Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ispinoze

Üye
Merhaba,

Garmin mobile xt 'de girilen hız aşıldığında hata veriyor mu ? Böyle bir özellik var mı?

onurkanvet

Üye
Dedıklerınızı aynen uyguladım ama hala telefonum gps bulamadı onlıne olarak bağlan dedım bağlanmıyo nokıa n8 uyumlu değil diye ne yapmam gerekli??

planet41

Üye
uyduyu patlattılarmı ne yaptılar ne garmin nede ovi bulamıyor uyduyu korsanlarmı kaçırdı yoksam
şaka bir yana telefonu 1 saat balkonda bekletmeme rağmen uyduyu bulamadı yokmu yardımcı olucak

huron

huron

Üye
burayamı yazmam gerek bilmiyorum ama Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles™konusunu google reader ıma nezamandır üye olarak geliyor ve ordan bütün konuları rahat rahat takip ediyordum ama iki gündür gelmiyor sebebi ne olabilir acaba

adoket

Üye
Çok teşekkürler çok güzel bir anlatım sorunsuz kurdum.

emir79

Üye
reis allah razı olsun senden

elevli92

Üye
abi ben bunu yukledim 5800 ima suan arabistandayim..linkteki haritalari dagilde baska biyerden 17 mblik bi harita indirmistim ona gore ayarlarini yaptim anlatilanlara gore adim adim kurdumda her sey normal aciliyor uyduyada baglandi sanirim seyir icin hazir diyor ama harita yok no map diyor altta..bunu nasil asabilirim....

memoli6767

memoli6767

Üye
abi ben bunu yukledim 5800 ima suan arabistandayim..linkteki haritalari dagilde baska biyerden 17 mblik bi harita indirmistim ona gore ayarlarini yaptim anlatilanlara gore adim adim kurdumda her sey normal aciliyor uyduyada baglandi sanirim seyir icin hazir diyor ama harita yok no map diyor altta..bunu nasil asabilirim....

----- kardes haritayi indirdigin her neresiyse oraya bak sana o yükledigin bölgeyi kapsayan --- MLM --lazim sendeki mlm o bölgeyi kapsamaz Avrupayi kapsar onun icin haritayi yüklesende okuyamaz ALLAH,a Emanet Ol.

rebelpirate

rebelpirate

Üye
Nokia N95 8GB telefonuma kurdum ancak uyduya bir türlü bağlanmıyor. sürekli uydu aranıyor yazıyor.

elevli92

Üye
----- kardes haritayi indirdigin her neresiyse oraya bak sana o yükledigin bölgeyi kapsayan --- MLM --lazim sendeki mlm o bölgeyi kapsamaz Avrupayi kapsar onun icin haritayi yüklesende okuyamaz ALLAH,a Emanet Ol.

abi ahritanin tam adi Garmin Map Middle East Unlocked ortadogu icin sanirim burda onceki cevaplardan anladigim ***** yaparken 848 i girmisim turkiye icin kod mus bu bana arabistan idsi lazim blen varsa soyler sevinirim

maktama

maktama

Üye
abi ahritanin tam adi Garmin Map Middle East Unlocked ortadogu icin sanirim burda onceki cevaplardan anladigim yaparken 848 i girmisim turkiye icin kod mus bu bana arabistan idsi lazim blen varsa soyler sevinirim
Yazdığınız gibi "unlocked" (kilitsiz) bir haritaysa harita için gmapsupp.unl dosyası oluşturmanıza(id ile falan uğraşmanıza) gerek yok. yani Sadece sw.unl oluşturmanız yeterli ki zaten bunu yapmışsınız.
Sorununuz başka gibi, haritayı doğru yere koyduğunuza emin olun.

mesmerizeme

Üye
bazı upload'lar yanlış uzantılar ile yapılıyor, dalga geçer gibi bi cevap vereceğinize yardımcı olsanız daha iyi olurdu. Ben de bunun farkındayım, hatta senden daha iyi bildiğimi iddia edebilirim.

maktama adlı kullanıcıya ithafen.

maktama

maktama

Üye
bazı upload'lar yanlış uzantılar ile yapılıyor, dalga geçer gibi bi cevap vereceğinize yardımcı olsanız daha iyi olurdu. Ben de bunun farkındayım, hatta senden daha iyi bildiğimi iddia edebilirim.

maktama adlı kullanıcıya ithafen.
?!?!?! :allalla:
Upload'un yanlış/doğru olduğunu ben nerden bilebilirim?!!?!
Dalga geçer gibi cevap mı?!?!?! Gayet normal cevap vermişim...
Benden daha mı iyi biliyosunuz..?!?! Bunu iddia mı ediyosunuz?!?! e olabilir, bilebilrsiniz, yaani?! Ben aksine bir iddiada mı bulunmuşum?? Ama madem çok iyi biliyordunuz da niye ilk başta Türkiye haritası id'sini Orta Doğu haritası için kullanmaya çalıştınız, merak etmeden duramıyor insan:d::d:.
Amacım yardım etmekti ama anlaşılan gerek yokmuş. Size benden fazla bilgilerinizle Arabistanda iyi gezmeler:kop:

by_samci

by_samci

Üye
ya bu reis büyük adam onnumara

ozcancenkci

Üye
reis paylaşımın için teşekkürler.belki arada geçmiştir ama malum konunun tamamını okumak oldukça güç. Sertifika alırken imei numarası vermekte herhangi bir sakınca var mı?

maktama

maktama

Üye
reis paylaşımın için teşekkürler.belki arada geçmiştir ama malum konunun tamamını okumak oldukça güç. Sertifika alırken imei numarası vermekte herhangi bir sakınca var mı?
Konuyla ne alakası var şimdi anlamadım?!?! Bu program için sertifikaya falan ihtiyacınız yok ki!!! Konunun tamamını değil de başını bile okumamışsınız sanırım.
Bu konuyla alakasız olarak soruyorsanız niye bu başlık altında soruyorsunuz? forumda bilmem kaç tane konu var zaten sorduğunuz soru üzerine, biraz araştırın lütfen...

antidot

Üye
Reis ........ birim numaralı garmin cihazı için harita açılamıyor..şimdi açmak istiyormusunuz?

harita kodunuda girdim diğer koduda girdim yine soruyor yine soruyor ?

oleyoley

Üye
ben kullanıyorum. çok iyi
6220 classic

orhan554

Üye
süper

orkun34

Üye
c-) ilac.rar:
için sayfa açılmıyor hata var?

Üst Alt