Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

muratonik

Üye
Reis yardımcı olabilirmisin v5.00.50 kurdum ancak telefonu her açıp kappatığımda program yeniden kuruluma geciyor dil ayarlarını falan her seferinde yeniden yapmak zorunda kalıyorum işaretlediğim konumlar aptığım ayarlar falan hepsi siliniyor.Her seferinde Haritayı acık alanda tekrar tanıtmam gerekiyor.bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olabilirsen sevinirim

m3rcyfulfate

m3rcyfulfate

Üye
Hocam çok çok teşekkürler,mükemmel bi paylaşım olmuş.

is04383

Üye
e71 de çalışıormı bilgi verebilirmisiniz

sedat_karadag36

sedat_karadag36

Üye
Eywallah.Güzel program...

milennn

Üye
emeğiniz için teşekkürler bi çok siteden yapmayı denedim ama olmadı hiç uğraşmadan tek seferde program oldu sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkürler

ozgalg

Üye
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.süper anlatmışsınız.

burak0796

burak0796

Üye
Haritalarda antalya var mı acaba Bendeki garminde antalya yokta.

vonalikerim

Üye
arkadaşlar gmapsupp.img dosyasını indiremiyorum bide program cps algılamıyo yardımcı olursanız teşekkür ederim

ozgalg

Üye
bu programla radarlar bulunuyormu

fmucar

Üye
uzantısı unl ama yinede olmuyor. telefonum e 75

muratonik

Üye
Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz v5.00.50 kurdum ancak telefonu her açıp kappatığımda program yeniden kuruluma geciyor dil ayarlarını falan her seferinde yeniden yapmak zorunda kalıyorum işaretlediğim konumlar yaptığım ayarlar falan hepsi siliniyor.Her seferinde Haritayı acık alanda tekrar tanıtmam gerekiyor.bu sorunu nasıl aşabilirim.

muhammedkmt

Üye
bu gps ücretsizmi yada 6220 classiz kullanıyorum ücretsiz gps varmı yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler

muratonik

Üye
bu gps ücretsizmi yada 6220 classiz kullanıyorum ücretsiz gps varmı yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler

bu gps ücretsiz mobil telefonlarda ücretsiz kullanabilceğiniz en iyi program bu telefonunuzun özeliklerini bilmiyorum ancak bu programı kullanabilmeniz için dahili bir gps antene ihtiyac var.makinanızda dahili anten varsa kurabilirsiniz

eidanas

Üye
Merhaba,aynı tel bende de var.Garmin önceden kullanmıştım fakat 4 günlük pili 2 günde bitiriyordu.Yanılmıyorsam bi önceki versiyon olabilir.Sen pil süresinde değişiklik gördünmü bu versiyon kullanınca? Bu duruma göre yükleme yapmayı düşünüyorum bende.Ayrıca garmin çalışırken değil çalışmadığı anda bile pili bitiriyordu.Şimdiki versiyonda bu durum mevcutmu merak ediyorum.

Maalesef aynı durum bu versiyonda da geçerli pili inanılmaz çabuk bitiriyor.1,5 gün ancak dayanıyor ve dediğin gibi ister kullan ister kullanma.

alpaykara

alpaykara

Üye
HARİKA ANLATIM. Daha öncede yapmıştım ama bügün babamın telefonu N95'e 16,30 da başladım 16,50 bitirdim yağmur yağıyordu ama 3 4 dakikada uyduyu buldu harita ekrana geldi soğol Reis-i Eagles.ELİNE SAĞLIK.

bozoglu2109

Üye
Sitede emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim.İnternet erişimlerini kapatın öyle deneyin. Talimatları doğru yapınca sorunsuz çalışıyor. N96'da uyguladım oldu.

eylmz02

Üye
teşekkür

destroy116

destroy116

Üye
teşekkürler

torget

Üye
n 95 te yaptim harika calisiyor ama kücük bi sorun var adres yazma kisminda hic bisey yok türkiyedeki gibi iller yok ben almanyadayim almanya icin adres kismini bir türlü bulamadim reise tesekkürler

Üst Alt