Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

krbk7860

krbk7860

Üye
devamlı radar yerleştirilen yerlerini gösteriyor.

alemdar337

Üye
acaba bu program kullanımından herhangi bir bağlantı ücreti alınıyor mu? ilgilenen ve kullanan arkadaşlardan bilgilendirmelerini rica ediyorum.

samsun_x_

samsun_x_

Üye
slm sizden bi ricam olacak nokıa x6 ya bu garmin sesli navigasyonu kuramadım n79 da dediğiniz gibi yaptım oldu.x6 ya bu program olmuyormu benmi yanlış yapıyorum.x6 ya sesli navigasyon hangisini kurmam lazım.

krbk7860

krbk7860

Üye
acaba bu program kullanımından herhangi bir bağlantı ücreti alınıyor mu? ilgilenen ve kullanan arkadaşlardan bilgilendirmelerini rica ediyorum.
gerekli ayarları yaparsan herhangi bir ücret ödemezsin. ayarlarla ilgili bilgi forumda mevcut.:oke:

yusuff34

Üye
teşekkürlerr 5320 de sorunsuz çalıştı
uzun zamandır gps kulanamıyordum bu pro ile tamam

erol__

Üye
SELAM çok teşekkür ederim verdiginiz yönergelerle harika bir navigasyon prg mım oldum nokia x6 ya koydum süper hızlı bi şekilde çalışıyor emeginize saglık..

disposable

Üye
arkadaşlar bende gps bulunamadı yeniden deenensinmi diyor hep. ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS ide bulamıyorum onun yerine gps bilgisine girince. Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir diyor. Altında yeni gps 'yi etkinleştir diyor basıyorum bulamıyor. telefonum e72 :(

alpr60

Üye
arkadaşlar, lütfen yardım edin.telefona programı yüklerken en başta metin dili seç diye bir bölüm var, orda türkçeye getiriyorum fakat ondan sonra ilerlemiyor, altta bulunan sonraki yazısına dokunuyorum sanki hiç algılamıyormuş gibi ekran duruyor öylece,ilerleyemiyorum, ne yapacağım..

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Kardeş ben buna her girdigimde turkcell 50 krs alıyor bu ücretsiz olma imkanı varmı ya cok kontor gıdıyor caresi varmıdr ?

man utd

Üye
Bu
satın al ve kullan
Deneme başlat
ürün kodu gir
garmin gps e bağlan ekranını nası geçiyoruz?

speedyx1

speedyx1

Üye
slm bunu n8 kurdum ama program ekran goruntusu geliyo logo tekrar kapaniyor yardim ci olabilirmisiniz programin n8 e uyumlu olmadigini soyluyo telefon

ycl_59

Üye
Selam arkadaşlar ben X6 kullanıcısıyım benim telefonumda hafıza kartı yok 8gb dahili hafıza konuyu tamamen de okumadım kusura bakmayın. benim telefonuma bu programı kurabilirmiyim bilen arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum iyi çalışmalar

sitersit

Üye
harita görünmüyor lütfen yardım tşk.

maktama

maktama

Üye
Selam arkadaşlar ben X6 kullanıcısıyım benim telefonumda hafıza kartı yok 8gb dahili hafıza konuyu tamamen de okumadım kusura bakmayın. benim telefonuma bu programı kurabilirmiyim bilen arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum iyi çalışmalar
evet kurabilirsin ama kişisel tavsiyem Garminin kurulumunun ve özellikle kullanımının zaman alıcı olduğu yönünde.
Sertifikanız varsa ya da telefonunuz hackli ise ndrive 10 versiyonunu tavsiye ederim. Sertifikanız yoksa ya da telefonunuz hackli değilse Ndrive 9.3.14 tavsiye ederim. ikisi de bu forumda sabit konularda var.

erkanveysel

Üye
merhaba nokia n8'e yükledim bütün ayarlarını yaptım ama programı çalıştıramadım. lütfen yardım!

mnamijok

mnamijok

Üye
ya ustad benim garmin çekmiyor

mrt06rm

Üye
herşey tamam ama GPS Kapalıf yazıyor üstte yeşil şeridin içinde (GPS KAPALIF)

ycl_59

Üye
evet kurabilirsin ama kişisel tavsiyem Garminin kurulumunun ve özellikle kullanımının zaman alıcı olduğu yönünde.
Sertifikanız varsa ya da telefonunuz hackli ise ndrive 10 versiyonunu tavsiye ederim. Sertifikanız yoksa ya da telefonunuz hackli değilse Ndrive 9.3.14 tavsiye ederim. ikisi de bu forumda sabit konularda var.

Eyw...saolasın telefonum hack li bu programı kurdum gayet iyi çalışıyor gibi ama Ndrive nin map ları var mı... genede saolasın şimdi arıyorum Ndrive daha iyi gibiydi çünkü bi kere map sız yüklemiştim

endok

Üye
dostum önce teşekkürler çok iyi bir sunum yapmışsın.n96 telefonuma sorunsuz kurdum,evin içinden de abartmıyorum 5 saniyede bağlandım.yani kim ki n96 ya kuramadım çalışmıyor derse yanılıyodur.
1 yıldır ovi maps'i de sorunsuz ve pro şekilde kullanıyorum,navigasyona yabancı değilim fakat yine de bişrkaç şey sormak istiyorum.şimdi ben buna ilk bağlandığımda (yardımlı gps modu açık) ya da bundan sonrakilerde faturama bir ücret yansır mı? mesela ovi maps'te başlangıçta wirelessa bağlanıyımmı diye soruyor ama bu direk bağlandı ve istediğim rotayı çizip yola koyuldu :) bunu mrk ettim bir de hava durumu öğrenmek istediğimde yine aynı soru;faturaya ücret yansıyomu.yani ovideki gibi başlangıçta internete bağlansınmı diye sormasını sağlayacağımız bir ayar varmıdır bunları mrk ettim.önceki sayfalarda mutlaka cevaplamışsındır ama malum çok uzun olduğu için bakamadım özür dilerim dostum :) teşekkür tekrardan

burak1480

Üye
usta dediğin gibi büyük harflerle kayıt yapmama rağmen atıyor beni. konumlarıma yeni nokta eklerken ne yapmam gerekiyor?

Üst Alt