Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

mdogan144

Üye
çok teşekkürlerr :)

vatan__tc

vatan__tc

Üye
vallahi reis gardas sana ne kadar tsk etsem azdır sayende versiyon haclemeyi ve haritalari yükledim sorunsuz kurdum calistirdim ve sayende cok sey ögrendim ALLAH senden ve bu sitedeki ekipden razı ola saolun ırkdaslar

memoli55

Üye
hocam programı kurdum değerli bilgilerin için çok teşekkür ediyorum. yalnız benim öğrenmek istediğim navigasyon çalışırken kontör falan harcıyormu yada harcamaması için bir ayar falan yapmak gerekiyor mu..teşekkür ederim.

mbulur

Üye
Garmin in yeni Kıbrıs haritası 02.2010 çıktı. Haritayı isteyenler bana pm den ulaşabilirler.
Cyprus3D_Q6.1 Geomatic MapsTM_T.C.Geomatic Ltd© 2_2010

harita ayrıca asagıda ekte verilmiştir.

Çok teşekkürler, harita kilitli mi? Ayrıca haritanın kodunu yazarsanız çok sevinirim.

maktama

maktama

Üye
Çok teşekkürler, harita kilitli mi? Ayrıca haritanın kodunu yazarsanız çok sevinirim.

Kilitli olsa bile forumda garmin haritalarının kilitlerini açmak ile alakalı bir başlık var, ordaki haritanın kilidini koduna gerek kalmadan açabilirsiniz. Böylece "gmapsupp.unl" dosyası yaratmanıza da gerek kalmaz.

coolhawk

coolhawk

Üye
eline sağlık çok güzel anlatmışssın.

king2005

Üye
emeğine sağlık kardeş en detaylı şekilde anlatmışsın sağol.
Ben satio kullanıcısıyım ve GPS ten hiç uydu bulamıyorum internal GPS seçili sadece

djm57

Üye
kardeş çok saol sayende sorunsuz bi şekilde kurdum ve çalıstırdım hiç bir sıkıntı yok çok teşekkür ederim emegine saglık

stuns

Üye
Arkadaşlar birşey soracağım.bende 5800 var.Garmini çalıştırdım seyir halindeyken no map diyor alt köşede sizce yüklerken yada ayar yaparken nerede hata yaptım?Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.cevaplarınızı bekliyorum.

onred

Üye
Mrb. Ben bu Garmin'i n95'imde kullandım, çok memnun kaldım. Ama şimdi Iphone 4 aldım. navigasyonu sesli değil. Garmin'i iphone'a da kurabiliyor muyuz?

pelikan16

Üye
reis bende 2009:12 haritası yüklü bu yeni 2010 haritasını nasıl yükleyebilirim yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

city06

Üye
slm tarif ettiğin adımların hepsini yaptım ama germinmobilext.sis dosyasını elle çalıştırdığımda "dosya türü desteklenmiyor " çıktı karşıma:( yanlız ımail numaramda /8 ibaresi var / yapmadan giriyorum telim monte bu arada:) bana mail yolu ile yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler.

hello333

Üye
ooollleyyy az önce yükledim ve felaket deli çalışıyorr cookk amaa cookk saolunnn

maktama

maktama

Üye
Mrb. Ben bu Garmin'i n95'imde kullandım, çok memnun kaldım. Ama şimdi Iphone 4 aldım. navigasyonu sesli değil. Garmin'i iphone'a da kurabiliyor muyuz?

Garmin İphone için yok bildiğim kadarıyla, onun yerine tomtom ya da NDrive kullanabilirsiniz.Telefonunuzu jailbreak yapttıysanız installous kurup, sürümünü installous programıyla indirip kurabilirsiniz.

mutlu_66

Üye
Reis-i Eagles hocam çok teşekkürler arkadaşımın samsung g810 da denedim olmadı sebebi nedir acaba?2010 haritasını yükledim ondan olabilirmi?ayrıca belirttiğiniz gibi yüklenemedi felan demedi direk tanıdı.deneme sürümü...bu arada kart okuyucu yardımıyla yaptım onuda belirtiyim.ellerinize sağlık

--------------- Ekleme ---------------

olmadı

onred

Üye
Garmin İphone için yok bildiğim kadarıyla, onun yerine tomtom ya da NDrive kullanabilirsiniz.Telefonunuzu jailbreak yapttıysanız installous kurup, sürümünü installous programıyla indirip kurabilirsiniz.

teşekkürler bilgi için. ama bahsettiğiniz programlar paralı diil mi?

maktama

maktama

Üye
teşekkürler bilgi için. ama bahsettiğiniz programlar paralı diil mi?

Evet paralı, onun için yazmışım oraya " Telefonunuzu jailbreak yaptıysanız..." diye :) Jailbreak yapınca c.ra.ckli programları bedava indirip kurabiliyorsunuz. Gerçi iPhone4 için jailbreak çıktı mı araştırmadım ama... Bir bakın forumlara.

fthpnr

Üye
harita indirebilceğim güncel bi link war mı arkadaşlar rapid ve hotfile kaldırmış sanırım

asikar_03

Üye
arkadaşım bende nokia 6120 classic var ama gps yok bunu internetten yapabilirmiyiz yani 3g den felan olurmu yanıtlarsan sevinirim

AKIIIN

Üye
selam arkadaslar ben prg kurdum ve herseyi yaptım nokia e66 kullanıyorum bana surekli uyduaranıyor yazıyor uyduyu bulamıyorr bir fikri olan varmı acaba?

Üst Alt