lütfen yardım..
tarifinizi adım adım uyguladım. gerekli dosyaları oluşturdum. telefonda garmini sorunsuz kurdum çalıştırdım da. ama gel gelelim ki bir türlü haritayı göremedim. 3e basarak yakınlaştırma yapayım dedim çiziliyor yazıyo ama ortada bişey yok.
altta sürekli 'no map' yazıyor. üstte de sürekli 'uydu aranıyor' yazıyor. ne yapmam gerektiğini anlamadım.
yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler elinize sağlık.

unl dosyalarını düzgün yaptıysan ve açık alanda uyduyu bulmasını bekliyorsan sorun olmaması lazım. unl uzantılı dosyaların sonunun txt olmamasına dikkat et.beyler adama bir yardım edin![]()

unl dosyalarını düzgün yaptıysan ve açık alanda uyduyu bulmasını bekliyorsan sorun olmaması lazım. unl uzantılı dosyaların sonunun txt olmamasına dikkat et.![]()

ben söylediklerinizi harfi harfiyen uyguladım program gayet güzel çalışıyor gps bağlantısıda kuruluyor fakat harita gözükmüyor no map yazıyor sağ alt köşede bu sorunu nasıl çözebilirim. telefon n95.
Önemli Noktalar
1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.
haritaya girip yakınlaşırsan sorunun halolur.. 

Benim merak ettiğim bu navigasyon ücretlimi ücretsizmi eğer ücretsizse neden yardımlı gps'yi seçiyoruz ..?
sertıfıla bozuk yada yuklenemedı dıyor kardeseyw...
kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim![]()