Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bende ekli gpsi göstermiyor. yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir yazıyo. ondan öncede en başta satın al dene başlat ürün kodu gir garmin gpse bağlan çıkıyo.telefon n95 8gb

--------------- Ekleme ---------------

bşy daha eklemek istiyorum sw unl ayarını yaptım. bi kaç kez denedimde olmayınca ama hala aynısını diyor.

malesef unl dosyalarınızı silin ve yeniden olusturun .bilinen dosya uzantılarını gizle secenegini kaldırın cünkü yanlıslıkla SW.unl.unl oluyor ve farketmiyorsunuz.

Pharma34

Üye
paylaşım için teşekkürler.. yükledim,çalıştı.yalnız bir problem var.İstanbuldan ankara yönüne bir deneme yapayım dedim.otobanda giderken ''30 mt sonra U dönüşü yap'' ''3 km sonra sağa dön''şeklinde yanlış komutlar verdi.sebebini bilen varsa paylaşırsa sevinirim..

ertanju

Üye
telefonu nokia updater dan güncelledikten sora denedim oldu.ancak uyduyu bulamıyor.sürekli uydu aranıyor yazıyor. bende p1i de var onda garmin çalışıyor aynı ortamda nokia n95te uyduyu bulamıyor. no map yazıyor.

izmirli_m35

Üye
sonunda calıstırdım....sanırım bazı bolgelerde gps uyduyu bulamıyor
ama genel olarak heryerde kullandım ve cok faydalı oldu...yalnız herkez dıyor du kı bana yurt dısında daha ıyı calısır bu sıstemler...bence yanılıyorlar tr de ıtalyadan daha ıyı calısıyor.....

laciwertY

Üye
Anlatımınız için çok teşekkürler. Hem kendi 5800 hemde arkadaşımın N95 e yükledim . Sorunsuz çalışıyor. Ankara istanbul konya antalya heryerde işime çok yaradı.

Kurulumu ilk mesajda anlatılan gibi yaptım harita dosyasının boyutu 133MB olarak görünüyor ve adı GMAPSUPP uzantısı ise IMG.
Bundan daha güncel harita veya POI ler var mı?

draligus

draligus

Üye
2009.06 türkiye haritası çıktı mı acaba?
Kayıtlı ses dosyasından başka ses dosyası nereden bulabilirim?

dedefon

Üye
sa kardeş ben işlemlerin hepsini yaptım fakat private dosyasını direkt olarak hafıza kartına atamıyorum bu isim kullanılıyor diyor öle bi dosyada bulamadım 2 tane N95 var elimde 2 sindede aynı hata oldu yardımcı olurmusun

ismail0720

Üye
teşekkür ederim programiçin emegine saglık çok iyi olmuş

ssdat

Üye
arkadaşlar ben avrupa haritasını yükledim ama görmüyor nasıl halledebiliriz?

bosporus13

Üye
Program için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

bende de aynı problem var n95 kullanıcısıyım.Program için teşekkürler. yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
sabırsızlanıyorum birde şu programın hatalarını düzeltseler

realmavi

realmavi

Üye
hocam hayirli gunler...bahsettigin ana dosyayi masa ustune indirdim ama bende windows media player olarak aciliior...bunu hangi dosyaya ve nasil cevirmem gerektigi konusunda yardimci olursan minnettar olurum

susamurayi

susamurayi

Üye
Ben anlatıldığı gibi kurulumu yaptım telefonum Nokia E66 herhangi bir problem olmadı fakat GPS bağlanmıyor. aynı sorunu hem route66 mobile8 hemde Nokia Maps 3 versiyonunda yaşıyorum acaba nasıl bir ayar yapmam gerekli yada telefonumun gpsi bozuk olabilirmi? çünkü ne kadar beklediysemde bağlanmadı hiçbir program. telefonun ayarlarını da kurcaladım ama olmuyor.

navigasyon fonksiyonunu kullanmak istiyorum ama olmuyor malesef :(

saykomana

Üye
Arkadasın dediklerini aynen yaptım yükledim sorunsuz çalışıyor.sadece uyduya bağlanıyor diyordu bitürlü bağlanmıyodu oda trafiğe çıkınca geçti(bağlandı) .Bu arada telefonum E71.Arkadasılar dosyaları hafıza kartına atma kısmında nokia suit den bağlanıp atmayın direk bağlanıp atın yüklemeden önce verdiği uyarılarıda -tümünü atla- diyerek devam edin çalışıyor.Direkt hafıza kartına atmazsanız çalışmıyor.

cenkok82

Üye
Ben bunun bi alt versiyonunu kurmustum yine eagle ın anlatımıyla gayet güzel çalısıyor hala.. emeğine sağlık.

kenankesan

Üye
:oke:ben bunun 4.20 versiyonunu yükledim şimdi orayı kilitlemişler
bu yeni versiyonunu
ben şifrelri kopyalerken teli pc suite modunda baglamıştım ama şifrelri kaydetmiyordu
salt okunr dosya kaydedilemiyor diyordu
hafıza kartını direk pc e baglayınca hafıza kartındaki garmin klasörüne girdim ve oradan unl olan dosyayı açıp şifrelri kaydettim yani hafıza kartını takıpta kayıt edeblirsiniz şifreleri
birde kurduktan sonra gprs bekleniyor diyorsa dışarı çıkın deneyin çünkü evde çekmiyor(benim evde çekmiyor) ama dışarda canavar gibi çalışıyor gerçekten çok teşekür ederim reis kardeş
birde 4.20 ile 5.00 arasında çok fark varmı acaba?

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
:oke:ben bunun 4.20 versiyonunu yükledim şimdi orayı kilitlemişler
bu yeni versiyonunu
ben şifrelri kopyalerken teli pc suite modunda baglamıştım ama şifrelri kaydetmiyordu
salt okunr dosya kaydedilemiyor diyordu
hafıza kartını direk pc e baglayınca hafıza kartındaki garmin klasörüne girdim ve oradan unl olan dosyayı açıp şifrelri kaydettim yani hafıza kartını takıpta kayıt edeblirsiniz kodlari
birde kurduktan sonra gprs bekleniyor diyorsa dışarı çıkın deneyin çünkü evde çekmiyor(benim evde çekmiyor) ama dışarda canavar gibi çalışıyor gerçekten çok teşekür ederim reis kardeş
birde 4.20 ile 5.00 arasında çok fark varmı acaba?

çok fark var hocam. daha güzel görünüm. daha pratik menü

bugrahan12

Üye
ben yükledim açıca harita görünmüyor neden acaba akşam diyemi :P

ldeniz

Üye
üstad eline sağlık e71 kullanıyorum program sorunsuz çalışıyor

muh5896

Üye
General Mobile 3G cool black kullanıyorum bu yazılım telefonuma uyarmı yüklediğimde sorunsuz çalışırmı yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt