Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

zemmer

zemmer

Üye
benim cihazım 5800 XpressMüzic v3.1, benim sorularım şunlar:
1- cihazımda haritayı göremedim. 1kez uyduya bağlanın diyorsunuz. uyduya nasıl bağlanıcam?
2- cihazımda sanal klavye olduğundan 3 tuşuna nasıl ulaşıcam? sürekli 3tuşuna basın harita gelir demişsiniz.
3- cihazın navigasyon yapabilmesi ve haritayı görebilmesi için Bluetooth u açık olucakmı?
4- navigasyon işlemi esnasında kontör harcanıyor mu?

telefona yeni sahip olduğum için sorduğum sorular belki anlamsız ve gereksiz gibi gelebilir,acemilik var bu yüzden çok özür dilerim. yardımcı olursanızda çok sevinirim.

jsrcb

Üye
Ücretsiz sürümü sanırım bu ? Teşekkürler paylaşım için.

carpenoctum

Üye
GMAPSUPP.UNL SW.UNL ayarları gözden geçir bende de olmuştu sonunda text yazılı olmıyacak

--------------- Ekleme ---------------

kardes yükle uyarı almazsın bende ilk önce vermiş oldugun konudaki garmini yüklemiştim dosyaarını kaldırdım sonra bunu kurdum kolay gelsin reis usta tekrar teşekürler

sendede aynı uyarımı gelıyodu oncekı garmınde bunda aynı uyarı cıkmadı yuklendımı dostum

asaribaba

Üye
hocam allah razı olsun senden progrramı hatasız kurdum calışıyor. ellerine sağlık...

hoffmaister

Üye
arkadaslar bu programın 2010 turkiye haritası cıktı mı acaba?

gamzeliboy

Üye
arkadaşlar boşuna uğraşmayın program süper ama her programa girdiğinde 1 kontur gidiyor bilginize ne yazarsanız yazın hiç bir şekilde engellenmiyor her girişte 1 kontur gidiyor

zeyunal

zeyunal

Üye
arkadaşlar boşuna uğraşmayın program süper ama her programa girdiğinde 1 kontur gidiyor bilginize ne yazarsanız yazın hiç bir şekilde engellenmiyor her girişte 1 kontur gidiyor

telefonunun ayarlarından yardımlı gps i kapatırsan kontorun gitmez. kolay gelsin.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Şebekeye üzerinden internete giriyor ve kontör düşüyorsa;

S60v3 FP1'ler:
Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama’dan Şebeke Tabanlı’yı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
(Ne olur ne olmaz)* Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Bağlantı -> Erişim noktaları bölümüne gelin. Varsayılan bağlantı isminizi (Turkcell Internet) kısaltın. bkz. Turkcell Int.
Uygulama açılırken yine size bağlantı noktası tanımlamanızı ister. Tanımlamazsanız şebekeye bağlanmaz, kontör de düşmez.

S60v3 FP2'ler:
Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama -> Konumlama sunucusu'nu kapalı konuma getirin.

S60v5'ler:

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'dan da bağ. nok. kapatın.

ulaş2626

Üye
bu proğram güzel elinize sağlık fakat harita içinde gezinirken harita donuyor acaba bir proğrammı yüklemek gerekiyor adobe gibi bir türlü ayarlayamadım.yardımcı olurmusunuz.

monpat01

Üye
kardes dediklerinin hepsini uyguladim ama bi yerde takildim bu roort dosyasi icindeki dosyalari bir turlu telefon icinde hafiza kartina atamadim yardimci olurmusun,

atillaturan71

Üye
2009.06 yı yüklememe rağmen Yeni yapılan Eskişehir yolunu bilecikten sonra görmüyor. arazide gidiyor gibi gösteriyor. Başar soft un yenileme yapması lazım.Birde E5 üzerinde kozyatağı üzerinden bostancıya gideken yolun ortasın sola dönün gibi bir saçma uyarı veriyor dönmezsende !! tekrar hesaplıyor diyor. Bunun programla değilde haritayı yükleyen firmayla alakası var sanırım son versiyon ne zaman çıkar acaba?

arkadaşlar tekrar söylüyorum. Yüklemeyi ve yazılanları doğru yaparsanız hiçbir sorun yok. Harika çalışıyor. Uyduyuda kolay buluyor. Öncelikle menü-araçalar-bağlantı-gps verisine gelin konumun üzerinde seçenektenkonumlama yarları-konumlama yöntemlerinden tümleşik ve yardımlı gps işaretleyin. Şimdi çıkıp tekrar garmine girin bakın ne kadar hızlı bulacak. Evde gps bulması zor. dışarda deneyin.

Sesli olmayan arkadaşlar, garmin içinde ayarlardan ses açık bölümüne gelsinler.

Ben Türkiye 2009.02 yerine 2009.06 yı yükledim. Önceden istanbul içinde gözükmeyen yollara şimdi gözüküyor. Yarında eskişehire gideceğim bakalım yeni otaban gözükecek mi?

Kullanamayan arkadaşlar tekrar tekrar dikkatli okuyup bir daha yüklesinler muhakka çalışıyor.

aslkerf

Üye
eyvallah cok güzel açıklama olmuş

carpenoctum

Üye
sonunda proıgramı kurabıldım ellerıne emegıne saglık usta benım bı kac sorum olucak
1.program baslarken gps taranıyor dıye bısey cıkmadı ıptal ete tıklayamadım dolayısıyla
2.baska bır konudan garmın turkıye harıtası ındırmıstım sorun olurmu sence calısırmı bu versıyonda?
3.No map yazıyor bır kerelık uyduya baglan demısın wlan uzerınden baglanmak mumkunmu ve nasıl?
cok soru sordum galıba sımdıden tesekkur ederım

monpat01

Üye
kardes dediklerinin hepsini uyguladim ama bi yerde takildim bu roort dosyasi icindeki dosyalari bir turlu telefon icinde hafiza kartina atamadim yardimci olurmusunuz lutfen acil cevap

carpenoctum

Üye
kardes dediklerinin hepsini uyguladim ama bi yerde takildim bu roort dosyasi icindeki dosyalari bir turlu telefon icinde hafiza kartina atamadim yardimci olurmusunuz lutfen acil cevap

pc ıle usb kablosuyla baglan yada kart okuyucuya tak kartını pcden karta kopyala yapıstır nasıl atamadın anlamadım

Ben programı ılk kurdugum zamankı harıtayı degıstırdım hafıza kartındakı harıtanın ustune attım aynı dosya var dedı ustune yaz dedım baska bır ayar gereklımıydı harıta degısıklıgı ıcın? (unl dosyalarım sorunsuz calısıyodu no map yazıyodu)

brango

Üye
kardesim bune yaw yüklüyorum yüklüyorum yine ayni acilmiyor garmin giris sayfasi geliyor gidiyor dahada gelmiyor...

ardaateş

Üye
arkadaşlar hepinize selamlar. rar dosyalarını indirirken 2.sıradaki
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2009.06 NT - ENG (IKLTL) Rapidshare veya HotFile
2009.02 TKLTL: Rapidshare veya HotFile
2008.10A: Rapidshare veya HotFile
2008.10: Rapidshare veya HotFile
2008.07: Rapidshare veya HotFile

yani bu rar dosyalarının hepsini indirmem mi gerekiyor yoksa sadece son sürümü indirsem yeterli olurmu??
yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler....

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşlar hepinize selamlar. rar dosyalarını indirirken 2.sıradaki
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2009.06 NT - ENG (IKLTL) Rapidshare veya HotFile
2009.02 TKLTL: Rapidshare veya HotFile
2008.10A: Rapidshare veya HotFile
2008.10: Rapidshare veya HotFile
2008.07: Rapidshare veya HotFile

yani bu rar dosyalarının hepsini indirmem mi gerekiyor yoksa sadece son sürümü indirsem yeterli olurmu??
yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler....

hayır 2009.06 NT - ENG bu en yenisi bunu indirmen yeterli

carpenoctum

Üye
Ben programı ılk kurdugum zamankı harıtayı degıstırdım hafıza kartındakı harıtanın ustune attım aynı dosya var dedı ustune yaz dedım baska bır ayar gereklımıydı harıta degısıklıgı ıcın?
bıde program calısıyo ancak no map dıyo sureklı uzak gps secılı ancak sınyal evde dısarda farketmıyo hıc cekmıyo harıtayı secıp baya bı bekledım ama uyduya baglanamadım

ardaateş

Üye
teşekkürler mustafa kardeş...

arkadaşlar sorularım üst üste geliyor ama heyecanıma verin... garmin online girdigim zaman örnegin hava durumu veya trafik vb... gibi bölümlere girmek ücretlimidir? yada gps e baglıysam ücretsizmidir... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Üst Alt