Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

mavisce

Üye
ben vivaz a yükledim bunu ama kurulumda güncelleme hatası
ilk aşamada yükleniyor diyor sürüm bilgileri geliyor yükle diyorum uygulama telefonla uyumlu değil yinede devam et evet diyorum sonrasında güncelleme hatası diyor ve kurmuyor sorun ne olabilir bilgisi olan varmı kurmaya çalışdıgım versiyon 5.00(50)

kemal21

kemal21

Üye
çok çok çok çoook teşekkür ederim... Tam da ihtiyacım vardı yarın gezie çıkıyorum istanbulda, ihtiyacım vardı, ve bunu gördümm :)

emremete80

Üye
ellerine saglık kardeş

ajansmurti

Üye
ben vivaz a yükledim bunu ama kurulumda güncelleme hatası
ilk aşamada yükleniyor diyor sürüm bilgileri geliyor yükle diyorum uygulama telefonla uyumlu değil yinede devam et evet diyorum sonrasında güncelleme hatası diyor ve kurmuyor sorun ne olabilir bilgisi olan varmı kurmaya çalışdıgım versiyon 5.00(50)

Faklı bir navigasyon programı kurmayı denedin mi.. iiçalışan bir program var mı yani..

w_man85

Üye
Arkadaşlar dedğinizi harfiyen uyguladım hatta acaba yanlışmı yaptım diye tekrar denedim programı kurdum ama açılırken benden satın almamı veya deneme sürümü kullanmamı istiyor acaba ben nerde hata yaptım imei numarası derken *#06# basarak aldığımız kod değilmi ben onunla yaptım tlfn e 71 yardımınız için şimidden tşkler bide not defterine kayıt derken mmasa üstünde sağ tıklayıp yeni metin belgesi dediğimiz şey dimi başka bişey değil???

quwer

Üye
bende 5800 xm var yükledim ama kurulum sırasında telefona uyumlu değil dedi.. devam ettim yükledim fakat çalıştıramadam . uyumlu değilmi acaba ya da uyumluysa nerden çalıştıracağım garmini.. img dosyasına tıklıyorum olmuyorum.. haritaları açıyorum eski harita çıkıyor.

keyifci_36

Üye
unl oluşturması nasıl. yani "gmapsup2.unl" için custom map 848 mi yazıyoruz yine. çünkü bende ikinci harita olan kıbrısta sorun yaşıyorum. muhtemelen custom map 848 değilde başka bir rakam olmalı.. biyardım arkadaşım.

nokiadogu

Üye
çok teşekkür ederim bu kadar sabırla hazırlayıp emeğini bizlerle paylaştığın için. ben nokia5800xp kullanıyorum. dediklerini aynen uyguladım ta ki uyduya bağlanma işlemine kadar. telefon dokunmatik ekran olduğu için tuş takımı program açıkken çıkmıyor. tuş takımı açıkken de program açık olmuyor. yani anlıycan ben 3'e basıp haritayı yakınlaştırma işlemini yapamıyorum ama ekranda + ve - olmak üzere yakınlaştırma ve uzaklaştırma imleci mevcut.uyduya bağlandıktan sonra da yakınlaştırma imleciyle yakınlaştırmayı 30m ye kadar yaptım ama no maps yazdı. yani çuvalladım. bu telefonda bu şekilde mi sorun çözülür yoksa ben bu telefonu satayım mı:)

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek arkadaş yok mu acaba?

kemalmelihalkan

Üye
Bugün yeni aldığım Nokia E72 ile denedim, sorunsuz çalışıyor, teşekkürler gençler :)
kardesım bana acıl yardım edermsın.. bende e 72 var. ama bı turlu gps dogrulanana kadar bekleyın yazıyo fakat acılmıyo.. artık kafayı yıcem.. butun hersey tmm dogru yuklendı.. ama acılmyor. telefon uzerınden bır ayarmı yapmak lazım...

faruk0689

Üye
arkadaşlar 5800'a yüklemeye çalıştım bu türkçe diline geldigimde sonrakiye basıyorum orda takılıp kalıyor? ilerlemiyor????

lawyer61

Üye
Emeğine sağlık vaktin birinde garmini burda yükleyip kullanmıştım şimdi 2010 yılı haritasıda koymuşsun şimdi ben o haritayı benim garmine nasıl yüklerim ya da olmaz herşeyi baştanmı yapmalıyım teşekkürler..

yigit383

Üye
arkadaşlar 5800'a yüklemeye çalıştım bu türkçe diline geldigimde sonrakiye basıyorum orda takılıp kalıyor? ilerlemiyor???? bendede aynısı oluyor :(

by_samci

by_samci

Üye
arkadaşlar herkeze selamlar garmını yükledik sonunda resise saygılar geçektende büyüksün baba ... dün akşam kankimle kurduk hemde n79 a kurulmuyo diyen arkadaşlar kullanıyorum on numara allah bin kere razı olsun :oke:

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürederim kardeşim çok sağol denicem :)

JohanGielen

JohanGielen

Üye
öncelikle teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık yükledim sorun yok GPS aygıtınıda görüyor fakat DAHA İYİ GPS DOĞRUĞU BEKLENİYOR :ağlarım:diye yazıyor ve bağlanmıyor neden olabilir

rkorkmazz

Üye
arkadaşlar 5800'a yüklemeye çalıştım bu türkçe diline geldigimde sonrakiye basıyorum orda takılıp kalıyor? ilerlemiyor???? bendede aynısı oluyor :(

5800'da sorunsuz çalışan bir program. Kartın yedeğini alıp, kartı formatlayın tekrar deneyin.
Kolay gelsin..

nokiadogu

Üye
Arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum. daha önceki mesajımda haritayı görebilmek için 3'e basamadığımı çünkü dokunmatik ekran olduğu için tuş takımını programla beraber açamadığımı yazıştım. kendiliğinden bi şekilde bağlandı ama sadece İstanbulda Beşiktaşda iken çalışıyor. diğer yerler de hep uyduya bağlanmaya çalışıyor yazıyor ve bağlanmıyor. bu cihazdan kaynaklı bi sorun mu yoksa bu program bütün bölgelerde çalışmıyor mu?

pala6

Üye
Nokiadogu kardeş , eğer ki hava kapalı ise veya kapalı bir mekanda isen bağlanmakta sorun yaşayabilirsin. Adana'da ve Mersin'de değişik ilçelerinde kullandım , sorunsuz çalışıyor. İlk bağlantı doğal olarak biraz uzun sürüyor ama sonra sorun yok. Eğer Haritanda bir sorun olduğunu düşünüyorsan 2010 / 1 güncel haritayı tekrar yükle. Forumda haritayı güncelleme ile ilgili bilgiyi bulabilirsin.

Üst Alt