Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

onurum88

Üye
sayın reis, ses doyasını garmin içine atıyorum ama tel.hafıza kartında garmin klasörunde görunuyor,ama sis doyasında yok oldugundan aktıf olmuyor.bu ses dosyası sis dosyasına atılıyor mu..

onurum88

Üye
sayın resis,
bir de gps ekranı bazen beyaz renk,bazen mavi oluyor, bu ekran hep mavi renk olamaz mı...

siyaz27

siyaz27

Üye
tesekkurler reıs 2 haftadır ugrasıyodum sımdı yaptım elıne emegıne saglık:oke:

ozerenler

Üye
Ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın Nokia E72 ye kurdum . Çalışıyorr ama nokianın navigasyonu kadar iyi değil.Nokianın ki hem pratik hemde kullanımı daha rahat.

decimuzik

Üye
çok teşekkürler ................................ başka bir maxi forum sayfasında sizden alıntılar var ancak arkadaş eline yüzüne buşlaştırmış "herkes öğrenebilir ama çok azı öğretebilir"---sözüyle bağlayarak senin sayfan harika tek kelime ile anlatılıyor .......

o'azis

Üye
Sn.reis elinizde Bulgaristan haritası mevcut mudur unlock edilmiş harita cihazımda yüklü haritası var fakat kilitli unl yaptıysam da aktifleşmedi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum?

alphabe12

Üye
ARKADAŞLAR DAHA KOLAY BİR KURULUMU VAR SİZE LİNKLERİ VERİYORUM BEN BİRZAT DENEDİM GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOR KURULUM İSE OLDUKÇA BASİT BLGİSAYARINIZDAN DİREK KENDİSİ KURUYOR SİZE SADECE sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarını oluşturmak kalıyor o da telefonunuzun tanımlanması için gerekli kolay gelsin....

--------------- Ekleme ---------------

Reis neredesin benim sorum havada kaldı ya reise sorduk ama sanırım reis yok
bu konda beni bilgilendirecek bilgi sahibi kimse yokmu.?
arkadaşım sil sendeki sürümü o zor ve sorunlu bende sorun yaşadım ben sana link atıcam sorunsuz yükle direk çalışır..

son_akinci

Üye
yardım türkçe dili seçtim sonraki ikona basıyorum işlem yapmıyor yardı lutfen teşkkürler

old_wolf_03

Üye
e72 de kullanılıyor mu bu program reis

sugican

Üye
arkadaşlar herşey çok güzel de nokia n8 de garmnin yatay kullanımda ekran da iki farklı görüntü oluyor bunun sebebini en önemlisi çözümünü bilen varmıdır saygılarımla yardımlarınızı bekliyorum...

visali

visali

Üye
nokia c5.00 da çalışırmı bu uygulama acaba....... bileniniz varmı şimdiden teşekkürler........

fghvbn16

Üye
harikasın reis gerçekten çalışmalarına bayılıyorum telefonum nokia 5800 XM seltifika imzalama ile ilgili verdiğin bilgilerle seltifika imzalayabildim işallah garminide söylediğin şekilde yükliyebilirim şu an dosyaları indiriyorum işallah başarırım

kutaykut

kutaykut

Üye
PROGRAMI AÇIYORUM ARAÇLAR/AYARLAR/SİSTEM/UZAK GPS E GİRİYORUM EKLİ/YERLEŞİK GPS İ KULLANI ETKİNLEŞTİRİYORUM SİNYAL ÇUBUĞUNUN YANINDA ARIYOR DİE Bİ YAZI ÇIKIYO 1 SANİYE SONRA ÜNİTE KİMLİĞİNİN ALTINDA UNKNOWN YAZIYO UYDUYU ARAMIYO LÜTFEN YARDIM EDİN GARMİN ÇOK LAZIM

Mack54

Üye
Öncelikle konuyu açan arkadaşıma teşekkürler...
Arkadaşlar ben kurdum cihazım nokia e55.
Program açılıyor konumumu buluyor ama harita üzerinde gezinemiyorum yaklaştırm uzaklaştırma çalışmıyorç
bi tuşa basında Türkiye haritasının uzaktan görünümü çıkıyor sadece bi hatamı yaptım acaba kurarken?
Yardımcı olan olursa sevinirim..

tanerturan

Üye
lg gd880 mini için navıgasyon varmı usta yardımcı olursan sevınırım tsklerr

erdalunlu

Üye
paylaşımın için teşekkürler kardeş

efooooo

efooooo

Üye
selam bu programı 5800 calıstıramadımm .. yardımcı olurmusunuz

CeMayk

Üye
AHMET4YON KARDEŞİM sw.unl ve gmappsup.unl düzenlemelerinde hata yapmış olabilirsin onları yeniden düzenle garmin klasörünün içine at ama reis-i eagles kardeşimizin anlattığı şekilde alttan ''tüm dosyalar'' sekmesini seçmeyi unutma. birde şuna dikkat et... Belgelerim e gir üstten araçlar>klasör seçenekleri>görünüm aşağıya doğru şu seçenek var ''bilinen dosya türleri için uzantıları gizle'' dikkat burası işaretli olmasın. işaretliyse kaldır ok tamam de ve çık.

bu programı n95 5800 ve n96 da denedim hepsinde sorunsuz çalışıyor. emeğine sağlık by reis-i eagles teşekkürler.

zyprmz

Üye
teşekkürler eline sağlık güzel olmuşta yanlız bi sorunum var. Garmini açtıktan sonra ayarlara giriyorum ama Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i bulamıyorum neden yardımcı olursan sevinirim

paix1984

Üye
ya reis abi bende bilgisyar yeni dosya açdığında txt olarak kaydediyor başka seçenekde yok ne yapabilirim?o yüzdende garmin çalışmıyor bana bir yardımcı olabilirsen sevinirim.

reis abi benim bilgisayar unl olarak kaydetmiyor dosyayı nasıl yapacaığım?

Üst Alt