Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

queque2244

Üye
Arkadaşlar , Resourve , Private , Sys ve diğer kopyalayamadığınız programları direk hafıza kartını bilgisayara takarak kopyalayın.. Çıkan soruya Tümüne Evet derseniz bu dosyalar kopyalanır. Mevcut bilgisayardaki aynı dosyalar korunuyor merak etmeyin..

Program ile ilgili şunu öğrenmek istiyorum.. Kontör lü hattımda biraz denedim ancak öyle fazla kontör gitmedi.. 25 iken 23 e indi 1-2 dakika kurcaladım..

Bu normal mi ? Ücretlendirme nasıl yapılıyor bu programda..

tşk

metehanmutlu

Üye
paylasim icin cok tesekkurler :) turkiye haritasini yukledi fakat buna ek olarak kuzey amerika haritasinida nasil yukleyebilirim yardimci olabilirmisin lutfen ?

vahitbudak

Üye
Program sorunsuz calisti ellerinize saglik, fakat bu radar alarm sesini kendimiz atiyamiyormuyuz? Cok acaip gicik oldum kendi orjinal alarm sesine, kendimiz bir ses secebilseydik ne hos olurdu!

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
:vurya arkadaşlar bu prggm n73 te 8 mb hatası veriyor .sorunu çözen varsa bildirsin:@
N73'te zaten dahili GPS yok. RAM de yetmiyor.

Arkadaşlar , Resourve , Private , Sys ve diğer kopyalayamadığınız programları direk hafıza kartını bilgisayara takarak kopyalayın.. Çıkan soruya Tümüne Evet derseniz bu dosyalar kopyalanır. Mevcut bilgisayardaki aynı dosyalar korunuyor merak etmeyin..

Program ile ilgili şunu öğrenmek istiyorum.. Kontör lü hattımda biraz denedim ancak öyle fazla kontör gitmedi.. 25 iken 23 e indi 1-2 dakika kurcaladım..

Bu normal mi ? Ücretlendirme nasıl yapılıyor bu programda..

tşk
Şebekeye üzerinden internete giriyor ve kontör düşüyorsa Menü-Araçlar-Ayarlar-Genel-Konumlama’dan Şebeke Tabanlı’yı kaldırın.
Menü-Araçlar-Ayarlar-Bağlantı-Erişim noktaları bölümüne gelin. Varsayılan bağlantı isminizi (Turkcell Internet) kısaltın. bkz. Turkcell Int.
Uygulama açılırken yine size bağlantı noktası tanımlamanızı ister. Tanımlamazsanız şebekeye bağlanmaz, kontör de düşmez.

paylasim icin cok tesekkurler :) turkiye haritasini yukledi fakat buna ek olarak kuzey amerika haritasinida nasil yukleyebilirim yardimci olabilirmisin lutfen ?
gmapsup2.unl ve gmapsup2.img olarak 2. haritayı yükleyebilirsin.

Program sorunsuz calisti ellerinize saglik, fakat bu radar alarm sesini kendimiz atiyamiyormuyuz? Cok acaip gicik oldum kendi orjinal alarm sesine, kendimiz bir ses secebilseydik ne hos olurdu!
dosyaların içini kurcalamak lazım :)

murdybey

Üye
arkadaşlar 2009.06 harita garminin sitesinde mevcut ...indirip deneyen varmı ? reis ? tolga ?...sevgiler

hasan_ulu

Üye
herkese iyi günler, ben programı kurdum gayet güzel ama sesli uyarı yok, yani sağ dön sola dön diye uyarmıyor, program ses bölümünün içi boş yardımcı olabilecek varmı?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2009.06 harita garminin sitesinde mevcut ...indirip deneyen varmı ? reis ? tolga ?...sevgiler
lisans ister o. ben araştırayım yine de 1.

hasan_ulu: benim root'ta var onlar

ozkanagiroglu

Üye
arkadaslar merhaba ben programı kurdum ama uydu bulmuyor uydular aranıyor diyo ama bi turlu bulamıyor nasıl yapıcam birazcık yardım lütfen daha dun aldım teli

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
açık havada 3-4dk bekle sabit dur ama ilk bağlantı uzun sürer

vahitbudak

Üye
sonunda basardim, kendi sesimi bile ekleyebildim

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada var işte link

excan12

Üye
samsung i550w ile v5.00.50 de navigasyonda giderken bazen donup kaliyor garmin cihazi ac kapa yapiyorum calisiyor tekrar eski surumlerde bu yoktu bole bi sorun yasayan varmidir?

ozkanagiroglu

Üye
arkadaslar ben yeni aldım teli hepsini anlatıldıgı gibi yaptım kabloyla telefona attım dosyaları fakat sys private ve resurce klasorlerini atmadı sis dosyasından armini kurdum sonra acıldı gusel ama uydular aranıyor diyo uydu bulamıyor yalnız arada uydu sinyali ekranın sol ustundeki 1 diş atıyo o kadar sonra iniyo sıfıra kafayı yicem nasıl yapcam bi yardım lütfenn

--------------- Ekleme ---------------

arkadasla sonunda basardım yuksek bi yerde 5 dakka uydu aratınca buluyor haritayı ciziyor sonra seyir için hazır diyo yola cıktıgınızda nerde gittiginizi hızınızı gosteriyor arasıra uyduyu kaybediyor ama sonra yine baglanıyor onemli olan ilk uydu baglantısını yapabilmekkk cok tesekku ederim reis i eagles

aa-tolga

aa-tolga

Üye
2009.06 Garmin türkiye haritası çıktı

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
çıktı biliyorum da henüz düşmedi.

gurhan36

Üye
Ne zaman düşeceği konusunda bilgisi olan var mıdır?

ozgurceyhan

Üye
öncelikle bu güzel programı muhteşem resimli açıklamanızla bizle paylaştığınız için tşk ederim. gerçekten adım adım anlatmışsınız.
benim sorunum PC usb bağlantı kablosuyla bağlandığımda telefonu görmüyor. n 73 de var ama onu da tanımıyor. pc suit programı kurulu tabii.
programı kart okuyucu ile documents klasörüne attım. oradan garmin PA yı silemiyorum. bu şekilde kartı telefona takarak kurmak mümkün müdür yoksa dosyaları CD ye atıp başka bir PC de mi denesem?
1 haftadır uğraşıp duruyorum. bana bir yol ?

bu arada telefonum nokia n82

Esendağlı

Esendağlı

Üye
öncelikle bu güzel programı muhteşem resimli açıklamanızla bizle paylaştığınız için tşk ederim. gerçekten adım adım anlatmışsınız.
benim sorunum PC usb bağlantı kablosuyla bağlandığımda telefonu görmüyor. n 73 de var ama onu da tanımıyor. pc suit programı kurulu tabii.
programı kart okuyucu ile documents klasörüne attım. oradan garmin PA yı silemiyorum. bu şekilde kartı telefona takarak kurmak mümkün müdür yoksa dosyaları CD ye atıp başka bir PC de mi denesem?
1 haftadır uğraşıp duruyorum. bana bir yol ?

bu arada telefonum nokia n82
cihazınızı pc ye bağladığınızda pc suit çalışır vaziyettemi acaba..bendede bazan oluyor ozaman pc suiti tıklayıp açıyorum telefonu görüyor.

kazeTR

Üye
Kurdum arkadas anlatıldığı gibi ama benden 8 haneli ürün kodu istiyor yardımcı olabilrmisiniz.

Üst Alt