Merhabalar benim sorularım olacak şuan yüklüyorum programı nokia 5800 kullanıyorum ilk sayfadaki haritasız ana dosyalardaki 2011 yılına ait dosyayı indirmemiz yeterli olacakmı ve haritalardada son sürümü indirmemiz yeterli olacakmı yoksa hepsini birden indirmemiz mi gerekiyor ve bu navigasyon programını kurduğumuzda tamamen ücretsiz mi olacak bunu öğrenmek istiyorum yani bir yere gitmek istediğimizde bu programı açtığımızda kontor yiyecekmi?
cevaplarsanız çok sevinirim
teşekkür ederim ilginiz için ve son bir soru ılac.rar dosyasını indiremiyorum bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.

no map yazıyor ekranda ne yapmam gerekli acaba
garmin bence su anda 5800 ıcın mukemmel neden mı
1. ovı maps asırı derecede sarj tuketıyor.garmın cok az
2. ben şırnağın uludere ilçesinin şenoba köyundeyım koyun sağlık ocagından tutun petrol ofisine kadar gösteriyor ancak ovı maps amasya merzifonu duymayan yoktur onun sokaklarını bıle gostermıyor.
bırascık olsun yavas harıta yakınlaştırmada ama olsun sonucta bedava gps hemde sesli
anlatılanları acele etmeden sırasıyla uygulayın kesin çalışıyor..teşekkürler
----------Eklendi @ 16:15:38 ---------- Yazıldı @ 16:14:38 ----------
yakılaştır ıyıce harıtayı algılaması lazım
arkadaşlar bu uygulamyı nokia n8 e yükledim mükemmel çalıştı sadece konumlarıma kaydettiyim bir noktaya gitmek istediyimmde uygulamadan direkt çıkıyor neden anlayamadım bu arada kaydettiyim konumu büyük harfle kaydediyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ilginiz için şimdiden teşekkürler
bendede aynı sorun var
Yeni sürümde (v5.00.50) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.(1. Sayfadan Alıntı)