gerekli ayarları yaparsan herhangi bir ücret ödemezsin. ayarlarla ilgili bilgi forumda mevcut.acaba bu program kullanımından herhangi bir bağlantı ücreti alınıyor mu? ilgilenen ve kullanan arkadaşlardan bilgilendirmelerini rica ediyorum.

evet kurabilirsin ama kişisel tavsiyem Garminin kurulumunun ve özellikle kullanımının zaman alıcı olduğu yönünde.Selam arkadaşlar ben X6 kullanıcısıyım benim telefonumda hafıza kartı yok 8gb dahili hafıza konuyu tamamen de okumadım kusura bakmayın. benim telefonuma bu programı kurabilirmiyim bilen arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum iyi çalışmalar
evet kurabilirsin ama kişisel tavsiyem Garminin kurulumunun ve özellikle kullanımının zaman alıcı olduğu yönünde.
Sertifikanız varsa ya da telefonunuz hackli ise ndrive 10 versiyonunu tavsiye ederim. Sertifikanız yoksa ya da telefonunuz hackli değilse Ndrive 9.3.14 tavsiye ederim. ikisi de bu forumda sabit konularda var.
bunu mrk ettim bir de hava durumu öğrenmek istediğimde yine aynı soru;faturaya ücret yansıyomu.yani ovideki gibi başlangıçta internete bağlansınmı diye sormasını sağlayacağımız bir ayar varmıdır bunları mrk ettim.önceki sayfalarda mutlaka cevaplamışsındır ama malum çok uzun olduğu için bakamadım özür dilerim dostum
teşekkür tekrardan