Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

iskarta

Üye
Merhaba, teşekkürler gerçekten faydalı görünüyor.
Adım adım dediklerinizi yaptım.
Lakin 3 tuşuna basmama rağmen No Maps yazısı çıkmaya devam ediyor.
Ve harita görüntüleri görünmüyor.
Acaba atladığım bir nokta mı var, yoksa harita bilgilerini ayrıca mı yüklemem gerekir.
Makinam E71 , şimdiden teşekkürler

Bu arada açık alanda uyduların bulunmasını bekledim, hatta biraz hareket ettiğimde km/h cinsinden hız veriyor ve yön istikametini de doğru tespit ediyor.

--------------- Ekleme ---------------

Pardon Pardon,
Dediklerinizi tam olarak yapmadığımı farkettim.

Tekrar kurdum, sorun yok.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Açıklamalar o kadar iyi ki , gerçekten bir daha teşekkür etmek istedim.

Devamını bekliyoruz. :)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
inşaallah yakın yeni türkiye haritaları cıkacak topografik 2009.04 cıktı ancak daha elimize gecmedi.2009.07 türkiye haritası yakında cıkar.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Yeni haritayı 4 gözle bekliyoruz. :) Eskisi gibi arama tarzı problemler olmasında...

halilex

halilex

Üye
Merhaba Arkadaslar

Su an Avrupa 2009 haritasini kullaniyorum ve hic sorun cikmiyor simdi Avrupa 2010 haritasini indirdim ama telefonuma nasil yükleyecegim img uzantili dosya yok yardimci olursaniz sevinirim Telefonum Nokia 5800

efekentli-35

Üye
ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın...emeğe saygı...

monozxr1

monozxr1

Üye
yani yanlış anlamayın, evet bende teşekkür ettim buton ile ve sözlü olarak ama emeğe saygı demeseniz biraz daha mantık çerçevesinde olacak sanki. adama demezler mi; madem emeğe o kadar saygılısın git lisans satın al, emek verip bu programı yazanlar reis-i eagles'tan çok daha fazla ter döküp kafa patlatmışlardır sanırım.? yanlışmıyım?
sadece sen değil bir çok arkadaş bu şekilde söylemiş. o açıdan ilgimi çekti, yoksa ne sana
ne reisi eagles'a nede bi başkasına karşı bir tutumum yok.
dediğim gibi bende kurdum garmini ve teşekkürde ettim yani.

Barrack

Üye
yeni haritayı sabırsızlıkl bekliyoruz

halilex

halilex

Üye
Merhaba Arkadaslar

Su an Avrupa 2009 haritasini kullaniyorum ve hic sorun cikmiyor simdi Avrupa 2010 haritasini indirdim ama telefonuma nasil yükleyecegim img uzantili dosya yok yardimci olursaniz sevinirim Telefonum Nokia 5800

Not: Cevap alana kadar maalesef bu mesajimi tekrarlayacagim

Tsk

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
Reis-i Eagles HOCAM ;

tekrar selamlar.Enson GPX alıp verme hakkında bana taktik belirtmiştin.

GPX verilerini aldıktan sonra, garmin 4.20' yi kurdum,yeni güncel haritayı attım.
( konum kaydetrme sorunundan bıktığım için ) Bilgisasyardan yedeklediğim GPX klasörünü yenisi ile değiştirdim. Sonra garmini açıp GPX al dedim. Ancak konumlarım yerine gelmiyor.Nerde hata yapıyorum acaba?

Reis-i Eagles HOCAM ;

tekrar selamlar.Enson GPX alıp verme hakkında bana taktik belirtmiştin.

GPX verilerini aldıktan sonra, garmin 4.20' yi kurdum,yeni güncel haritayı attım.
( konum kaydetrme sorunundan bıktığım için ) Bilgisasyardan yedeklediğim GPX klasörünü yenisi ile değiştirdim. Sonra garmini açıp GPX al dedim. Ancak konumlarım yerine gelmiyor.Nerde hata yapıyorum acaba?

Hocam şimdi denerken gpx aldı kaydetti konumlarım cıktı. Ancak sorun dahada derinleşti :)

konumlarımda bulunan yerleri 150 km kare bir alanda olduğunu idda ediyor. bazı konumlarım açık denizin üzerinde hatta :)

ne yapıcam? GİT dersem denize sokucak beni :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ellerine sağlık kardeş...

haokah

haokah

Üye
eline sağlık hocam programı e51ime yükledim ama yerleşik gpsi yok biliyorsunki e51de.bu cihazı almayı düşünüyorum sence işimi görürmü düşüncelerin nelerdir?

sulkoc

Üye
merhaba arkadaşlar programı kudum tümü sorunsuz çalışıyor tabii ladımda fakat merak ettiğim program hakkında bölümüne sanırım bakınca ücretsiz sürüm falan yazıyor ve etkinleştir seçeneği var etkinleştir deyince kod istiyor bunu yapmak gereklimi yoksa lı olduğu için aslında program ama böylemi görüyor yani etkinleştirme yapmak gerekiyormu?
program açılır iken deneme sürümü falan yok falan istemiyor ilk yüklememde ilaçlamayı yapamamıştım istemişti şimdi öyle bir sorun yok her özellik ve bölüm çalışıyor sadece hakkında kısmında etkinleştirme diye bir seçenek dikkatimi seçti özellikle ustama sormak isterim ne işe yarar etkinleştirme olup olmaması olursa buna gerekli kodu nereden alıp etkin kılarız saygılar.

halilex

halilex

Üye
Merhaba Arkadaslar

Not: Cevap alana kadar maalesef bu mesajimi tekrarlayacagim Kimse bilmiyor mu acaba ?

Tsk

aa-tolga

aa-tolga

Üye
eline sağlık hocam programı e51ime yükledim ama yerleşik gpsi yok biliyorsunki e51de.bu cihazı almayı düşünüyorum sence işimi görürmü düşüncelerin nelerdir?

garantili ürün al ben royaltek rt -2100 kullanıyorum ve cok memnunum

Merhaba Arkadaslar

Not: Cevap alana kadar maalesef bu mesajimi tekrarlayacagim Kimse bilmiyor mu acaba ?

Tsk

eski yerleştirdiğim map source versiyonuymuş düzlttim simdi problemsiz yukleyebilirsiniz.

haokah

haokah

Üye
ya şimdi garmini açıyorum ilk yüklediğim zaman uzun süre çalıştı e51imde ama şimdi garmini açıyorum ana menüde aşağı oka basıyorum mesala diğer menülere girmek için program kendini kapatıyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
ya şimdi garmini açıyorum ilk yüklediğim zaman uzun süre çalıştı e51imde ama şimdi garmini açıyorum ana menüde aşağı oka basıyorum mesala diğer menülere girmek için program kendini kapatıyor

versiyon 5.00.50 kullanıyorsun değil mi?

haokah

haokah

Üye
öyleydi siteden en üst versiyonu indirip uyarladım onu kurmayı denicem şimdi

osmann15

Üye
selam
nokia 6120c garmin 4.20 kurulu idi onun üzerine son sürümü anlatıldığı gibi kurdum ama çalışmadı. sorun ne olabilir

Üst Alt