Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
ya reis abi bende bilgisyar yeni dosya açdığında txt olarak kaydediyor başka seçenekde yok ne yapabilirim?o yüzdende garmin çalışmıyor bana bir yardımcı olabilirsen sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

reis abi benim bilgisayar unl olarak kaydetmiyor dosyayı nasıl yapacaığım?
:d::kop::kop: Senin bilgisayar kaydetmiyor ha unl oalrak:D:D Text dosyasını aç,
dosya--->farklı kaydet ---> kayıt türü: "tüm dosyalar" yap,---> şimdi dosya adını gmapsupp.unl ya da sw.unl olarak gir.

Ayrıca probleminize sizin mesajın 2 üstündeki mesajda ve ilk mesajdaki anlatımda cevap verilmiş.... Birazcık okuyun lütfen...

tanerturan

Üye
lg gd 880 mini icin navigasyon yüklenıyormu arkdaslar yardım edın lütfen

karsiyakali_206

Üye
5800 xm çalışmıyoo uygun değil diyoo acil yardıııııııııııııııııııııııımmmmmm

maktama

maktama

Üye
5800 xm çalışmıyoo uygun değil diyoo acil yardıııııııııııııııııııııııımmmmmm
Hep acildir bu yardımlar...
Konuyu, mesajları hiç mi okumuyorsunuz?!?!?!:off:
İlk önce bir kursanız da sonra "çalışmıyo" diye yorum yapsanız. Çünkü "uygun değil" yazısı daha kurulumda geliyor ve büyük ihtimal daha kurmadan çıkıyorsunuz program kurulumundan.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar sizde nasıl garmin bende kare kare görüntü ilerliyor kullanım sırasında 5.00 kullandım 6.00 düzelir dedim ınu yükledim ondada aynı

blade_air

Üye
kardeş dediklerini aynen yaptım uygulamalarda gmobilext cıktı yükleyınce ancak ona girmeye çalışıyorum garmin yazısı geliyo siyah ekranda sonra tekrar uygulamalara cıkıo ekran bir türlü giremedim içine yardımcı olursan sevinirim. tel n96

scream_42

Üye
GMAPSUPP.IMG kopyalanamıyor. parametre hatalı . böle bi hata çıkıo bnde karta atarken lüütfen bi yardım edin.

sanırım buldum çözümü yine de saolun..

Kardeş nasıl çözdüğünü söylesen de biz de uğraşmasak.

"GMAPSUPP.IMG kopyalanamıyor. parametre hatalı . " ya bir çözüm yok mu? Kart okuyucuya taksam da, telefonu direkt bağlasam da bu hatayı veriyor.

erols

Üye
teşekkürler

neco71

Üye
değerli arkadaşlar kurulum esnasında belirtilen yolun dışında da uyarı çıktı ve programın mesaj atmasını falan onaylıyor musunuz gibi bir seçenek de çıktı. bu normal mi acaba? yoksa sakata gelmeyelim de.:hmmm

blade_air

Üye
emeğin için teşekkür ederim ancak ben tel de tutmadı :) dediklerini baştan bir daha yaptım yine olmadı bir kere bende teli pc den cıkarınca yükleniyor yazısı gelmio garminmobile_PA die bişey cıkmıo uyg. yöneticisinde bende direk sis dosyasından yükle diyorum yüklüyor garmin simgesine gelip ok tuşuna basınca siyah acılıs sayfası geliyor sonra tekrar cıkıyor acamadım yardımcı olabilirsin sevinirim :(

bu arada tel n96 16 gb

haksun

Üye
Hotfielden indirmek için saatlerce resimdeki yazıyı girdim her defasında yanlış uyarısı veriyor ,indiremiyorum.

planet41

Üye
öncelikle çok teşekkürler reis anlatım güzel nokia 5800 uyguladım gayet iyi çalışıyor ama bende unl yapımında takılmıştım garmine girdiğimde satın alın diyordu. çözüm basit esasında yazdıklarını birebir uygulamak benim hatam garmin ilaca unit ıd bir kez girmekti çünkü ilacı kapatmadan ikinci unl dosyasını oluşturdum arkadaşlara tavsiyem ilk unl dosyasını oluşturduktan sonra garmin ilacı ve IMEI Converteri kapatıp ikinci unl için yeniden imei convertere açıp imei girip kodu alın ilacı yeniden açıp unit ıd kısmına yapıştırın yanlız generate ye basmayın select map product bölümünden devam edin custom mapset seçin mapIDE code bölümüne 848 yazıp ( alttaki generateye basın yani exit yazısının yanındakine) sonrada ikinci unl dosyasını oluşturun ben bu şekil yaptım ve sorunsuz çalıştı.

Kontör gitmemesi için S60v5'ler: (5530, 5800, N97, X6 vs)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Konumlama sunuc. kullan'ı da kapatın.

yukardaki işlemide yaptıktan sonra kontür gitmiyor

gscangs

gscangs

Üye
arkadaslar bu sadece gpsdenmi olur 6700s de sanırım gps yok
mesela bu veri transferinden olmazmı yanı kontorlu tel hacklı nokia 6700slide
cvplarsanız şimdiden tesekkurler

berkigo

Üye
Merhabalar...

Birisi bana bu garmin navigasyonun linkini atabilir mi?

[email protected]

acill....

eaglepaw

Üye
merhaba E72 de çalışıyor ama uydu arıyor diyor çok bekliyor sanki burada :(

birde türkçe ses yokmu konuşma yolu tarif edecek falan ?

ses dosyasını çözdüm garminin kendi sitesinde ama bağlanması çok uzun sürüyor hala :(

legrand1974

Üye
ben yaptımama uyduya bır turlu baglanamıyor çalıştıramadım.yardımcı olursan sevınırım

skrcngz

Üye
Adım-4: Kurulum:
1-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)

bu kısmı anlamadım, yardımcı olurmusunuz. root klasörü ve içindekiler nerede. bütün dosyaları indirdim ama root klasörü yok. yanlışmı yapıyorum

serdarozkan26

Üye
son harita için yüklediniz hotfile linki doğrulam şifremi birtürlü kabul etmiyor..diğer linkler ok fakat bu linkte sanırım sorun var yardımcı olursanız sevinirim...Ayrıca 5800 n97 n8 hepsinde denedim süper çalışıyor..bu linki oluşturanlara site yöneticilerine çok tşk ederim...ankarada istanbulda o kadar işime yaradı kelimelerle ifade edilemez...

maktama

maktama

Üye
Adım-4: Kurulum:
1-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)

bu kısmı anlamadım, yardımcı olurmusunuz. root klasörü ve içindekiler nerede. bütün dosyaları indirdim ama root klasörü yok. yanlışmı yapıyorum
Neyini anlamadınız??!!!!

Adım-1: Gerenkli dosyaları edinme: İndirmek için ilgili bağlantılara tıklayın.

a-) root.rar: Haritasız ana dosyalar
v5.00.50:
v4.20.20:

bunlardan birini indiriyorsunuz(öneri olarak v5.00.50 ), içinden root klasörü çıkıyor. Bu kadar basit.

ferhat1982

Üye
arkadaşlar polis radarlarını gösteriyormu acaba biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt