Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

clubbeer

Üye
arkadaşlar bu başlığı acan arkadaşa minnetimi sunarım... çok iyi bi anlatım olmuş... cok cok cok teşekkür ederim N79 on numara çalışıyorrr...

melikoglu

melikoglu

Üye
kardeş çok teşekkürler yeni aldığım nokia e52 ye kurdum harika..mükemmel bir detayla anlatmışsın...

PaSsiOnx

Üye
Kolay Gelsin Arkadaşlar.
Ben Sony p1i kullanıyorum.
Dosyalrın tamamını sizin dediğiniz gibi kopyaladım ve hazırladım fakat programı kurmak istediğimde bana aşağıdaki hata mesajını veriyor sürekli.
Yardımlarınızı bekliyorum.Bu programı nasıl kurabilirim p1i me.

"Belirtilen Memory Stick bulunamıyor.Memory Stick in düzgün takıldığından emin olun."

Teşekkürler

ozzyclub_

Üye
pardon acil yardım lazım ben programı yukledım fakat uydu algılanıyor dıyor kalıyor değişmiyor ne yapmam lazım acil yardım

rifkican

Üye
gmapsup2.unl yada .... dosyalarınında içlerini ilk oluşturduğumuz dosyadaki gibi mi oluşturuyoruz ? Acil cevap plz..."

Pilavman

Pilavman

Üye
İmdaaaaaaaaaaaaaat ! nokia5800Xm kullnıyorum v5.00.50 kurdum gmapsupp.img: 2009.02 En güncel - Sorunsuz!
yazdığınız 132 mb lık haritayı attım map ID 848 girdim yani unller de tamam 3 gündür uğraşıyorum program açıkkken telefonu balkonda 15 dakika beklettim sadece tek çizgi kırmızı ve uydu bulunamadı yazıyor no map yazıyor yardımcı olabilirmisiniz

pes abicim ben yapamadım 4-5 kez kaldırdım kurdum söylenenleri harfiyen yaptım ama aynı sorun napalım sağlık olsun :bilmem: emeği geçen herkeze çok teşekkürler...

modjolo

Üye
active_gps hatası veriyor !!

hafıza kartına dosyaları atarken son 20 snye kala bu hatayı veriyor . n95 8gb

obsscure

Üye
öncelikle teşekkür ederim emeği geçen arkadaşa.benimde bazı arkadaşlarında olduğu gibi problemim var.yükledim ilk sayfadakileri harfiyen yaptım.ama program acılısta Garmin yazısı cıkıyor sonra kapatıyor kendini.çoğu kişi aynı cevabı yazmış UNL dosyasındandır yanlış yapmısındır dıye.hayır ben yanlış yapmadım dosya unl dosyası yani ismi sw.unl.txt falan değil ,bilgisayardan iyi anlıyorum.anlamayan olmasa bile öyle bir anlatılmış ki küçücük çocuk bile yapabilir.birde garmin klasörunun içinde bu unl dosyaları.yani rootta değil onuda yazayım çunkı cevap olarak onuda söylemişiniz.hatta resimlerini koyayım...başka fikri olan varmı neden çalışmıyor 2 gündür uğraşıyorum çalıstıramadım kaç kez sildim sildim yukledım karta kadar biçimlendirdim sürekli.

Şimdiden teşekkür ederim...

jmjarre

jmjarre

Üye
Teşekkürler dostum

Madonna34

Madonna34

Üye
Merhaba..Nokia N82 telefonuma sorunsuzca yükledim ve harika bir şekilde çalışıyor..TŞKLER..

efendirap

Üye
Reis cok saolasın.. Bende n95 var kurdum gayet ıyı calısıyor .. ama bı sorum olacak benım arkadasta n70 var acaba onun makıneyede yukleyebılırmıyız bu garmini yada onun makıne ıcın ayrı bı garmın varmı ? Onun makıneyede aynen bu tarıf ettıgın gıbı yukleyebılırmıyız ? Bide abi ben yukledım dedım ya programa her gırıste sorumluluk metnını kabul etmemı ıstıyor normali bu mu yoksa bunu kaldırmak ıcın bısey yapılabılıyor mu ? yada burdan ugrasıp konuyu daha fazla yormayalım abı msn adresını versene :D

musty0691

Üye
Usta ellerine sağlık...

efendirap

Üye
n70 e oluyor mu bu program bırı cevap versın lutfen )=

simsek333 n96

Üye
tşk ediyorum no map diyor ama henüz uydu bağlantısı yapmadım n96 kullanıyorum uydu baglantısı yaptıgımda harita görünürse sorunsuz çalıştı demektir emeginize saglık

aa-tolga

aa-tolga

Üye
n70 e oluyor mu bu program bırı cevap versın lutfen )=

N70 e olur.4.20 versiyonu olur
Symbian S60 2rd telefonlar için:

bunu kurman lazım birde harici gps cihazı alman lazım

ismailsss

Üye
teşekkürler reis kardeş kurdum yükledim canavar gibi çalışıyor 6220de.

oktay10

Üye
teşekkürler
n79 da gayet iyi

mustaf_aaa

Üye
kardeşi ellerine sağlık çok güzel programda bende nokia e71 var bugün kurdum programı ancak ilk açıldığında nereye yazan kısma girince "bilmem ne numaralı kullanıcı yok falan" dedi. ondan sonra haritaya giirince uydu yükleniyor yazısından sonra sinyal gelmeye başladı ancak harita açılmadı dediğin gibi 3ile zom yaptım ama yine faydası olmadı.bu konuda bilgi verirsen sevinirim...

melikoglu

melikoglu

Üye
Bu çalışma için her garmini açtığımda size duacıyım fakat ben nokia e52 ye yükledim sıksık kapanıyor sonra açtığımda aynı yerden devam ediyor yaklaşık 2 dakika donuyor.sebebini bulamadım bir ilgilenirseniz sevinirim....

mxmxmx

Üye
harika bi paylaşım, rapid den yavaş yavaş bekleye bekleye indirelim bakalım :)

--------------- Ekleme ---------------

P990i ye kurmayı denedim ama "belirtilen memorystick bulunamıyor" diye bir uyarı verdi yardımcı olursanız sevinirim. tel i açtım kapadım yine aynı uyarı

Üst Alt