Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

b3yt0

b3yt0

Üye
arkadaşlar n73 yükleyen varmı acaba ben herşeyi yaptım gps arıor dior balkona koydum teli 15 20 dk dır arıo şeklinde kaldı ne yapmam gerek acaba birisi yardımcı olursa çok sevinirim

alperaegean

Üye
Arkadaşlar, 5.00.50 versiyonunu n97' ye kurarken "telefonla uyumlu değil, yine de devam edilsin mi?" diye sordu. Ben de kurulumu durdurdum. Acaba devam etsem çalışır mı? Bu şekilde kurulum yapan var mı?. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

o_efe_06

o_efe_06

Üye
Arkadaşlar, 5.00.50 versiyonunu n97' ye kurarken "telefonla uyumlu değil, yine de devam edilsin mi?" diye sordu. Ben de kurulumu durdurdum. Acaba devam etsem çalışır mı? Bu şekilde kurulum yapan var mı?. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

5800 da aynı sorun var. uyumlu değil diyor. yinede yükledim ama çalışmadı maalesef.

erçay

Üye
slm öncelıkle eline saglık ben de 5800 nokia x.m. var programı yükledim ama no map yazıyor yukarıda belirttigin gibi ben de yakınlastır dım haritayı ama yine de çözülmedi bir de yeni yükledim hala gprs ye baglan madı o yüzden no map yazabilir mi ne yapmam lazım kusura bakma biraz uzun olldu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
5800 da aynı sorun var. uyumlu değil diyor. yinede yükledim ama çalışmadı maalesef.

çalısır yanlış yaptıgınız bir yer var...tekrar deneyin...

--------------- Ekleme ---------------

evet kurun onu her zaman der zaten...Devam edin çalısır...

arkadaşlar n73 yükleyen varmı acaba ben herşeyi yaptım gps arıor dior balkona koydum teli 15 20 dk dır arıo şeklinde kaldı ne yapmam gerek acaba birisi yardımcı olursa çok sevinirim

N73 de dahili gps yok bosuna balkonda beklemeyin, bluetooth gps almanız gerekir...ama 100 tl verip onu alacagınıza 100 tl ekleyin gps li yeni telefon alın derim...

canevar

Üye
e75 telefonuma sorunsuzca kurdum, teşekkür ediyorum. yalnız bir sorum olacak, köy isimleri görünmüyor. acaba o detayda bir harita çıkmadı mı, yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum?

kerimcan14

Üye
Usta sen bu işin üstadısın.. Helal olsun sana.. 5800 xm kurdum sorunsuz ve mükemmel çalışıyor..Eline koluna parmaklarına sağlık..:yuru

turgayttt

Üye
reis sen kesinlikle mukemmel bir ustad sin , garmin xt yi kurdugum 3. telefonum , n86 ve farkli 3 versiyon bir suru guncel harita hepsi de mukemmel calis ti emegine saglik , cok ise yariyor,,,

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
arkadaşlar yardımcı olcak yokmu arabistan orta dogu haritası lazım umreye gidecezz lazımm lütfen yardımcı olun

kancı

Üye
çok teşekkür ederim emeklerine fakat bende nokia e 66 telefon var anlattıklarını tek tek uyguladım fakat benden satın al yada lisans numarasını istiyor telefon bu konuda ne yapabilirim saygılarrrrrrrr

ssumbul

Üye
Bence sorunsuz çalışması gerek. Çünkü benim telefonum da e71 ve çalışıyor. Birde şu yolu denemenizi öneririm: Öncelikle GPS aktif olmalı. Bunun için Araçlar, ayarlar, genel den konumlama ya girin. Orada Konumlama yöntemlerinden Tümleşik gps ve yardımlı gps yi aktifleştirin. açık alanda garmine girip bekleyin gps yi bulacaktır. sonra diğer işlemler yapılabilir.
Not: enerji tsarrufu ayarları belki gps yi belli bir pil gücü altında devreden çıkarıyor olabilir. Tam şarzlı iken de denemenizi önerirrim.
Umarım açıklamam yardımcı olur...

erhanylmz

Üye
arkadaşlar harita harika ankarada arayıp da bulamadığı yer yok. daha önce tomtom kullanıyordum bu kadar ayrıntılı değildi. özellikle POI lerde harika her türlü mekana ulaşılabiliyo. anlatan arkadaşın ellerine sağlık. kurmam biraz zor oldu ama N95 8GB da harika çalışıyo tek sorun batarya. 1.5 saate bataryayı bitiriyo.

oncelnur

Üye
slm reis ben garminmobilext .sis dosyasını bulamıyorum ,garminmobilext _pa.sis dosyasını buldum yükle diyorum garminmobile xt (sürüm 5.oo(50) )yüklensinmi diyor evet diyorum güncelleme hatası diyor yardim ederseniz sevınırim 2 gündür ugraşıyorum yardım

slm reis ben garminmobilext .sis dosyasını bulamıyorum ,garminmobilext _pa.sis dosyasını buldum yükle diyorum garminmobile xt (sürüm 5.oo(50) )yüklensinmi diyor evet diyorum güncelleme hatası diyor yardım edin

neco45

Üye
Arkadaşlar garmini açtığımda hesabımdan 0,2 TL her seferinde gidiyor acaba sizlerden de gidiyor mu?
Konumlama yöntemlerim yardımlı GPS ve Tümleşik GPS

MarcheTR

Üye
Arkadaşlar garmini açtığımda hesabımdan 0,2 TL her seferinde gidiyor acaba sizlerden de gidiyor mu?
Konumlama yöntemlerim yardımlı GPS ve Tümleşik GPS

tümleşik yap sadece. o şekilde gitmemesi lazım

hasanongun

Üye
sn. reis bey ;

5800 express musıc için geçerlimidir bu program..

olcay.2828

Üye
reis n 95 8 gb cihazım ama bir türlü açılmyor program telefona kuruyorum ancak sadece garmin görüntüsü var program açılmıyor dediklerini yapmama rağmen nerde hata yapıyorum unl dosyalarını yükledim ama olmuyor

wikipedia

Üye
yahu biri yardım etsin nasıl kurucaz bunu..hangisi telefona hangisi bilgisayara ?

kancı

Üye
Teşekkür ederim reis bey dediklerinizide yaptım fakat garmini açtıktan sonra biriim numarası 32xxxxxx kullanılarak harita açılamıyor diyor ve tamam butonu var tamam dedikten sonra satın al ve kullan , ürün kodu gir , devam et butonu karşıma geliyor devam et diyorum uydu üst ekranda uydu aranıyoar diyor ekranda harita yok bir araba resimi var birtürlü ekran gelmiyor uydu aranıyor sürekli açık. Ekran böyle kalıyor.ne yapacağımı şaşırdım.yardımlarınızı ve engin tecrübelerinizi bekliyorum.şimdiden çok teşekkür ederim.saygılarrr.

erçay

Üye
eline saglık üstat süper oldu 5800 xm de her şey için sagol emegine saglık

Üst Alt