Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ankgc

Üye
arkadaşlar uydu bulmakta devamlı zorlanıyor neden acaba var mı bir çaresi bir bilen..

cnsdsgn

Üye
"garmin online" bölümü için ayrıca etkinleştirme kodu istiyor my.garmin sitesine fln girin diyor o nasıl oluyor acaba?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> Garmin Navcity Turkey 2010.01 <===

Yeni haritayı kullanmak için eskisini silin/yedek alın. Yeni haritayı eskisinin yerine koyun. UNL yapmaya gerek yok.

(Deneyenler yolların inceldiğini, görmenin 1az zorlaştığını söylemişler. Deneyemedim, bilmiyorum.)

İndirmek için:

:oke:

mozkoprulu

Üye
Arkadaşlar 5800 Xm cihaza GarminMobileXT v5.00.50 yerine v.5.00.60 vertsiyonunu, 2009.12 haritası yerinede 2010.01 haritasını yükledim. Sorunsuz yüklendi ve eski versiyona göre daha kararlı çalışıyor, uydu bulma süreside kısaldı. Yeni versiyonu ve haritayı bu forumdaki hotfile linkinden kolayca yükledim. Emeği geçenlere teşekkürle. Ellerine sağlık.
Yüklemek için telefonu depolama modunda bilgisayra bağlayın. Daha sonra,
-Haritra için harici hafıza kartındaki Garmin klasörünün içindeki gmapsupp.img dosyasını silin yerine 2010.01 harita dosyasını kopyalayın.
-v.5.00.60 versiyonu için SIS dosyasını yine harici hafıza kartına kopyalayın. Daha sonra telefonu bilgisayardan sökün ve hafıza kartındaki GarminMobileXT_5_00_50_S60 SIS doyasını (kırmızı renkli dosyayı) tıklayarak kuruluma başlayın, versiyon değişikliği yapılsınmı diye soracak kabul edin ve kurulumu tamamlayın. İsterseniz önceki SIS dosyasını da silebilirsiniz. Hepsi bu kadar.Güle Güle kullanın.
Yeni başlayan arkadaşlar için biraz detaylı anlattım. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın.

NaidenX

Üye
Ya beyler bu programı atınca PROGRAMI KULLANMADIĞIM YADA AÇIK OLMADIĞI HALDE şarj süresi çok çok kısaldı bu normalmi?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ya beyler bu programı atınca PROGRAMI KULLANMADIĞIM YADA AÇIK OLMADIĞI HALDE şarj süresi çok çok kısaldı bu normalmi?

e ya da c ( hangi sürücüye kurduysanız ) \sys\bin\CardRunner.dll ve \resource\plugins\CardRunner.RSC

dosyalarını silin ..

ayrıca garmin programından ;

araçlar - ayarlar - sistem - Launch Background Service ( Devre Dışı konumuna getirin )

:oke:

NaidenX

Üye
Dediğini yaptım peki bu bağlantı sorunu ne olucak? Sürekli uydu arıyor. ilk çalıştırdığımda uyduyu hiç zorlanmadan buldu sonra gene baya bi süre denedim bulamadı ara ara buluyo sonra tekrar uydu aranıyor diyor kalıyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bugün bende de oldu bu durum .. neye göre değişkenlik gösteriyor bilemiyorum . çok zor gördü uyduyu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaşlar 5800 Xm cihaza GarminMobileXT v5.00.50 yerine v.5.00.60 vertsiyonunu, 2009.12 haritası yerinede 2010.01 haritasını yükledim. Sorunsuz yüklendi ve eski versiyona göre daha kararlı çalışıyor, uydu bulma süreside kısaldı. Yeni versiyonu ve haritayı bu forumdaki hotfile linkinden kolayca yükledim. Emeği geçenlere teşekkürle. Ellerine sağlık.
Yüklemek için telefonu depolama modunda bilgisayra bağlayın. Daha sonra,
-Haritra için harici hafıza kartındaki Garmin klasörünün içindeki gmapsupp.img dosyasını silin yerine 2010.01 harita dosyasını kopyalayın.
-v.5.00.60 versiyonu için SIS dosyasını yine harici hafıza kartına kopyalayın. Daha sonra telefonu bilgisayardan sökün ve hafıza kartındaki GarminMobileXT_5_00_50_S60 SIS doyasını (kırmızı renkli dosyayı) tıklayarak kuruluma başlayın, versiyon değişikliği yapılsınmı diye soracak kabul edin ve kurulumu tamamlayın. İsterseniz önceki SIS dosyasını da silebilirsiniz. Hepsi bu kadar.Güle Güle kullanın.
Yeni başlayan arkadaşlar için biraz detaylı anlattım. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın.

5.00.60 versiyon nerede 1.sayfada yok
birde bu versiyonda sadece ingilizce dil var diye biliyorum...

mozkoprulu

Üye
5.00.60 versiyon nerede 1.sayfada yok
birde bu versiyonda sadece ingilizce dil var diye biliyorum...

226 ncı sayfadaki Metyuu arkadaşın mesajında. İngilizce değil Türkçe versiyon. Nokia 5800 XM için çok daha uyumlu ve hızlı çalışıyor, takılma veya donma olmuyor. Aşağıdaki linkten de indirebilirsin. Sis dosyasının boyutu 4,9 MB

neverland38

Üye
Ilaç rar dosyası açılmıyor link ölmüş heralde yada silinmiş acil yardım ederseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

Ilaç rar dosyası açılmıyor yardım edin

gurhan36

Üye
226 ncı sayfadaki Metyuu arkadaşın mesajında. İngilizce değil Türkçe versiyon. Nokia 5800 XM için çok daha uyumlu ve hızlı çalışıyor, takılma veya donma olmuyor. Aşağıdaki linkten de indirebilirsin. Sis dosyasının boyutu 4,9 MB

Kardeş yazından Türkçe mi daha uyumlu yoksa İngilizce mi? anlayamadım. Hangisinden donma yapıyor. Hangisini yüklemek gerekiyor?

metyuu

metyuu

Üye
5.00.60 versiyonu 5800 la daha iyi çalışsın diye cıkrarılmış versiyon ve türkçedir. ingilizce yada türkçe kullanmak size kalmış

neverland38

Üye
Linkler bozulmuş herlde indiremedim programı. Birde benim e71 de gps bekleniyor diyor başka bir progrmda ve bulamıyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen çok sinirleim bozuldu

gorgor_tr

Üye
linkler gitmişşşşş..... tüh yetişemedik.... ilaç.rar lazım sadece.... digerlerini bulmayı basardım sanırım (tabi denemedim henüz).... 2010 haritasına da ulasamıyoruz, onun yerine 2009.12 haritasını indirebiliyorum (canlı link bularak)

ama ilac.rar yok.... ne yapacağız :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
linklerin bazıları gitmiş..Reis kardeş linklere bir el atarsan sevinirim..

gorgor_tr

Üye
:(

...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
reis yok kayboldu :)

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Allah Razı Olsun Yeni Map. Yükledim..

ankgc

Üye
yok ya uydu muydu bi heves ettik uğraşıp duruyoruz valla nedir bu ya :)

Üst Alt