Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

seluş

Üye
Dediklerini harfiyen uyguladım 5230da sorunsuz çalıştı.Teşekkürler...

gezgin1881

gezgin1881

Üye
Merhaba arkadaslar

n95 gps baglanma sorunu yasayan arkadaslar icin yazıyorum artık baglanıyorum nasıl oldugunu anlatayım

yaklasık 1 aydır gps e baglanmaya calısıyordum bu program dahil 3 farklı gps yükledim baglanamadım . Yazılımsal oldugunu düşünmeye basladım

istanbuldaki bütün teknik servisleri aradım hepsi getirin yazılım yükleyelim dedi.

bu arada googleda gps anteni diye arattıgımda bazı resimlere ulastım. ve cihazın tus takımının altında anteni oldugunu gördüm. cihazı acmaya karar verdim ve sorunu gördüm

kasa degiştirdigim için anten zedelenmisti. önce burdan olup olmadıgını anlamak icin yaklasık 10 cm uzunlugunda bakır bir tel buldum ve degdirdim anten kablosu teli içindeki ve inanılmaz evin icinde olmama ragmen 10 civarında uydu buldu

sorun artık anlasılmıstı. bunun üzerine 2 cm uzunlugunda ince telleri büktüm ve buraya ekledim sonra kapagı kapattım düzgün sekilde ve sonuc mkemmel

artık gps lerin hepsine baglanıyorum sunuda farkettim bu anten nekadar uzun olursa okadar güclü sinyal alıyor ama 2 cm bile yetti o yüzden daha uzunu için ugrasmadım

belki baglanamayan arkadaslara yardımım olur diye paylasmak istedim

bu forumdada var resimli veya google a n95 gps anten yazın resimlerde görürsünüz

saygılarımla

newcerix

newcerix

Üye
ya biri bana yardım etse çok güzel olucak.herşeyi kurdum fakat sadece araba çıkıyo duruyo orda. "uydu aranıyor" yazıyo sadece üstte.harita filan yok.no maps yazıyo

--------------- Ekleme ---------------

GPS çekim gücü bende 5 diş var ama sadece 1 i yanıyo.acaba benim sorunumda antenden kaynaklanabilir mi??

yada yazılımında problem var mıdır??

sanırım problem yazılımda.daha ii GPS doğruluğu aranıyor diyor.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
sadece bekle açık alana çık telefonun yüzü göğü görsün ve avucunda olsun telefonun belli yerlerini kapatma birazda bekle bulur ozaman

Tacettin Demir

Üye
Merhaba,

Konumlarımdan daha önce kaydettiğim yere git deyince, programdan çıkıyor. Neden böyle oluyor? Forumda bununla ilgili konular var, oralara da baktım. Değişen bir şey olmadı.

bjkasur

Üye
hoca senin verdiğin bu garmini yükledim yazdığın şeyleri yaptım ama girdiğimde birim numarası .......... kullanılarak haritalar açılmaıyor diyor sonra da kilitli bir harita yükledinizbunu satn almak için gibisinden bir sayfa çıktı bide bu sys-resource-private dosyaları benim telefonda hafıza kart bölümnde sistem dosyası ismnde senin verdiğin dosyalarda aynı ismde sistem dosyalarının ismini değiştirdim şimdide sitemle ilgili bir sorun çıkmasın telefon n95 8gb yardımcı olursan çok sevinirm

modenaf1

Üye
bu gün yeni bir nokia e71 aldım...avea kampanyasından...hemen ilk iş firmware güncellemesi oldu...onu yaptıktan sonra e-posta ayarları yapıldı...ovi mağazası ziyaret edildi...uygulamalar ve ovi haritaları indirildi...ve son olarak garmin yüklendi...onsuz olmaz...kimse yerini alamaz...o çok şikayet edilen gps bağlantısı bile hemen yapıldı...takır takır çalışıyor...emeği geçen tüm forum paylaşımcılarına çok teşekkürler...

fizy09

Üye
kesin çözüm kart biçimlendir. telefons format at tekrar kur. olur..

bjkasur

Üye
reis çok sağol başta bendede satın al falan çıkmıştı sonra unl dosyalarını tekrardan yaptım kartta garminle ilgili herşeyi sildim ben başta reseource ve sys dosyalarını kartta eskiden var diye ismlerini değiştirmiştim meğerse hepsine tümüne evet ddiyecekmişiz bu konuyada dikkat etmeliyiz sağol reis

bide araçlaı vehicle klasörüne attım ama programda araçlar çıkmadı biz o araçları nerde kullanacağız

admiral4444

Üye
Reis tüm emeklerin için saol. başarsoftun sitesinde Turkey 2010.06 haritası çıkmış. nerden bulucaz bunu. hiçbir yerde yok...

fatalrhyme202

Üye
eagles öncelikle uygulama ve anlatım için çok teşekkürler bir sorum olacak.
programı yüklüyorum yükleme başarılı diyor fakat uygulamayı açtığım zaman garmin ekranı geldikten sonra uygulamadan atıyor acaba nerede yanlış yapıyorum. bu arada belirtim img ve unl dosyalaarının doğru yerlerde ve doğru uzantılarda olduğundan eminim 5800 kullanıyorum.

teşekkürler.

aynı işlemleri en baştan tekrar ve dikkatli bir şekilde yaptım fakat aynı sorun devam ediyor. sorun nedir acaba ?

eagles öncelikle uygulama ve anlatım için çok teşekkürler bir sorum olacak.
programı yüklüyorum yükleme başarılı diyor fakat uygulamayı açtığım zaman garmin ekranı geldikten sonra uygulamadan atıyor acaba nerede yanlış yapıyorum. bu arada belirtim img ve unl dosyalaarının doğru yerlerde ve doğru uzantılarda olduğundan eminim 5800 kullanıyorum.

teşekkürler.

salla5561

Üye
slm kardeş bu porogram doktor reçetesi gibi bunun biraz daha basiti yokmu.? genede emeğine sağlık teşekkür

imer_25

Üye
hocam paylaşım için çok soal ellerıne sağlık benım telefonum 5800 bendekı sürüm v50.0.005 dio burdakı surumle aynımı ?

admiral4444

Üye
Reis tüm emeklerin için saol. başarsoftun sitesinde Turkey 2010.06 haritası çıkmış. nerden bulucaz bunu. hiçbir yerde yok...

tiramisu

Üye
Bu GPS hatasını bende de veerdi.Ne yaptıysam düzeltemedim.Sonra bir baktım ki lisans dosyalarını Garmin dizin i yerine ana klasöre atmışım.Doğru yere atınca düzeldi ama haritayı bir türlü gösteremedim.No map diyor.Ne yapabilirim?

kizltutku

kizltutku

Üye
ve sonunda :))) çok teşekkürler bende başardım hata bendeymiş

alisamicakir

Üye
Programı daha önce kurdum çalıştı telefonumda fakat şimdi kuramıyorum.P1İ için bana bunu kurmak için yardımcı olursanız sevinirim :(

fizy09

Üye
arkadaşım hafıza kartını biçimlendir. telefona format at tekrar kur. kesin olur.

ZuCChiNi

Üye
Teşekkürler.
Anlatımdan yola çıkarak kurdum.
Alıştığım Nokia Maps'ten daha ayrıntılı ve güzel.
Nokia Maps'in alıştığım bazı özelliklerini arıyorum ama.
Bir konum kaydettiğimde "Konumum" şeklinde kaydediyor.
İstediğim ismi veremiyorum.
Yer araması da pratik değil.

MGLAP

Üye
oncelıkle tesekkurler
program kendı kendıne yuklendı ve her aclısda bana satın al, deneme surumu, ürün kodu gır ve garmınle gps e baglan secmelerını soruyor garmınle gps e baglanıncada dahılı gps sımı bulamıyor dedgıgınız yoldan ayarlardan baktım eklı gpsı kullan dıye bıur secenek yok ne yapabılırım

Üst Alt