Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

efelerefesi

Üye
beni sardı bir navigasyon aşkı 5800 telefonuma hayran kaldım doğrusu :))
şaka bi yana navigasyon denen olay doğru program ve doğru kullanımla harika bir olay. burada yapamayan arkadaşlarım yapılmış v çalışan halini görsünler diye kendi telefonumdan çektiğim video yu paylaşıyorum. ayrıca bu konuda üstat olan dostlarıda yardımları olursa memnun olurum.

--------------- Ekleme ---------------

bu sayfayı hep birlikte bir platforma çevirebiliriz.

deli_gole

Üye
bendeki ünite kimliği ile oturum açilamıyor diyor... birde haritayı görmüyor.
bana yardım edebilirmisiniz

efelerefesi

Üye
bendeki ünite kimliği ile oturum açilamıyor diyor... birde haritayı görmüyor.
bana yardım edebilirmisiniz
yardım olmaya çalışırım diye bi dünya mesaj yazdım bi sayfa önceye bakma zahmetine girerseniz msn adresimi görüp ekleyebilirsiniz. burada soru cevap şeklinde uzun olur ama yinede şöyle bir öneride bulunabilirim. ****** programından aldığınız şifreleri unl dosyalarına yanlış girmiş olabilirsiniz.

deli_gole

Üye
birim numarası ............... ile oturum açılamıyor dedi tamam a bastım kilitli bir harita yüklediniz diyor
ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirimç

birim numarası 2883076055 kullanılarak haritalar açılamıyor dedi bende tamam a bastım ve kilitli bir harita yüklediniz dedi şimdi ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.

krbk7860

krbk7860

Üye
birim numarası ............... ile oturum açılamıyor dedi tamam a bastım kilitli bir harita yüklediniz diyor
ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirimç

birim numarası 2883076055 kullanılarak haritalar açılamıyor dedi bende tamam a bastım ve kilitli bir harita yüklediniz dedi şimdi ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.
unl. uzantılı dosyaları düzenlersen sorunun düzelir. dikkat et dosyanın uzantısı unl olsun.:oke:

bosch_ver

Üye
kolay gelsin garmin için belçika haritası nereden bulabilirim?

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
Tüm gerekenleri eksiksiz yerine getirdim.Fakat uydu bulma kısmında uydu aranıyor diyor ama bulamıyor bi türlü....

Acil yardım ederseniz sewinirim...

berk.kaan

Üye
kardesim buna ihtiyacım var biraz detaylı anlatmışsın güzel ama bunları yapmak için o bahsettiğiniz hackli telefon a ihtiyac varmı yani standart bir telefona bu şekliyle yuklenebilirmi?
cevabın icin simdiden tesekkurler...

werasd

Üye
nokia n81, gps bulamıyor. boşuna mı uğraşıyorum. gps özelliği varmı.

bilen birileri yok mu? yada kimse yazmıyorsa n81 de gps işleri hayal demek doğru olur mu? bi hevesle programı kurduk ama kullanamadık. bilen?

krbk7860

krbk7860

Üye
bilen birileri yok mu? yada kimse yazmıyorsa n81 de gps işleri hayal demek doğru olur mu? bi hevesle programı kurduk ama kullanamadık. bilen?
Kullanma kitapçığına bakarsan orda ayrıntılı bilgi bulabilirsin.:oke:

PCgames

Üye
Ya kardeşlerim. Programı herşeyi ile sorunsuz kurdum. GPS bağlantısı en yüksekte. Harita gör dediğimde "uydu aranıyor" diyor ama bi türlü haritayı bulamıyor. Altta no maps yazıyor hep. 3 tuşu ile de yakınlaştırdım, Dışarıda 10, 15 dakikada beklettim ama nafile. Haritayı bi türlü bulamıyor. "NO MAPS" .. Açıklayan arkadaş çok iyi açıklamış. hepsini yaptım ama no maps hatası olmuyor.. Bi yardım edin arkadaşlar...

Şimdiden teşekkürler..

muratti45

Üye
ellerine sağlık teşekkürler

hld_0819

Üye
Ya kardeşlerim. Programı herşeyi ile sorunsuz kurdum. GPS bağlantısı en yüksekte. Harita gör dediğimde "uydu aranıyor" diyor ama bi türlü haritayı bulamıyor. Altta no maps yazıyor hep. 3 tuşu ile de yakınlaştırdım, Dışarıda 10, 15 dakikada beklettim ama nafile. Haritayı bi türlü bulamıyor. "NO MAPS" .. Açıklayan arkadaş çok iyi açıklamış. hepsini yaptım ama no maps hatası olmuyor.. Bi yardım edin arkadaşlar...

Şimdiden teşekkürler..

arkadaşım 2009.12 haritasını kullan düzelecektir. ben de 2010.01 kurdum ilk nı map dedi. sonra 2009.12 yükledim harita göründü.

Pilotsdo

Üye
arkadaslar, 5800XM e kurdum, calisti ancak telefonu kapattiktan sonra tekrar acilmadi, mecburen kaldirdim.. cozumu var midir acaba??

PCgames

Üye
Bu pro n73 e olmuyomu arkadaşlar ??

deppocu

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum fakat bu garmindeki donma sorununu çözene şimdilik rastlamadım. Bendeki sorun şu. Konumlarıma kaydettiğim poi lerden birini seçince garmin direk kapanıyor. Fakat haritadan bulduğunda ya da kendi yüklü poi lerinden birine git dediğine rota hesaplıyor. telefon 5800 v50
garmin 060 versiyonu

bu konuyu çözebilen yada bahsettiğim sorunu yaşamadan kullanan var ise kendi sürümlerini yazabilirmi.

bosch_ver

Üye
Kurulumu yaptım çalışıyor ancak konumları büyük harfle yazmama ragmen atıyor.uyduyla bağlantı kuruyor. şu an bulunduğum noktayı kaydediyorum (büyük harflerle) sonra git dediğimde atıyor. ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
tlf ve yazılım bilgileri:
n5800 v31.0.101
garmin mobile xt version 5.00.50s60.9
esn kilidini aç :17........4

thedruid

Üye
Hindistan haritasi bulan arkadas olursa cok makbule gecer. bende bir adet var fakat detayli degil adres aramasi yapamiyorum.

krbk7860

krbk7860

Üye
Kurulumu yaptım çalışıyor ancak konumları büyük harfle yazmama ragmen atıyor.uyduyla bağlantı kuruyor. şu an bulunduğum noktayı kaydediyorum (büyük harflerle) sonra git dediğimde atıyor. ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
tlf ve yazılım bilgileri:
n5800 v31.0.101
garmin mobile xt version 5.00.50s60.9
esn kilidini aç :17........4
Ayarlardan garmin dilini ingilizce yaparsan sorunun sözülür. Bununla ilgili forumda bilgi var.:oke:

Üst Alt