Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ciritcioglu

Üye
ayarlama yaparsan yemez para kullandıgın telefon ne

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

İndirmek için: (Sıkıştırılmış olduğu için düşük boyutta. Normal hali 153MB.)

• Beğen
Tepkiler: STaT!C
STaT!C

STaT!C

Üye
Symbian ^3 te (N8 DE) sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler reis. Harita Çook Ayrıntılı Tavsiye Ederim.:yuru

manshadow

Üye
Merhabalar benim sorularım olacak şuan yüklüyorum programı nokia 5800 kullanıyorum ilk sayfadaki haritasız ana dosyalardaki 2011 yılına ait dosyayı indirmemiz yeterli olacakmı ve haritalardada son sürümü indirmemiz yeterli olacakmı yoksa hepsini birden indirmemiz mi gerekiyor ve bu navigasyon programını kurduğumuzda tamamen ücretsiz mi olacak bunu öğrenmek istiyorum yani bir yere gitmek istediğimizde bu programı açtığımızda kontor yiyecekmi?
cevaplarsanız çok sevinirim

STaT!C

STaT!C

Üye
Merhabalar benim sorularım olacak şuan yüklüyorum programı nokia 5800 kullanıyorum ilk sayfadaki haritasız ana dosyalardaki 2011 yılına ait dosyayı indirmemiz yeterli olacakmı ve haritalardada son sürümü indirmemiz yeterli olacakmı yoksa hepsini birden indirmemiz mi gerekiyor ve bu navigasyon programını kurduğumuzda tamamen ücretsiz mi olacak bunu öğrenmek istiyorum yani bir yere gitmek istediğimizde bu programı açtığımızda kontor yiyecekmi?
cevaplarsanız çok sevinirim

Haritasız Ana Dosyalardan Yalnızca 5.00 ı İndirmen Yeterli Diğer Sürüme Gerek Yok. Ama Diğer Harita ve dosyaları indirmen lazım. Tamamen Ücretsiz Yalnız Bu Ayarları Yaparsan Ücretsiz Olur Aksi Halde İnterete Bağlanır Ve Kontör Yer;

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Konumlama sunuc. kullan'ı da kapatın.

manshadow

Üye
teşekkür ederim ilginiz için ve son bir soru ılac.rar dosyasını indiremiyorum bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.

STaT!C

STaT!C

Üye
teşekkür ederim ilginiz için ve son bir soru ılac.rar dosyasını indiremiyorum bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.

Mesaj kirliliği olmasn diye özelden yükledim kendi profilini (duvarını)ziyaret et :oke:

manshadow

Üye
no map yazıyor ekranda ne yapmam gerekli acaba

manshadow

Üye
Programı kurdum çok güzel gerçekten ama daha iyi gps doğruluğu beleniyor uyarısı çıktığında bağlanması çok uzun sürüyor hatta bağlanmıyor bu neden olabilir acaba programı kurarken yanlış bişey mi yaptım acaba

brşnln

Üye
garmin bence su anda 5800 ıcın mukemmel neden mı

1. ovı maps asırı derecede sarj tuketıyor.garmın cok az
2. ben şırnağın uludere ilçesinin şenoba köyundeyım koyun sağlık ocagından tutun petrol ofisine kadar gösteriyor ancak ovı maps amasya merzifonu duymayan yoktur onun sokaklarını bıle gostermıyor.

bırascık olsun yavas harıta yakınlaştırmada ama olsun sonucta bedava gps hemde sesli

anlatılanları acele etmeden sırasıyla uygulayın kesin çalışıyor..teşekkürler:aha:

----------Eklendi @ 16:15:38 ---------- Yazıldı @ 16:14:38 ----------

yakılaştır ıyıce harıtayı algılaması lazım

no map yazıyor ekranda ne yapmam gerekli acaba

manshadow

Üye
garmin bence su anda 5800 ıcın mukemmel neden mı

1. ovı maps asırı derecede sarj tuketıyor.garmın cok az
2. ben şırnağın uludere ilçesinin şenoba köyundeyım koyun sağlık ocagından tutun petrol ofisine kadar gösteriyor ancak ovı maps amasya merzifonu duymayan yoktur onun sokaklarını bıle gostermıyor.

bırascık olsun yavas harıta yakınlaştırmada ama olsun sonucta bedava gps hemde sesli

anlatılanları acele etmeden sırasıyla uygulayın kesin çalışıyor..teşekkürler:aha:

----------Eklendi @ 16:15:38 ---------- Yazıldı @ 16:14:38 ----------

yakılaştır ıyıce harıtayı algılaması lazım

teşekkürler sağolun ama programı kurduğumda sadece 1 kere çalıştırabildim daha sonra sürekli bekleniyor diyor ve bağlanmıyor. bunun için yapmam gereken herhangi birşey varmı acaba?

• Beğen
Tepkiler: alpacino77777

club81

Üye
arkadaşlar bu uygulamyı nokia n8 e yükledim mükemmel çalıştı sadece konumlarıma kaydettiyim bir noktaya gitmek istediyimmde uygulamadan direkt çıkıyor neden anlayamadım bu arada kaydettiyim konumu büyük harfle kaydediyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ilginiz için şimdiden teşekkürler

bendede aynı sorun var

the_jolly

the_jolly

Üye
N86 da çalışmıyor

STaT!C

STaT!C

Üye
bendede aynı sorun var

Yeni sürümde (v5.00.50) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.(1. Sayfadan Alıntı)

club81

Üye
Yeni sürümde (v5.00.50) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.(1. Sayfadan Alıntı)

Garmin'i kurarken ilk sayfadaki o uyarıyı dikkate almıştım kaydettiğim yeri aynen şöyle yazdım İŞ ve SAYGIN PROJE tamamen büyük harfle yazdım yinede atıyor :(

eciddi

Üye
konumlarım daki kayıtlı konumları yeni telefona nasıl aktarabilirim.Hangi klasörde biriktiriliyor bu bilgiler?

ersin1993

Üye
merhaba arkadaslar garmın mobıle xt kurdum urun kodu ıstıyor bılenler cvp yazsın lutfen..

mhmzergn

mhmzergn

Üye
Ben programı kuruyorum daha once yukledim problem olmadan calıstı fakat simdi yukleyince uyduya baglanmıyor uyduları goruyo fakat baglanmıyo yardımcı olur musunuz..

orchidem

Üye
c6-01 de sorunsuz çalışıyor fakat cihazı çok kasıyor ve sıkça donmalar oluşuyor... emeğine sağlık reis

mhmzergn

mhmzergn

Üye
syn eagle cok guzel paylasım tesekkurler ne varsa sende var bi kac problemim var yardımcı olur musun
1.garmini kurdum daha once kullandim sonra sildim tekrar kurdum programa giriyorum uydu var diye gorunuyo ama uyduya baglanmiyo haritayi goremiyorum neden acaba yardımcı olur musun :(
2.bide su c6-00a hard format atmak mumkun mu. yardımcı olursan cok sevinirim tekrar tesekkurler

Üst Alt