maktama
Üye
5sn'de uydulara bağlanmanız demek gsm istasyonlarından da veri akışı yardımıyla(olayın asissted kısmı) mümkün olur ki bu paralıdır,yaklaşık 10 kilobyte lık çok küçük bir veriden bahsediyorum burda ama int paketiniz yoksa yine de faturanıza pahalı gelebilir, zira turkcellde int paketiniz yoksa ilk 1KB ile 1MB arası 2.5 ytl kesiyor, yardımli gps özelliğini kapatmanızı öenririm. telefonda GPS ayarlarında Sadece "tümleşik GPS" açık kalsın.dostum önce teşekkürler çok iyi bir sunum yapmışsın.n96 telefonuma sorunsuz kurdum,evin içinden de abartmıyorum 5 saniyede bağlandım.yani kim ki n96 ya kuramadım çalışmıyor derse yanılıyodur.
1 yıldır ovi maps'i de sorunsuz ve pro şekilde kullanıyorum,navigasyona yabancı değilim fakat yine de bişrkaç şey sormak istiyorum.şimdi ben buna ilk bağlandığımda (yardımlı gps modu açık) ya da bundan sonrakilerde faturama bir ücret yansır mı? mesela ovi maps'te başlangıçta wirelessa bağlanıyımmı diye soruyor ama bu direk bağlandı ve istediğim rotayı çizip yola koyuldubunu mrk ettim bir de hava durumu öğrenmek istediğimde yine aynı soru;faturaya ücret yansıyomu.yani ovideki gibi başlangıçta internete bağlansınmı diye sormasını sağlayacağımız bir ayar varmıdır bunları mrk ettim.önceki sayfalarda mutlaka cevaplamışsındır ama malum çok uzun olduğu için bakamadım özür dilerim dostum
teşekkür tekrardan
Hava durumu da yine paralıdır(eğer türkiyede çalışıyorsa tabii). Nihayetinde gayipden gelmiyor durum bilgisi
Global positioning system(GPS) tüm ülkeler kullanımı için ücretsizdir, ama programları ve haritaları ücretli. Siz burada içinde haritası ve kendisi kırılmış bir program kullandığınız için ücret ödemiyorsunuz. Bunların dışında bir şey yaparsanız faturanıza yansır.