Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

pres73

Üye
merhba arkadaslar ben nokia n95e garmin 2010.turkce haritayi yukldm ama 25 karakterli acma kodu istiyo nedir bilen varsa yazsn

alper2590

alper2590

Üye
ben birşey soracağım bu program kapalı mekanda hiç çalışmıyor mu illa açık bi yere çıkmak mı gerekiyo?

mmert75

Üye
ben bir türlü kuramadım gps bulunamıyor diyor

matadora

Üye
arkadaşlar bu programı yükledikten sonra şöyle bi sorunla karşı karşıyayız ilk açıldıgında telefon da şu ibareler çıkıoyor bu programın cameraya mikrofona rehbere vs.... daha saymakla bitmez erişimine izin veriyomusun diye soruyo programı açmak içinde mecburen izin verilsin diyosun bunlara dikkat edin bilgilerinize

taskala_ceza

Üye
kusura bakmayında bende gt-b7300 var yukarıda belittiginiz gibi yaptım ama bir türlü çalıştıramadım card tan giriyorum (( sis dosyasını ilişkilendiren bir uygulama yok önce uygulamayı çalıştırın ardından bu dosyayı uygulamanın içinden açın)) diyo nasıl yapabilirim yardımcı olursanız biraz acemiyim de

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
kusura bakmayında bende gt-b7300 var yukarıda belittiginiz gibi yaptım ama bir türlü çalıştıramadım card tan giriyorum (( sis dosyasını ilişkilendiren bir uygulama yok önce uygulamayı çalıştırın ardından bu dosyayı uygulamanın içinden açın)) diyo nasıl yapabilirim yardımcı olursanız biraz acemiyim de
Symbian işletim sistemi için,Windows değil.

OWN3R41

Üye
6700s de denedim çalışıyor çook teşkkürler ellerine sağlık

opolatkan

Üye
N95 cihazıma daha önce Garmini kurmuştum. Pek de güzel çalışıyordu. Geçenlerde Nokianın web sayfasından yazılım güncellemesini yaptım. Güncellemeden sonra Garmin yok oldu. Şu anda tekrar kurulum yapamıyorum. Yazılım lisansından kaynaklanıyor olabilir mi? Ne yapabilirim.
Saygılarımla

ManTooLs

Üye
cvp verirsen sevinirim n78 ile çalışırmı...

cnckadir

Üye
Emeğinize sağlık 5800 a yükledim ve sorunsuz çalışıyor...Çok teşekkürler...

JohanGielen

JohanGielen

Üye
yükledim sorun yok fakat haritada bulduğum yerleri kaydederken isim veriyorum sonrasında konumlarımdan kaydediğittiğim yere gitmek istediğimde seçtikten sonra garmin kapanıyor :( neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim telefonum 5800

krbk7860

krbk7860

Üye
yükledim sorun yok fakat haritada bulduğum yerleri kaydederken isim veriyorum sonrasında konumlarımdan kaydediğittiğim yere gitmek istediğimde seçtikten sonra garmin kapanıyor :( neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim telefonum 5800

gideceğin yerleri contacts den yaparsan sorun yaşamazsın. Konumlarıma kayıt yapmaya çalıştığında garmin genelde sorun çıkartıyor. Konumlarıma kaydı ingilizce dil seçeneğini seçip yaparsan sorun çıkmıyor. kolay gelsin.:oke:

JohanGielen

JohanGielen

Üye
gideceğin yerleri contacts den yaparsan sorun yaşamazsın. Konumlarıma kayıt yapmaya çalıştığında garmin genelde sorun çıkartıyor. Konumlarıma kaydı ingilizce dil seçeneğini seçip yaparsan sorun çıkmıyor. kolay gelsin.:oke:

peki ingilizce yazıp sonrasında tükrçe olarak kullanma ihtimalim oluyormu sürekli ingilizce mi kullanmak gerekiyor bilgi için teşekkürler

whitewarrior

Üye
kolay gelsin. öncelikle açıklama ve paylaşım için teşekkür ederim. galiba benim bi problemim var. 5800 xm e yüklemeyi denedim. adımları harfiyen uyguladım ama galiba lisanla ilgili bi sorun oldu. satın al ve kullan seçeneği çıktı ayarların en sonunda. ne yapabilirim. yada nerde hata yapmış olabilirim. küçük bi açıklama da benim için yaparsan sevinirim :)

lgnhr

Üye
Paylaşım için teşekkürler. n97 mini'de gayet güzel çalıştı.

aliucgul

Üye
root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)

resource dosyasıyla oynanılamıyor.sistem hackli xploredende oluşturamazsınız diyor.

marda71

Üye
yerleşik gps si seçmeme rağmen hala gps cihazı bulunamadı diyor. bana yardım ederseniz sevinirim. selamlar...

emreyidogan

Üye
Talimatları harfien uyguladım. Ancak ekranda abuk sabuk şeyler çıkıyor. Program arka planda çalışıyor ama görüntü sıkıntısı var. Kartımı formatladım tekrar yükledim. Kaldırdım tekrar yükledim problem çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Paylaşım için çok teşekkürler bu arada..

bariskuscu

Üye
Ben Blackberry Bold 9000 kullanıcısıyım dediklerinizi iki defa harfiyen yaptım ancak yükleme yapılmıyor ne sis dosyası nede başka bir şey ne yapmam lazım

Üst Alt