Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

asmed60

Üye
garmini kurdum yalnız yollar görünmüyor birde ürün etkinleştirme anahtarı istiyor bağlantılşara geldiğimde ile görüşün diyor yardımcı olur iseniz sevinirim

berrak18

Üye
rar sifresını bulamıyorum arkadasım

maasum_serseri

Üye
kurulumdamı bi hata yaptım acaba card ıd numarası falan diyor gerek varmı bu sürümde ona kafam karıştı yaaaa

icecrash

icecrash

Üye
İşim dolayısıyla sürekli harita kullanırım bu uygulama ile hedefi tutturmak imkansız gibi bir şey uygulama çok ağır çalışıyor hedefi yanlış saptıyor ve harita modunda yakınlaştırma yapılamıyor bu anlamda kesinlikle önermiyorum, nokia ovi maps uygulaması bu konuda en iyi çözüm...

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Reis kardeş x6 da dahili hafıza yokya buna program yükleyince sorun olmazmı mesela garmin mobile yüklenirmi

hackerx16

Üye
program için tesekkürler yalnız ben herseyı yaptım yukledım uygulamalardan garmine tıklıyorum satın al kullan deneme başlat ürün kodu gir garmin gps bağlan yazıyor ben garmin gps bağlan dediğimde gps aranıyor diyor iptal ediyorum ayarlar sistemler uzak gps Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’ seçenekleri yok yeni gps eşleştir var onada tıklıorum bulutut kapalı açın dior ne yapmam gerek ...ilginize tesekkürrler kulandıgım cihaz 5800 xm

hastaa

Üye
teşekkürler aradığım şeylerdi

maktama

maktama

Üye
program için tesekkürler yalnız ben herseyı yaptım yukledım uygulamalardan garmine tıklıyorum satın al kullan deneme başlat ürün kodu gir garmin gps bağlan yazıyor ben garmin gps bağlan dediğimde gps aranıyor diyor iptal ediyorum ayarlar sistemler uzak gps Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS� seçenekleri yok yeni gps eşleştir var onada tıklıorum bulutut kapalı açın dior ne yapmam gerek ...ilginize tesekkürrler kulandıgım cihaz 5800 xm

Adımları doğru yapmamışsınız, büyük ihtimal sw.unl dosyası kısmında hatanız var.

esfergon

Üye
Merhaba Arkadaşlar
Gürcistan haritasını nereden bulabilirim ve Türkiye haritası ile birlikte nasıl kullanabilirim? Yardımcı olurmusunuz Şİmdiden teşekkürler

limix50

Üye
harita güncellemesini nasıl yapabilirim yardimci olabilecek warmı ?

limix50

Üye
harita güncellemesini nasıl yapabilirim yardimci olabilecek warmı ?

blokbellek

Üye
Paylaşım için teşekkürler

ahosatar

Üye
Selamlar Reis kardes, N97 mini telefonumda Garmin'i kurdum ve sorunsuz sekilde 4-5 ay kullandim! Fakat son haftalarda bir turlu baglanamadim! Daha once 'uydu araniyor' diye yazan program 'GPS' araniyor diye acti ve bir turlu baglanamadi! Sebebi ne olabilir? Garmin uyandi mi acaba....??? Cevap verirsen sevinirim

Sivaslı_06

Üye
Öncelikle emeğine sağlık. garmini kurdum ve çalışıyor ancak yüksekliği yanlış veriyor. sitede birde topografik harita buldum onu da sonradan ekledim. gmapsup2.unl dosyasını oluşturdum ve attım ancak çalıştıramadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

zeyunal

zeyunal

Üye
Güncel ankara mobeselerinin de bulunduğu speedcam yükleme adresi bilen var mı acaba?
lazım malüm ;-)
önceden haber verse hiç fena olmaz :)

cuneyt_FB

cuneyt_FB

Üye
ellerine sağlıkk :) gördüğüm en sağlam anlatım sonucunda da artık telefonumda garmin çalışıyor teşekkürler sana

pıem

Üye
kardeş nasıl indiriliyor indiremedimde bu proramı

dejavu_8_2

Üye
selam ben almanyada yasiyorum daha dogrusu yeni geldim telefonuma navi yüklemek istiyorum ama bunun icinde avrupa haritasi varmi yoksa sadece turkiye icin mi

ahosatar

Üye
Arkadaslar Reis cevap vermiyor, aranizda yardim edebilecek var mi? N97 mini tel.da Garmin sorunsuz calisiyor iken son donemlerde hic bir sekilde baglanamiyorum! Ayni seyi yasayan var mi acaba? Sebebi ne olabilir?

nik82

nik82

Üye
Selam sayın reis-i eagles 2010.06 türkiye haritası çıktı ve hiçbir yerde yok yardımcı olursanız sevinirim.teşşekürler.

Üst Alt