Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

tirenci76

Üye
teşekkürler

luckyluke23

luckyluke23

Üye
lütfen yardım..
tarifinizi adım adım uyguladım. gerekli dosyaları oluşturdum. telefonda garmini sorunsuz kurdum çalıştırdım da. ama gel gelelim ki bir türlü haritayı göremedim. 3e basarak yakınlaştırma yapayım dedim çiziliyor yazıyo ama ortada bişey yok.
altta sürekli 'no map' yazıyor. üstte de sürekli 'uydu aranıyor' yazıyor. ne yapmam gerektiğini anlamadım.
yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler elinize sağlık.

beyler adama bir yardım edin :islik

krbk7860

krbk7860

Üye
beyler adama bir yardım edin :islik
unl dosyalarını düzgün yaptıysan ve açık alanda uyduyu bulmasını bekliyorsan sorun olmaması lazım. unl uzantılı dosyaların sonunun txt olmamasına dikkat et.:oke:

luckyluke23

luckyluke23

Üye
unl dosyalarını düzgün yaptıysan ve açık alanda uyduyu bulmasını bekliyorsan sorun olmaması lazım. unl uzantılı dosyaların sonunun txt olmamasına dikkat et.:oke:

unl leri falan herşeyi 3 4 defa yaptım olmadı hatta farklı sürümleri farklı haritaları denedim gene olmadı. en başta yazılanları harfiyen uyguladım olmadı olmadı..:vur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
unl dosyalarını text şeklinde değil unl şeklinde kaydedeceksiniz o zaman haritaları görür..

maktama

maktama

Üye
arkadaşım, uyduyu bulmasını bekle, uyduyu bulduktan sonra diğer şeyleri doğru yaptıysan no map yazısı gidecek ve haita gelecektir. 1 kereliğe mahsu uyduyu bulması lazım haritayı gösternmesi için. bi 10-15 dakika beklemen gerekebilir uyduyu bulması için.

zazhamo

Üye
teşekkürler dostum emeğine sağlık.

luckyluke23

luckyluke23

Üye
unl dosyalarını doğru yaptım .txt değil yani. uydu bulması için de 5 10 dakika bekledim bişey olmadı. anlamadım sorun nerde. neyse programı çalıştıranlar olduğuna göre sorun bizde galiba gene de yapanların uğraşanların ellerine sağlık. teşekkürler.

kry_3451

Üye
Abicim Nokia 5230 tel.sahibim.Navigasyon prog.harika anlatmışsın ellerine sağlık..5230 telefon 5800 modelinin bir alt modelidir.Senin yönlerdiğin şekilde tüm işlemleri yapmaya çalıştım.Fakat;
3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C) yaptıktan sonra
4-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.) işlemi yapılamıyor.Ayrıca indirdiğim dosyalar RAR olarak indiği için telefon bu dosyaları açamıyor.Ne yapmalıyım(cevap için: [email protected])

mamakli18

mamakli18

Üye
ben söylediklerinizi harfi harfiyen uyguladım program gayet güzel çalışıyor gps bağlantısıda kuruluyor fakat harita gözükmüyor no map yazıyor sağ alt köşede bu sorunu nasıl çözebilirim. telefon n95.

Önemli Noktalar

1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.

demek ki söylenenleri harfi harfine yapmamışsın kardeşim.. :) haritaya girip yakınlaşırsan sorunun halolur.. :):aha:

ALyaNss

Üye
Benim merak ettiğim bu navigasyon ücretlimi ücretsizmi eğer ücretsizse neden yardımlı gps'yi seçiyoruz ..?

maktama

maktama

Üye
Benim merak ettiğim bu navigasyon ücretlimi ücretsizmi eğer ücretsizse neden yardımlı gps'yi seçiyoruz ..?

Niye yardımlı GPS'i seçiyosunuz!?!!? Seçmeyin, tümleşik GPS seçin sadece, kim dedi yardımlyı seçin diye? İnt paketiniz varsa seçersin, çunkü uyduya yerinizi çok cçabuk bulur, beklemezsiniz.

maxmaxx

Üye
teşekkürler, be kurdum bi sorun yok

f.erdem

Üye
ellerinize sağlık şahane bir anlatım olmuş cidden...

nokia n95 8gb cihazım var karta dosyaları yüklerken bu dizine yükleme yapmaya izin verilmiyor diye uyarı veriyor ne yapabilrim sizce?

apexible

Üye
ya ustalar benim n85 telefonumda uzun zamandır yüklü. geçen gün lazım oldu kullanayım dedim istanbul mecidiye köydeydim. açtım programı aldım tarifi ancak yakınlaştırma yaptıkça baktım ki beni yolda göstermiyor, ya 1 parmak solunda ya 1 parmak sağında gösteriyor. haliyle istanbulda yanyana birçok sokak olduğu için hanginde olduğumu anlayamadım. hiç bir işime yaramadı. sizde de böyle mi acaba. yada nasıl düzeltebilirm. teşekürler

hotsukarci

Üye
kartımızı kac gb olması gerekiyor 1gb yeterli mi

mcorcina

mcorcina

Üye
mini n97 kullanıyorum
daha önce bir alt versiyonu garmini kurdum 2 ay kullandım
sonra bir sorun oldu çalışmadı
bende sildim
Garmin Mobile XT v5.00.50 yi indirdim kurdum
normalde hatasız ve sorunsuz kuruldu
ama bir türlü uyduyu görmüyor
çalışmıyor
acaba sorunumu nasıl çözerim

ilginize şimdiden teşekkürler

medicals

Üye
slm be garmini yüklerken garminle ilgili yazılar geliyor dil seçimi fln yaptıktan sonra neden acaba

Sadsong

Üye
window mobile 6,5 için olan sürüm varmidir?

Üst Alt