abi ben bunu yukledim 5800 ima suan arabistandayim..linkteki haritalari dagilde baska biyerden 17 mblik bi harita indirmistim ona gore ayarlarini yaptim anlatilanlara gore adim adim kurdumda her sey normal aciliyor uyduyada baglandi sanirim seyir icin hazir diyor ama harita yok no map diyor altta..bunu nasil asabilirim....
----- kardes haritayi indirdigin her neresiyse oraya bak sana o yükledigin bölgeyi kapsayan --- MLM --lazim sendeki mlm o bölgeyi kapsamaz Avrupayi kapsar onun icin haritayi yüklesende okuyamaz ALLAH,a Emanet Ol.
Yazdığınız gibi "unlocked" (kilitsiz) bir haritaysa harita için gmapsupp.unl dosyası oluşturmanıza(id ile falan uğraşmanıza) gerek yok. yani Sadece sw.unl oluşturmanız yeterli ki zaten bunu yapmışsınız.abi ahritanin tam adi Garmin Map Middle East Unlocked ortadogu icin sanirim burda onceki cevaplardan anladigim yaparken 848 i girmisim turkiye icin kod mus bu bana arabistan idsi lazim blen varsa soyler sevinirim
?!?!?!bazı upload'lar yanlış uzantılar ile yapılıyor, dalga geçer gibi bi cevap vereceğinize yardımcı olsanız daha iyi olurdu. Ben de bunun farkındayım, hatta senden daha iyi bildiğimi iddia edebilirim.
maktama adlı kullanıcıya ithafen.

. 
Konuyla ne alakası var şimdi anlamadım?!?! Bu program için sertifikaya falan ihtiyacınız yok ki!!! Konunun tamamını değil de başını bile okumamışsınız sanırım.reis paylaşımın için teşekkürler.belki arada geçmiştir ama malum konunun tamamını okumak oldukça güç. Sertifika alırken imei numarası vermekte herhangi bir sakınca var mı?