Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ByTaRaNTULA

Üye
Reis büyüksünnnnnnnn :) Gerçekten çok güzel program konumumu da kaydettim çok güzel ya bayıldım buna :) Dün gece saatlerce uğraşmıştım ama yapamamıştım bugün denedim yine en baştan bu sefer yaptım emeğine sağlıkkkk çok teşekkürleerrr :)

fizy09

Üye
arkadaşlar n97 de olmadı bugün yine denedim. dikaktlice yaptım .ama olmadı. acaba 2010 haritalarında mı bir sorun varda böyle oluyor. n95 dekini de kaldırmıştım. oda gitti. navigasyonsuz kaldım.
sayın reis;
n97 için farklımıdır.yoksa sorun bizde mi.lütfen şunu bir daha açıklar mısın?

eilguen

eilguen

Üye
arkadaslar bende E 71 var bi türlü oldugu yeri bulamiyor, sinyli bitüröü almiyo ciktim araba ile gezdim yine olmadi.
program hatasiz calisti kartlarida okudu ama gprs bulamiyor neden acaba

barisakkaya

Üye
Ben programı dediğiniz gibi sorunsuz şekilge yğkledim fakat açtığmda GPS cihazı aranıyor ekrenında bir şey gelmiyor daha sonra anlattığnız ayarı yapmak için gereken yere geliyorum ayarlar sistem uzak gps fakat orda da yerleşik gps ya da bluetooth seçeneği çıkmıyor sadece yeni GPS yi eşleştir yazısı var nerde hata yapmış olabilirim doğru yaptğmı düşünüyorum ya da ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
No maps olayını bir türlü aşamadım gitti. Yardımcı olabilecek var mı?

fizy09

Üye
arkadaşlar n97 de olmadı bugün yine denedim. Dikaktlice yaptım .ama olmadı. Acaba 2010 haritalarında mı bir sorun varda böyle oluyor. N95 dekini de kaldırmıştım. Oda gitti. Navigasyonsuz kaldım.
Sayın reis;
n97 için farklımıdır.yoksa sorun bizde mi.lütfen şunu bir daha açıklar mısın?

birde telefona kuruyorum. Garmin simgesi geliyor. Tıklıyorum mavi ekran geliyor sonrası açmıyor geri kendi ekranına dönüyor telefon.

ram123456

Üye
Bende htc t2223 pda var yazdıklarını aynen uyguladım. kurulmadı.Ayrıca belirteyim imei yazma bölümünde telefondaki imei numarası ilaç programına 2 hane fazla geldi. Bende baştaki iki haneyi sildim. Ayarları öyle yaptım. Bu bir hata olabilir ama imei yi başka nasıl yazabilirim.
Çalışmamasının başka ne sorunu olabilir?

nicolas39

Üye
Öncelikle anlattıklarının hepsini yaptım ve uygulama çalışıyor bunun için çok teşekkürler ama demişsinki 1 defa uyduya bağlanmalısınız diye onu nasıl yapıcaz çünkü no maps yazıyo dediğin gibi bide eğer telefondan internetle uyduya bağlanacaksak ben hattımı internete kapattırdım başka yolu varmı şimdiden saol..cevabını bekliyorum..

mustafalaca

mustafalaca

Üye
ürün kodu neeeeeeeee acillllll

--------------- Ekleme ---------------

ürün kodu istiyorrrrrrrr

mertderin

Üye
Metin dilini türkçe yapıyorum ama sonrakine tıkladığımda ilerlemiyor.

Telefonum 5800XM. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ery_

Üye
Garmin kullanıyorumda, belli bir koordinatı girerek oraya nasıl gidilir diye tarif almak mümkün mü?

fizy09

Üye
herhalde bizi sallamayan tek adam reis. nerdesin....

metyuu

metyuu

Üye
birde telefona kuruyorum. Garmin simgesi geliyor. Tıklıyorum mavi ekran geliyor sonrası açmıyor geri kendi ekranına dönüyor telefon.

birde 5.00.60 versiyonu dene belki olur. (sitede mevcuttu)

fizy09

Üye
maalesef bütün linkleri ölmüş

metyuu

metyuu

Üye
buyur kardeşim 5.00.60 için link

halitzer

Üye
Teşekkürler. Program güzel çalışıyor.Benim telefon haritayı tatada gezerken kitleniyor normalmi

by_samci

by_samci

Üye
ya bişey sorucam n79 um var telefonuma yüklenirmi birde ücretlendirme hakkında bilgi rica edicektim yardımcı olursanız sevinirim

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Cihazda bulunan teknik sorun ile bağlantı yapamıyordum..
Şimdi süper çalışıyor.

>servis testleri
>GPS
>Ayarlar ( Açık)
>Yardım verileri temizlemek

Sonucunda 1 aydır devam eden sorunumu tamen çözmüştür.

ajansmurti

Üye
bende sony ericsson vivaz pro var,
telefonun üzerindeki wisepilot navigasyon programı gprs üzerinden çalışıyor...
ücretli olmaması için ne yapabilirim...
yeni bir navigasyon mu kurmak lazım,
telefonu yeni aldım daha kullanmayı da yeni öğreniyom :)
teşekkürler :bigstar:
saygılar

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
bende sony ericsson vivaz pro var,
telefonun üzerindeki wisepilot navigasyon programı gprs üzerinden çalışıyor...
ücretli olmaması için ne yapabilirim...
yeni bir navigasyon mu kurmak lazım,
telefonu yeni aldım daha kullanmayı da yeni öğreniyom :)
teşekkürler :bigstar:
saygılar

wisepilot 3 aylık deneme sürümü olarak geliyor.. Garmini yükle keyfine bak derim.:bye2:

Üst Alt