Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

raelon

Üye
eywallah dostum tesekkur edıyorum bılgıler ıcın

bırsey daha sormak ıstıorum harıtayı actıgım zaman sag altta no map yazıyor bırde ortada araba ıkon u ıle tek basıma beklıorum nasıl oalcak bu??

hycron

Üye
arkadaşlar garmin yüklendi diyor fakat birinci sayfadaki ayarlamalar bende çıkmıyor hani dil seçimi falan ayrıca uyduya bağlanıyorum fakat haritaya bir türlü giremiyorum menülerdede harita ile ilgili bir yazı falan yok.birinci sayfadaki bütün herşeyi yaptım ama olmuyor haritaya giremiyorum dediğim gibi menülerde harita ile ilgili bir yazı dahi yok uyduya bağlandığında tek çıkanlar navigasyon,konum,ve şimdi aklıma gelmeyen bi seçenek daha yardımcı olursanız sevinirim.

isomix

isomix

Üye
emegine yüregine saglık kardeş sagol var ol süpersin
tek seferde kurdum süper oldu tel n95 8gb vede n73 arkadaslar anlatılanları harfiyen
yaparsanız olur anahtar oluşturmada not defterinde txt olmasın ona dikkat edin.yeter

mraz

mraz

Üye
Paylaşımın için teşekkürler:oke:...çok iyi çalışıyor..Adım 4'ün 2. aşamasında telefonu usb den çıkardım.uygulama otomatik yüklendi zaten.hiç sorun çıkmadı.SAĞOL

izmirli_m35

Üye
selamlar:)
arkadaşlar ben tum avrupa haritasını yuklemek istiyorum zira amsterdam a gideceğim ve amsterdam haritasını bulamadım.ayrıca tr haritası kurulu sıstem calısyor, elimde de 1.59 luk tum avrupa haritası var...sanırım bnunun unl dosyasını hazırlayıp, haritayıda gmapsup2.img bu şekilde garmin klasörüne atınca çalışacaktır...ancak unl için bu haritanın kodunu bilemiyorum bunu not almamısım...bu konuda yardımcı olacak arkadaslar varsa cok memnun olurum...yazın ıtlayda canav gıbı calıstı...yalnız yurt dısında uyduyu bulması bır uzun suruyor...

linda1234

Üye
hocam yazdiklarinizi aynen uyguladim sorun yok ayrica tesekkürler...
yalniz ben almanyada yasiyorum bana buranin haritasi lazim yardimci olurmusunuz?
telefonum 5800xm.

carpenoctum

Üye
reis-i eagles usta
ben garminin başka bir sürümünü yükledim telime (N95) ancak güvenlik nedeniyle açılamıyor dedi
simdi senın garmini yükleyip denemeye korkuyorum ya aynı uyarıyı alırsam diye acaba bu uyarıyı kaldırmanın bır yolu varmı
kaç gundur sıteye yazıyorum kımse cvp atmadı bı yardımcı olun lutfen

yukledıgım surum bu konudakı Garmın
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...haritasi-ile-birlikte-hemde-bedava-88108.html

bihteru

Üye
Merhaba Reis,
Ben dun uzun ugraslar sonunda programı yukledim ama cozemedigim bir sorun var. Sorun Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçtim sonrasında haritayı gorebilmek için haritaya gitsem de ekran bembeyaz ve acık alanda beklesem de herhani bir harita gelmiyor. Benim herhangi bir ekstra ayar yapmam mı gerekiyor yoksa senin dedigin gibi
"gmapsupp.img ve gmapsup2.img olarak adlandırın.
Etkinleştirme için de gmapsupp.unl ve gmapsup2.unl dosyalarını oluşturun." şeklinde dosya olusturmak mı lazım. Pek anlayamadın. Yardım edersen sevirim.
Teşekkürlerrrrr

hycron

Üye
Selam Reis bende dün uğrşmalarımın sonucunda programı kurdum fakat iki nokta arasında rota çizemiyorum bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim.Ayrıca türkçe sesli yönlendirmesi sanırım yok yada ben bulamadım.Teşekkürler.

cokoorhan

Üye
tamamdır arkadaşlar ben yukledım yani daha doğrusu başardım sonunda unl dosylarını oluşturuken bı hata yapmışım o kadar şimdi sıra denemeye geldi bakalım nasıl çalışacak ama her şey yolunda gibi paylaşım için teşekkükler kardeş denilenleri yapın ama iyice okuyun arkadaşlar özellikle unl dosyları olusturuken txt kalmamasına dikkat edin yeterli şimdi sıkıntı en güncel harıtaları yuklemekte sanırım ama daha bakmadım yarın sabah denerım :)

strong-dealer

strong-dealer

Üye
merabalar programi yukledim ama bu ayaralar bolumune girip sistemden uzak GPS bolumune giriyorum ama burda yazmiyo ekli gps kullan diye sadece yeni gps yi eslestir yaziyo lutfen yardim!!!!!!

dalanayi

Üye
Garmin Onine: Tam anlamıyla GPS dedirten bu menü size trafik ve hava durumuna ulaşmanıza ayrıyetten güvenlik kameralarına göz atmanıza da yardımcı oluyor.
arkadaşım bu gibi hava rapru falan acarken ücretlendireceksiniz uyarısı veriyor bu konudada yardım alabilirmiyim bu ücretlendirme nedir online olurken bu acaba internet üzerinden mi ücretlendiriliyruz

carpenoctum

Üye
reis-i eagles usta
ben garminin başka bir sürümünü yükledim telime (N95) ancak güvenlik nedeniyle açılamıyor dedi
simdi senın garmini yükleyip denemeye korkuyorum ya aynı uyarıyı alırsam diye acaba bu uyarıyı kaldırmanın bır yolu varmı

N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

isomix

isomix

Üye
merabalar programi yukledim ama bu ayaralar bolumune girip sistemden uzak GPS bolumune giriyorum ama burda yazmiyo ekli gps kullan diye sadece yeni gps yi eslestir yaziyo lutfen yardim!!!!!!

GMAPSUPP.UNL SW.UNL ayarları gözden geçir bende de olmuştu sonunda text yazılı olmıyacak

--------------- Ekleme ---------------

reis-i eagles usta

N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

kardes yükle uyarı almazsın bende ilk önce vermiş oldugun konudaki garmini yüklemiştim dosyaarını kaldırdım sonra bunu kurdum kolay gelsin reis usta tekrar teşekürler

silvermaverick

Üye
eyw... :oke:

kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim ;)

Reis önce ellerine sağlık iyi bir çalışma yapmışsın sana bir sorum olucak garminde Coğrafi ve şehir haritalarını beraber kullana bilirmiyim acaba bilgilendirirsen sevinirim

sedat_karadag36

sedat_karadag36

Üye
Arkadaşlar çok güzel bir program.Bende nokıa 6220 c var canavar gibiçalışıyor...teşekkürler...

ulaş2626

Üye
5800 da garmin haritasının içinde gezinirken donmasının problemini hiç kimse bulamamış.

strong-dealer

strong-dealer

Üye
arkadaslar tessekkurler yardimlarinizdan dolayi ama giriste birim numarasi kullanilarak haritalar acilmiyor yazisi cikiyor yardim!!!! bu arada ben ukraynada ukrayna mapid yazdim yapmam gereken nedir???? tesekkurler!!!!

aa-tolga

aa-tolga

Üye
5800 da garmin haritasının içinde gezinirken donmasının problemini hiç kimse bulamamış.

harita detayları normal veya daha az yapın düzelir.

--------------- Ekleme ---------------

Reis önce ellerine sağlık iyi bir çalışma yapmışsın sana bir sorum olucak garminde Coğrafi ve şehir haritalarını beraber kullana bilirmiyim acaba bilgilendirirsen sevinirim

evet kullanırsınız.

black08

Üye
proğramda ekli gps yazısı çıkmıyor.yanlızca garmin gps cihazına bağlan diyor bir el atarsan iyi olur

Üst Alt