Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
E71 (300.21.012) kullanıyorum. Herseyi harfiyen uygulayıp kurulumu tamamladım. Programı çalıstırmak istedigimde "Sistem Hatası (-1) hatası alıyorum. Sorun nedir?

garmini uygulama yöneticisinden kaldırın
Garmin klasörünü hafıza kartından silin.
Yeniden yükleyin.
Yükleme bittikten sonra telefonu acıp kapatın ve programı öyle çalıştırın.

--------------- Ekleme ---------------

Ben bi türlü tanıtamadım tümleşik gps ve yardımlı gps i

telefonunuzun modeli nokia ise gps versisinden ayarlıyorsunuz değilse baska ayar yeri varsa yoksa sadece internet ayarlarını silin yeter.

yasamali

yasamali

Üye
arkadsim bu Nokia 6210 da da sorunsuz calisirmi bir cevap verde ona göre ise baslim simdiden ellerine saglik

gkp

gkp

Üye
garmini uygulama yöneticisinden kaldırın
Garmin klasörünü hafıza kartından silin.
Yeniden yükleyin.
Yükleme bittikten sonra telefonu acıp kapatın ve programı öyle çalıştırın.

Tabii,, telefonu bi açıp kapamak lazım :oke: Eyvallah...

yasamali

yasamali

Üye
icinizde 6210 na yükleyen varmi acaba varsa durum nasil

murat__t

Üye
kardeş benim telefon n73 dediklerini aynen yaptım fakat bende program açılmıyor aç diyorum
ekranda garmin sembolü çıkıyor ve blutooth kapalı açılsınmı diye soruyor aç diyorum programdan atıyor
açma desem yine atıyor
yardımcı olabilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

dalyansia

dalyansia

Üye
çok teşekkür ederim maxicep gerçekten ayrı çok işime yaradı gerçekten saolun

thatblood84

Üye
dostlar 5800 da çalışırmı acaba

gezgin_46

Üye
arkdaşlar elinize sağlık çok güzel bir paylaşımmmm :)

kaydogdu

Üye
Merhabalar,
Nokia 6220c telefonuma kurulumu yaptım. Dosyaları hafıza akrtıma attım, direk klasörümden çalıştırdım. Başlangıçtaki onayları verdikten sonra direk çalıştı. Hiç bir ayara gerek kalmadı. Paylaşım için teşekkür ediyorum.
Bu arada ofis içindeyim ve uydulara bağlantı kurabiliyorum. Telefonundan hakkını vermek lazım.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Merhabalar,
Nokia 6220c telefonuma kurulumu yaptım. Dosyaları hafıza akrtıma attım, direk klasörümden çalıştırdım. Başlangıçtaki onayları verdikten sonra direk çalıştı. Hiç bir ayara gerek kalmadı. Paylaşım için teşekkür ediyorum.
Bu arada ofis içindeyim ve uydulara bağlantı kurabiliyorum. Telefonundan hakkını vermek lazım.

ofis içinde bağlantı kuruyorsan yardımlı gps acıktır ve ücret ister

valakus

valakus

Üye
yardım edecek yokmu 6220c ye kurdum no maps diyor napsam yeniden mi yüklesem
bende nokia 6220c kullanıcısıyım ve gayet güzel çalışıyor.en başta kurulumdada yazıyor iyice bakarsan.no map yazarsa yani haritayı göremezsen bi kere uyduya baglan tamamdır diyor.aynen bendede no map yazıyordu az dışarıya cıktım ve oldu sonra içerde bile uyduya baglanır oldu yanı .telefon uyduya baglanamamıştır.acık alanda bi dene. kolay gelsin.

manuel1907

Üye
sağol reis-i eagles bizim evden çekmiyo en kısa zamanda deniycem nokia mapsten sonra bu nimet gerçekten çok kapsamlı..

BUGATTI

Üye
5.50 versiyonunda arama fonksiyonu berbat sürekli bulunamadı mesajı çıkıyor,ben 4.20 ye geri döndüm,çok daha sorunsuz

aa-tolga

aa-tolga

Üye
5.50 versiyonunda arama fonksiyonu berbat sürekli bulunamadı mesajı çıkıyor,ben 4.20 ye geri döndüm,çok daha sorunsuz

hayır yeni 2009.02 haritasını eski programla kullanamazsınız şehirler arası rotalar hep yanlış çiziyor.
bulunamadı arama şeklini yanlış yaptığınız için oluyor .ilçe ismini girerek arama yaptırın adreslerde...

dbgcnr

Üye
çok teşşekkürler helal olsun başka bişi demiorum..

lepadekor

lepadekor

Üye
selam, yeni harita var mı?
Teşekkürler.

mahmet96

Üye
Aramaları büyük harfle yapın

Crystal_Eye

Üye
Eline sağlık

berat24

berat24

Üye
nokia N85 e kurdum.. dediklerinide harfi harfine uyguladım ama prgoram açılmıyor sorunun neden oldugunu anlayamadım yardımcı olursanız sevınırım..

Üst Alt