Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

dabster

Üye
n97 ye avrupa haritasıyla kurmak istiyorumm bilen varmı n95 8gb ta yaklaşık 2 yıldır kullanıyorumm ama buna aynısını kursakolurmu

bensiox16

bensiox16

Üye
Emeğine sağlık çok güzel olmuş ben programı nokia 5800 xpreesmusic te kullamıyorum hiç sorunsuz süper çalışıyor hatta sim kartı çıkartıldığında bile çalışıyor.ama bi sorun ücretsiz diye kurmuştum fatura da ücretli olduğunu gördüm kartsız bile çalıştığı halde faturaya nasıl işliyor anlamadım biraz bilgi veerirsen sevinirim acaba kurulum da mı hata yaptık yoksa gerçekten ücretlimi şimdiden teşekküler

CeMayk

Üye
Öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim fakat n96 da çalışıyomu açıklarsan sevinirim...

metyuu

metyuu

Üye
haritayı avtivasyon yapamayan arkadaşlar birde bu haritayı deneyin garmin klasörüne kopyalayın
2010.01navcity haritası unloced ımg

CeMayk

Üye
Çok teşekkür ederim Reis-i Eagles n96 ya kurdum anlatılanları aynen uyguladım %100 sorunsuz çalışıyo eline emeğine sağlık...yeni kuracak arkadaşlar unl düzenlemesine dikkat edin sorun hep oradan çıkıyo özellikle n95 kullanıcıları...

talas658

Üye
n73'de kullanılırmı

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler

tunjay

Üye
bir sorum var arkadaşlar,

garmin de gideceğimiz yeri rota çizdikten sonra rotanın toplam uzunluğu, yada seyir halindeyken kalan km yi nereden görebiliyorum?? aradım aradım bulamadım. diğer navg. programlarında ekranda kalan km olarak yazıyor. ancak garminde kalan süre olarak yazıyor. o yazıyı kalan yol mesafesi (km) ye çevirme var mı ayarlarda. bulamadım.

yardım icin simdiden tesekkurler. ayrıca bu topic için çalışan arkadaşlarada çok teşekkurler.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
paylaşım için teşekkürler çalıştı sorunsuz gidiyor

Tacettin Demir

Üye
Beyler adım adım gitmek lazım. İlk seferde yapamadım. Tam okumadığımdan dolayı! İkincide YNL leri gerekli yere koydum ve direkt çalıştı program. Bana sadece ayarlarını yapmak kaldı. Yani kurma işlemi yapmadım.

Teşekkürler program için.

--------------- Ekleme ---------------

Nokia 5230 S60, Version 5.0 Symbian OS, Version 9.4
Modelim bu herhalde? Başka nasıl öğrenebilirim hangi sürüm olduğunu? Kod filan var mı?

Symbian S60 v3. (OS v9.1, 9.2, 9.3) Uygulamaları bu başlıktan Garmin XT v5.0'ı kurdum. Çalıştı. Benim versiyon 9.4 galiba. 9,3 uygulaması nasıl çalıştı peki?

tunjay

Üye
bir sorum var arkadaşlar,

garmin de gideceğimiz yeri rota çizdikten sonra rotanın toplam uzunluğu, yada seyir halindeyken kalan km yi nereden görebiliyorum?? aradım aradım bulamadım. diğer navg. programlarında ekranda kalan km olarak yazıyor. ancak garminde kalan süre olarak yazıyor. o yazıyı kalan yol mesafesi (km) ye çevirme var mı ayarlarda. bulamadım.

yardım icin simdiden tesekkurler. ayrıca bu topic için çalışan arkadaşlarada çok teşekkurler.

yokmu buna nereden bakıldıgını bilen arkadaşlar??

alinuman

alinuman

Üye
Allah razı olsun.emeğine sağlık

eamix

Üye
Bravo adamgibi bir çalışma olmuş. Yapacaksan böyle yapacaksın.

--------------- Ekleme ---------------

Kurdum çalıştırdım kullanıyorum Reis-i Eagles™ ismi gibi kalite bu adam kimse sorunsuz bir paylaşım diğer dandikçilerden de bekliyoruz iş olsun diye konu acanlardan. Adam olun lan Reis-i Eagles™ abiniz gibi. :-)

gezgin1881

gezgin1881

Üye
Bende kurdum ama surekli uydu arıyor sorun nedir acaba n95 kurulumda sorun yasamadım program ayarlarınıda yaptım ama surekli uydu arıyor neden oldugunu bilen varsa yardımcı olmasını rica ediyorum tşk

jeki01

jeki01

Üye
yaklaşık bir senedir kullanıyorum.
Harika program.

foxlife

Üye
MERHABA,
GARMİN İ İ550 TELEFONUMDA UZUN ZAMANDIR KULLANIYORUM. EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA VE ÖZELLİKLE Reis-i Eagles A TEŞEKKÜR EDERİM. SORUNUM ŞU; NOKIA E 71 MODEL BİR TELEFON DAHA ALDIM. BUNA .50 VE .00 SÜRÜMLERİNİ YÜKLEDİM. ANCAK HER İKİ SÜRÜM DOĞRU YÜKLENMESİNE KARŞIN 1 VE 3 TUŞLARI İLE ZOOM ÇALIŞMAMAKTA. FORUMLARI VE DİĞER SAYFALARI İNCELEMEME RAĞMEN NEDEN OLDUĞUNU BULAMADIM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

kizltutku

kizltutku

Üye
çok teşekkür ederim yüklemeyi yaptım fakat telefonum nokia C5 başta satın al deneme sürümü ürün kodunu yaz en altda gps e baglan menusu geliyor gps e bağlan dediğimde bluetoot cihazı bulnamadı diyor sorun bendemidir?yanlış bişimi yaptım acaba yardımcı olabilirmisiniz?

Tacettin Demir

Üye
UNL dosyalarını tekrar gözden geçirin. Bir yerde atladığınız adım vardır. Yavaş yavaş tek tek okuyup uygulayın.:)

genetikfacia

Üye
kardeş ellerin dert görmesin emegine sağlık çok güzel çalışıyor

nzmttn

Üye
arkadasım tekrar teşekkürler ama bir sorunum var :( 3-4 aydır senin paylaştığın programı e71 telefonumda sorunsuz kullanıyordum ama hafıza kartımla ilgili problemden doalayı silindi ve şimdi tekrar yüklemek istiyorum ama "hafıza dolu hafızayı boşaltın" ve "garmin xt.. kurulumu desteklenmiyor" diye hata veriyor düzeltmenin yolunu biliyor musun acaba ?

Üst Alt