Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettopcu

Üye
e71 de sorunsuz olarak çalışıyor ellerinize sağlık, teşekkür ederim. diğer ülke haritalarını nasıl indirabilirim ve yükleyebilirim.

furfur_84

Üye
root içindeki dosyalardan sadece garmini telefona gonderebildim.privateyi gonder dediğimde aygıtta yeterli boş alan yok diyor.bu gonderilenler hafıza kartına gitmiyo mu ki niye boyle diyor?

burak_sefa

burak_sefa

Üye
...

recrec_0342

Üye
reis önce ellerine saglıkk diyorumm ben kurmaya çalıştım kuramadıım yalan yokk bu kadar adam yaptığına göre problem bizde ne yapalımm hayırlısı bende 5800 var uğraştımm yapamadım no map yazıyor ve açılınca lisans falan yada deneme falan gibi ekran çıkıyor kendi sitende yazmıştım cevap yzmadın canın saglsun teşekkür ederimm genede eline saglıkk:oke::yuru

ahmetkacan

Üye
gmapsupp.unl ile sw.unl büyük harf ile kayıt edin.bende sorun çıkmadı ..sorunsuz çalışıyor.

bozkurthan42

Üye
slm reis bende e71 var senin dediğin gibi yapıyorum.ama 5 bölümde tıkanıyorum yani Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i bende çıkmıyor ayrıca yeni gps'yi eşleştir diyor. eşleştiriyorum.şunu söylüyor.gps cihazı bulunamadı.yeniden denensinmi diyor.nerede yanlış yapıyorum bilemedim senin dediğinin harfiyyen yaptım.ama çalıştıramadım.gps ayrıyeten tanıtmam gerekirmi ve nasıl yapacam bana yardımcı olun lütfen saygılar.

prodromal

Üye
Nokia N95 8GB v31'de son derece mükemmel çalıştı. Kurulumda hiç bir aksaklık olmadı hatta sis dosyasını elle yüklemeye bile gerek olmadı. Nokia Maps N 95 8GB için Ovi Maps 3.03 ve yukarısı yüklenemediği için sonsuza kadar ücretsiz olamıyor, sadece 180 günlük bir promosyonu var.İlerleyen zamanda desteklenen Nokia cihaz sayısı artacakmış ama Garmin kurduğum için artık umrumda da değil :pro:

Bu kılavuz için çok teşekkürler, elinize sağlık, çok değerli bilgiler bunlar :oke:.

coskuncay19

coskuncay19

Üye
abni ellerine sağlık fakat ben dediğn gibi yaptım fakat ben uygulamayı yükledikten sonra uygulamalara gelip gmobilext yi tıklıorumn fakat tıkladıktan sonra garminin başlangıç sayfasından sonra otomatik olarak kendi çıkıyor bana yardım ederseniz sevinirim....

zoytarı

Üye
teşekürler eline sağlık. kurdum çalıştırdım ama gprs bağlantısı için henüz denemedim. diğer özellikleri sorunsuz çalışıyor

heroman33

heroman33

Üye
teşekkürler. Türkçe erkek sesi
Turkce.rar

--------------- Ekleme ---------------

Garmin Mobile XT v5.00.502 i 5800a kurdum telefona yazılar karıştı. mesela ilk açılışta kabul ediyorum yazısı yerine kavşak yazıyor. nasıl düzeltebilirim

Tamamdır hallettim. v5.00.40 klasörlerini sizin verdiğiniz klasörlerle değiştirince düzeldi. şimdi sorunsuz çalışıyor.

tuareq1974

Üye
N79 a yükledim süper oldu

mctrmn

Üye
Elinize,aklınıza,emeğinize sağlık ilk kurulumumda çalışmaya başladı umarım sorunsuz devam eder.Fakat birşey soracağım arka planda çalışmaması için nasıl bir yol izleyeceğimi anlayamadım ayrıntılı açıklarmısınız.
teşekkürler

joshuagold

Üye
Slm herkese birşey sormak istiyorum ilk sayfadakı kurulum sıstemi harfıyen devam edıyormu konu açılalı 2 sene olmus da. 1. sayfadakı yonlendırmeyı uygyulamak için cevabınızı beklıyorum . Birde ordakı harıtaların hepsini yuklemem mi gerekiyor. Yoksa sadece en son tarıhlı olan yeterlimi. iyi günler

krbk7860

krbk7860

Üye
Slm herkese birşey sormak istiyorum ilk sayfadakı kurulum sıstemi harfıyen devam edıyormu konu açılalı 2 sene olmus da. 1. sayfadakı yonlendırmeyı uygyulamak için cevabınızı beklıyorum . Birde ordakı harıtaların hepsini yuklemem mi gerekiyor. Yoksa sadece en son tarıhlı olan yeterlimi. iyi günler

ihtiyacın olan haritayı yüklemen yeterli.:oke:

sagiras

Üye
Dahili GPS'i tanımıyor. Belirttiğiniz gibi ekli gps'i kullan şekilnde bir ayar da çıkmıyor. Telefonumda çıkan ekran şu şeklide. "Yalnızca Garmin GPS cihazına izin verilir. Yeni GPS'i etkinleştir." bu şekilde geliyor ekran.

ssumbul

Üye
slm reis bende e71 var senin dediğin gibi yapıyorum.ama 5 bölümde tıkanıyorum yani Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i bende çıkmıyor ayrıca yeni gps'yi eşleştir diyor. eşleştiriyorum.şunu söylüyor.gps cihazı bulunamadı.yeniden denensinmi diyor.nerede yanlış yapıyorum bilemedim senin dediğinin harfiyyen yaptım.ama çalıştıramadım.gps ayrıyeten tanıtmam gerekirmi ve nasıl yapacam bana yardımcı olun lütfen saygılar.

Bende de e71 var. Kurdum sorunsuz çalışıyor. Sanırım kurulumdan sonra açık alana gidip çalıştırman gerek. Eksik bıraktığın bu olabilir. Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i bende çıkmıyor demişsin. İstersen birde şöyle dene: Doğrudan telefonun menüsüne gir. Araçlar, Ayarlar, Genel bölümünde Konumlanma var. Konumlanmaya gir. Konumlanma yöntemlerinden Yardımlı GPS ve Tümleşik GPS ' yi etkinleştir. Sonra buradan çık. Açık alanda Garmini çalıştır.
Sonra diğer adımları uygula.
Umarım işine yarar....

thewall80

Üye
root içindeki dosyalardan sadece garmini telefona gonderebildim.privateyi gonder dediğimde aygıtta yeterli boş alan yok diyor.bu gonderilenler hafıza kartına gitmiyo mu ki niye boyle diyor?

aynen bende de;

private

animation.mbm

gmobilext.rsc

gmobilextappicon

gmobilext_loc.rsc

splash.mbm

cardrunner.rsc resorce/plugins

sys klasör

bu dosyaları karta kopyalayamadı. 4 gb boş alan olduğu halde "yeterli alan yok" diyor.

kartta yeni klasör açıp "private" dosyasının içerisindekileri kopyala yapıştır yaptım fakat "yeni klasör" ün ismini değiştirmek istediğimde ne pcden ne de dosya yöneticisinden değiştiremedim.

konalic

Üye
Slm GarminMobileXT.sis yükle dedikten sonra yüklemeye hazırlanıyor diyor, ardından Garmin Mobile Xt yüklensin mi diyor, evet diyorum , sertifika henüz geçerli değil..... gibi şeyler yazıyor

Daha önce cihazıma yüklemiştim ve çalışıyordu, cihazım donma yaptığı için serviste tekrar yeniden yüklendi, şimdi karttaki garmini yükleyemiyorum. dediğim gibi sertifika geçersiz gibi şeyler yazıyor. Kartı formatladım, yeniden garmini yükledim ama yine aynı şeyi uyarıyor

ankgc

Üye
ARKADAŞLAR PROGRAMI KURDUM AMA BENDE ekli/yerleşik gps BÖLÜMÜ ÇIKMIYOR NEDEN ACABA LÜTFEN YARDIMCI OLUN? EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER...

isacs

Üye
Benim NOKIA N86 var. Dediginiz gibi yukledim, yardımlıGPS acamak biraz ugrastırdı ama simdi mukemmel calısıyor. Cok tesekkurler.

bendede aynısı oldu private yi almıyor ismini privat olarak duzelltim gitti

Üst Alt