Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
kolay gelsin arkadaslar garmin i n81 2gb a yukledim ekli gps yaptım ama uyduyu görmuyo bağlanamadım bi türlü nokia maps te yuklu ondan olabilir mi..... ilginize teşekkür ederim...:bilmem::bilmem::bilmem::@...... YAW Bİ YARDIM EDEN YOKMU REİSSSSSS NASI Bİ FORUM BURA YAAAWWWW:nono:

Sizin telefonunuzda Dahili GPS yok.navigasyon yapabilmeniz için harici GPS modülü akmanız gerekiyor.

Sorularınıza bu linkten daha hızlı cevap verebilirim.
LINK:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-harita-ve-diger-sorunlariniz-231727.html

eraz

Üye
Tüm emeği geçen arkadaşlara ve konumlarımla ilgili soruna çözüm için verdiğiniz cevaptan dolayı teşekkürler.

lawyer61

Üye
arkadaşlar çok teşekkürler sorunsuz çalışıyor..o kadar sayfa varki tarayıp böyle bir soru varmı bulamadım..

sorum kullanımla ilgili..

ben sadece haritayı kullanmak istiyorsam eğer yani uyduya bağlanmak istemiyorsam mesala istanbul ile bolu arasındaki haritayı yolları görmek istiyorsam ama uyduya bağlanıp kontörüm gitmesin istiyorsam ne yapmam gerekir..teşekkürler..

canpolat31

Üye
usta valla eline sağlık şuanki son sürümler vede hatasızlar program ile harita. N96 ya yükledim birde garmis gpsim var yemin ediyorum aynı çok sağolası

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca... ;)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşlar çok teşekkürler sorunsuz çalışıyor..o kadar sayfa varki tarayıp böyle bir soru varmı bulamadım..

sorum kullanımla ilgili..

ben sadece haritayı kullanmak istiyorsam eğer yani uyduya bağlanmak istemiyorsam mesala istanbul ile bolu arasındaki haritayı yolları görmek istiyorsam ama uyduya bağlanıp kontörüm gitmesin istiyorsam ne yapmam gerekir..teşekkürler..

uyduya bağlanırken sadece tümleşik gps işaretliyse ücret gitmez

AvrAsya

Üye
merhaba
programı kurdum. haritaya girdiğimde uydu aranıyor diyor. birde ev adresine girdiğimde Daha İyi GPS Doğruluğu Bekleniyor diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

canpolat31

Üye
bana doğu avrupa(east europea)haritası lazım acaba elinde olan varmı?teşekkürler bu arada türkiye haritsı isteyen arkadaşlara diyorum verilen harita detay 2009.02 dir daha ne haritası istiyorsunuz:oke:

jumboss

Üye
arkadaşlar garmin'i kurdum çalışıyor. kurulum da bazı hatalar vermişti sanırım o yüzden sesli yönlendirme yok (belki de program da yok, çok iyi de bilmiyorum açıkcası) ancak bir sorum daha var
türkiye'nin illerine ilişkin detay haritalar eklenebiliyr mu?
örneğin ben burdur dayım ilçede artık bir kaç cadde var sadece başka bir şey göstermiyo (tamam antalyda gayet iyi çalışıyor) bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
merhaba
programı kurdum. haritaya girdiğimde uydu aranıyor diyor. birde ev adresine girdiğimde Daha İyi GPS Doğruluğu Bekleniyor diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

uydu arıyor acık alanda dışarida tus takımı acık olarak bekle.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar garmin'i kurdum çalışıyor. kurulum da bazı hatalar vermişti sanırım o yüzden sesli yönlendirme yok (belki de program da yok, çok iyi de bilmiyorum açıkcası) ancak bir sorum daha var
türkiye'nin illerine ilişkin detay haritalar eklenebiliyr mu?
örneğin ben burdur dayım ilçede artık bir kaç cadde var sadece başka bir şey göstermiyo (tamam antalyda gayet iyi çalışıyor) bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

ya ayarlardan sesi kapalıdır, yada Garmin klasörünün içindeki voice klasörünün içindeki ses dosyaları yoktur.1. sayfadaki gibi yeniden yükle veya buradan yukle:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-harita-ve-diger-sorunlariniz-231727.html

ncis

Üye
hocam ellerine sağlık. Süpersin

skygurkan

Üye
aa-tolga; Yani bravo. Bilirkişi gibi konuşuyorsunuz ama N85 de dahili GPS yok diyorsunuz. Bravo. Lütfen biraz dikkat.
N85 de yerleşik dahili gps yok harici bir gps cihazı alıp o sekilde navigasyon yapabilirsin.

Evet ücret gidiyor. Programı açıığınızda ilk uydu bulurken yardım alıyor ve ücret gidiyor.şebeke tabanlı gibi cok gitmiyor.bana aylık 3 TL gelmişti .Ama bu programı ne kadar kullandığınıza bağlı olarak değişir.

bu pilin ömrünü uzatma yöntemi işe yarıyor mu yardım lütfen. n79 var bende Garmin i açmasamda pilin ömrü 2,5 gün falan gidiyor. Uzatmanın bir yolu var mı?

ben çareyi yedek batarya almakta buldum nokia bu telefonların bataryasını daha güçlü ne zaman yaparsa care ozaman olacak.birde arabada arac sarj cihazı kullanmanı tavsiye ederim.

GARMIN DİĞER ÜLKE HARİTALARINI İSTERSENİZ .BURADAN ALABİLİRSİNİZ.

LİNK:
http://www.maxicep.com/symbian-destek/garmin-haritalar-231727.html

cenkcan

Üye
cok tesekkurler kardesim cok isime yaradi az kalsin 100 lirayi gozden cikaricaktim lisans satin almak icin gercekten sagolasin

monozxr1

monozxr1

Üye
lisans satın almak o kadar da kötü bişey değil sanırım.?

kubilay_79

Üye
arkadaşım öncelikle ellerine sağlık baya uğraşmışsın teşekkürler...ben dediklerini harfi harfi uyguladım prg.sorunsuz açılıyo ama haritayı tıkladığımda uydu aranıyor diyor başkada bişey olmuyor,telefondanda internet erşim noktalarını silmiştim telefon 6120

syysoft

Üye
Allah razı olsun kardeş emeğine saygı...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşım öncelikle ellerine sağlık baya uğraşmışsın teşekkürler...ben dediklerini harfi harfi uyguladım prg.sorunsuz açılıyo ama haritayı tıkladığımda uydu aranıyor diyor başkada bişey olmuyor,telefondanda internet erşim noktalarını silmiştim telefon 6120

telefonunuz 6120 c tümleşik GPS olmadığı için navigasyon yapabilmek için Harici bluetooth gps cihazı almanız lazım.

lisans satın almak o kadar da kötü bişey değil sanırım.?

tabiiki değil en güzeli ve doğrusu odur.

KimerA82

Üye
arkadaşlar bende garmin yazısı çıkıyo sonra tekrar menuyo dönüyo açılmıyo yane bi fikri olan varmı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşlar bende garmin yazısı çıkıyo sonra tekrar menuyo dönüyo açılmıyo yane bi fikri olan varmı

uygulama yöneticisinden kaldır ,sonra garmin klasörünü hafıza kartından sil ve en baştan yeniden yukle.

Üst Alt