Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

adepsi_11

adepsi_11

Üye
dostum bu root klasörü tlfda nerede nasıl o klasöre atacağız

maktama

maktama

Üye
dostum bu root klasörü tlfda nerede nasıl o klasöre atacağız

"root"" klasörü telefonda değil, indirdiğin sıkıştırılmış dosyanın içinden çıkan bir dosya. Anlatılanları bilgisayarında yapıp gerekli unl dosylarını yerlerine yerleştirdikten sonra "Root" içindekileri bilgisayarından direkt olarak hafıza kartına atman gerekiyor.

mutlunet33

mutlunet33

Üye
merhaba arkadaşlar,

nokia n86 ya garmin yüklemeye çalışıyorum 10 gündür,bütün forumu okudum ama başaramadım maalesef.
İlk önce satın al çıkıyordu ve ekli gps çıkmıyordu,şimdi ise dosya bozuk diyor bunun ne anlama geldiğni söyleyebilirmisiniz,
teişekkürler

cumuk42

Üye
Ustam ben siteye yeni üye oldum navigasyon hususunda sıkıntım var bende nokia c5 03 cihaz var bu cihazda garmin navigasyon yazılımı çalışırmı teşekkürler

mutlunet33

mutlunet33

Üye
merhaba arkadaşlar,

nokia n86 ya garmin yüklemeye çalışıyorum 10 gündür,bütün forumu okudum ama başaramadım maalesef.
İlk önce satın al çıkıyordu ve ekli gps çıkmıyordu,şimdi ise dosya bozuk diyor bunun ne anlama geldiğni söyleyebilirmisiniz,
teişekkürler​

----------Eklendi @ 23:34:32 ---------- Yazıldı @ 23:29:55 ----------

merhaba arkadaşım,
forumdan okuduğum kadarıyla bu konuda uzman olduğunu anlıyorum.Bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.
İlk önce satın al çıkıyordu ve ekli gps çıkmıyordu,şimdi ise dosya bozuk diyor bunun ne anlama geldiğni söyleyebilirmisiniz,aslında daha önce yükledim ve çalışıyordu fakat telefonu servise gönderdim ve geldikten sonra durum malum.
teişekkürler

asaka

Üye
Merhaba arkadaşlar, Nokia N8'ime, Garmin v5 sürümünü yükledim; hafıza kartına dosyalarını vb. attım.

Programı kurdum, sonra açıyorum programı GPS arıyor diyor sonra bulunamadı diyor. Ondan sonra herhangi bir menüye girdikten 3-4 sn içinde program kapanıyor.

Sorun ne olabilir? Ayrıca kurulum yaparken sis dosyası için telefonunuz için uyumlu olmayabilir uyarısı verdi..

quleman

Üye
Garmin daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Ben SYGIC NDRVE vs vs denedim ama bu program kadar detaylısı ve kullanışlısı yok ayrıca E71 i nokiadan güncelledim. GPS uyduları çok daha hızlı bulmamı sağladı ..:box

cumuk42

Üye
Ustam ben siteye yeni üye oldum navigasyon hususunda sıkıntım var bende nokia c5 03 cihaz var bu cihazda garmin navigasyon yazılımı çalışırmı teşekkürler

mutlunet33

mutlunet33

Üye
merhaba arkadaşlar,

teişekkürler

maktama

maktama

Üye
merhaba arkadaşlar,

teişekkürler

Birşeyleri muhakkak yanlış yapıyorsunuzdur, telefonunuzdan Garmini kaldırın, Garminle alakalı dosyaları ve klasörleri silin, telefonu kapatıp açın, baştan başlayın.
Ya da tavsiyem NDrive kurun...

yavuzcin

Üye
çok güzel bir paylaşım.emeği geçenlere teşekkürler.

orchidem

Üye
merhaba arkadaşlar bu versiyon NOKİA C6-01 için geçerli midir? indirip tüm ilaçlamaları yaptıktan sonra yüklerken uyumsuz program uyarısı devam etmek istiyor musunuz dedi onayladıktan sonra yüklemeyi sorunsuz tamamladı fakat programa girince demo olarak açtı ???

atakanh

Üye
kaç tl yiyor peki dakikada ?

rtyuop

Üye
arkadaşlar bu uygulamyı nokia n8 e yükledim mükemmel çalıştı sadece konumlarıma kaydettiyim bir noktaya gitmek istediyimmde uygulamadan direkt çıkıyor neden anlayamadım bu arada kaydettiyim konumu büyük harfle kaydediyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ilginiz için şimdiden teşekkürler

eciddi

Üye
n82 de daha önce sorunsuz çalıştırıyordum.e72 ye yükledim fakat program açıldığında ücretsiz deneme satın al falan gibi seçenekler çıkıyo.Nasıl çözebiliriz bunu.Öncesinde garminin sitesinden son versiyonu indirip yükledim onda bu seçenekler çıkmıştı yüklemeyi kaldırdım.burdaki sis.dosyasını kurdum netice aynı.

ramazan0123

Üye
bnm 6630 telefonum yine olmuyor saglık olsun :)

mozkoprulu

Üye
Arkadaşlar Garmin Mobile XT 2011.02 TPKLTS Başarsoft haritasını aşağıdaki linkten indirip rar dosyasından çıkardıktan sonra hafıza kartındaki Garmin klasörüne koplayın (önceki GMAPSUPP.IMG haritasını başka bir yere yedeğini aldıktan sonra silebilirsiniz) Rar dosyası boyutu 104,3 MB, rardan çıkarınca 153 MB, hafıza kartına kopyalayınca 160,7 MB oluyor. Eskişehir için kontrol ettim Batıkent girişindeki yeni köprü ve çevre yolundaki 5 battı çıktı dahil bir çok yer güncellenmiş. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: ssumbul

bahdem

Üye
b map in id si 848 dir arkadaşlar bilginize:D

mnsent

Üye
sevgili eagles, öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim

birden fazla harita kurulumu için bir problem yaşadım,
nokia 6710 navigatör için dediklerini aynen yaptım ve programı çalıştırdım.
ama haritayı göremiyorum
cihazda nokia maps da yüklü ve siz;

''
2-) Eğer birden fazla harita kullanacaksanız;
Haritaları sırasıyla gmapsupp.img ve gmapsup2.img olarak adlandırın.
Etkinleştirme için de gmapsupp.unl ve gmapsup2.unl dosyalarını oluşturun.''
demişsiniz
haritalar nerede?
ve hangi klasörde nasıl bir adlandırma ve etkinleştirme yapacağız?
bunu biraz daha basit bir dille anlatmanızı rica ederim
selamlar ve sevgiler..

mindallim

Üye
emeğine ve yüreğine sağlık

Üst Alt