Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

tekno005

tekno005

Üye
Sevgili Reis ve Sevgili Arkadaşlar. N82 Telefonum var, telefonun eski versionunda Garmin'i sorunsuz kullanıyordum, Telefona yeni version yükleyince oldu sanırım artık Garmin'i kullanamıyorum :( Garmin'i defalarca silip yüklememe rağmen programı her açışımda satın al,dene tarzında seçenekler çıkıyor :( Garmin vazgeçilmez biliyorsunuz :( Satın alıyım dedim çok pahalı geldi !
programı kullanamıyorum ne yapıyım lütfen bana bir akıl verin :(

--------------- Ekleme ---------------

N82 yeni sürümüm 35.0.002

Bende Güncelledim 11.049 dan 32.001'e Bana Yüklenmiyor Bile Tam Yükleme Biteceğinde "Yüklenemiyor Erişim Yok" Diyor... :hmmm Pfffff Yardım Eden De Yok Ne Yapıcaz Bilemiyorum... :hmmm:hmmm |-)

metyuu

metyuu

Üye
5.00.60 versiyonu denedıniz mi belki calısır

ankgc

Üye
arkadaşlar yükledim ama bir türlü uydu bulamıyor.heryerde deniyorum ama olmuyor.neden böyle oluyor.bilgisi olan varsa lütfen cevap versin çok teşekkürler...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
arkadaslar bende şimdi bu programı aynen yükledim ve bendede calısmadı ama telefonu bir müddet pencere kenarına braktım birde baktımki hersey sorunsuz mükemmel calıstı sizlere tavsiye teli pencereye brakın 5 yada 10 dk sonra gidin bakın mutlaka gelecektir ayrıca reisede cok cok teşk

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
2010 HARİTASINI NE KADAR DAHA BEKLİYECE reis bey açıklama yapsan 5 gözle bekliyorum SAYGILAR

gurhan36

Üye
5.00.60 versiyonu denedıniz mi belki calısır

Selam 5.00.60 kurdum ancak kısa yola tıklıyorum ancak açılmıyor. Daha önce 5.00.50'i kurarken yaptıklarımın aynısını yaptım ancak olmadı. Sen kurdun mu?

metyuu

metyuu

Üye
ben 5.00.50 üzerine kurdum 5.00.60 ı bir sorun yok çalışıyor ama benim tel N79 telefon değişikse belki fark eder

sonic_06

Üye
Arkadaşlar Samsung i900 Omina da Yüklemede Sorun Yaşayan Varmı ''GarminMobileXT'' ile ilişkilendirilecek bir Uygulama Yok. Önce Uygulamayı Çalıştırın. Diye Bir Uyarı Alıyorum. Yardımcı Olurmusunuz Rica Etsem.

Yardım Edebilicek Yok Mu?

metyuu

metyuu

Üye
ben n79 da kullanıyorum 5.00.60 versıyonunu ekleyecegim yakında bilgısayarım tamirden gelınce ama aratırsan bulursun ınternette

jeki01

jeki01

Üye
ben n79 da kullanıyorum 5.00.60 versıyonunu ekleyecegim yakında bilgısayarım tamirden gelınce ama aratırsan bulursun ınternette

selam 5.00.60 versiyonunun ne özelliği var peki? benimde tel N79.

metyuu

metyuu

Üye
bazı telefonlarla olan uyumsuzluk giderilmiş özellikle 5800 ama n79 da isteğe bağlı değişen bir şey yok

draligus arkadaşım birde bunu dene garmin 5.00.60 inşallah olur.

gurhan36

Üye
.60 olan sürümü .50 olan sürümünün üstüne nasıl koyacağız lütfen biri yardımcı olsun

draligus

draligus

Üye
bazı telefonlarla olan uyumsuzluk giderilmiş özellikle 5800 ama n79 da isteğe bağlı değişen bir şey yok

draligus arkadaşım birde bunu dene garmin 5.00.60 inşallah olur.

teşekkür ederim.

Garmin'de kayıtlı Rotalar + Konumlar + Mevcut ayarları nasıl yedekleyip başka bir telefona aktarabiliyoruz?

metyuu

metyuu

Üye
5.00.60 versiyonu sis dosyasını at hafıza kartına sonra telefon dosya yöneticisinden bul dosyayı kur telefona

besyocnr

Üye
çok teşekkür ederim,anca bukadar açık ve net anlatılırdı.ilk denemede yaptım ve sorunsuz çalışıyor.

guerrero

Üye
yaa arkadaşlar bir sorum olucak..anlatılan herşeyi yaptım ..ancak son aşamada dosyaları karta kopyalayacağım ancak benim kartta o dosyalardan var garmin hariç tabi..private sys resource dosyaları var ve bu dosyaların altında bir sürü bilmediğim şeyler var..ben kopyalama yaptığımda ve değiştirdiğimdee ne olucak onu bilmiyorum..sanki çoğu önemli dosya gibi gözüküyor..

NaidenX

Üye
Herşeyi yaptım kurdum herşey tam anlamıyla oldu. Fakat programı yükledikden 15 20 dakka sonra uydu bulamaz oldu ilk başta evin içinde çekiyordu şimdi ise aynı yerde veyahut balkonda çekmiyor. 1 saatdir bekliyor bir öneri veya çözüm yolu varmı acaba?

Üst Alt