Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

tahraci

Üye
ben N95-8GB kurdum sorunsuz çalışıyor elinize sağlık teşekkür ederim

ahmozt

Üye
slm arkadaslar ben garmini kurdum ve gayet iyi calisiyor.
ev konumunu degistiremiyorum ve asıl onemli olan yarın 14.00 da amerikaya gidecem ve amerika haritası nı nasıl yukleyebilirm. nerden bulabilirm bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
tesekkurler

khalpay

Üye
Arkadaşlar
Bu anlatılan Garmin GPS kurulumları hep Symbian OS işletim sistemli telefonlar içinmi ?
Lütfen windows Mobile ile çalışan Sonyericsson XPERIA modeli için yardım edecek arkadaş yokmu ?
Yardımcı olan kişiye müteşekkir kalacağım

angel2

Üye
ya arkadaşlar garmin süper bir uygulama ama gps baglanamıyorum kimizaman hemen kimi zaman boya bir bekliyor acaba problem benim teldenmi kaynaklanıyor ? yardımcı olurmusunuz..!

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar ben garmini kurdum ve gayet iyi calisiyor.
ev konumunu degistiremiyorum ve asıl onemli olan yarın 14.00 da amerikaya gidecem ve amerika haritası nı nasıl yukleyebilirm. nerden bulabilirm bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
tesekkurler

burada vardır.

Arkadaşlar
Bu anlatılan Garmin GPS kurulumları hep Symbian OS işletim sistemli telefonlar içinmi ?
Lütfen windows Mobile ile çalışan Sonyericsson XPERIA modeli için yardım edecek arkadaş yokmu ?
Yardımcı olan kişiye müteşekkir kalacağım
WM içinde var.

ilaçlaması farklıdır ama belki bilmiyorum orasını

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-365639/angel2/angel2: bulunduğun hava koşullarına göre de değişiyor. ;)

yunuskocak

Üye
bende n95 8gb var telefonu hacklemeden önce garmin i kurdum gayette güzel çalışıyordu ama şimdi(hackledikten sonra ) program açılmıyor garmin yazısı geliyor orada kalıyor sonra kapanıyor neden olabilir

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
yeni kurulumda dizini yanlış seçmiş olabilirsin.

yeni 1 klasör açıp içine atma direkt olarak 4 klasörü karta at

islekaydin

Üye
dosyayı yeniden cihaza kopyala. cihazın dosya yöneticisini kullan.[/QUOTE]

dosyayı yeniden defalarca attım ama yine dosya bozuk diyor.
acaba ben bluetoothla atıyorum dosyayı o etkiliyor olabilir mi?

angel2

Üye
teşekkür ederim

islekaydin

Üye
dosyayı yeniden cihaza kopyala. cihazın dosya yöneticisini kullan.

dosyayı yeniden defalarca attım ama yine dosya bozuk diyor.
acaba ben bluetoothla atıyorum dosyayı o etkiliyor olabilir mi?[/QUOTE]

bu sefer karta direk attım ama hala dosya bozuk diyor.
telefona hard format da yaptım yine dosya bozuk diyor.
yardım lütfen

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
baştan indir o zaman dosyayı. yanlış installserver.exe dosyası mı attın hack yaparken?

shadow34

Üye
arkadaşım eline sağlık bi an yapamayacagımı düşündüm. no map falan yazıyordu ama biyere git dedim rotayı hesaplayıp haritayı verdi. eline sağlık

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah ;)

muhtarturk

Üye
Ellrine Sağlık çok teşekkür ederim

akbaba36

Üye
çok teşekkür ederim işime çok yarıyor

pnkflyd

Üye
çok teşekkürler türkiye haritası süper çalışıyor. ancak avrupa haritasını bi türlü yükleyemedim. bilgisayarda Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 kurulu, oradan istediğim haritayı atıyorum cep telefonuna, isminide GMAPSUPP2.IMG olarak adlandırıyorum, tabi ki GMAPSUPP2.UNL dosyasınıda oluşturuyorum ama olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.

navara

navara

Üye
Bir de GMAPPROM.IMG olarak dene Avrupa haritasını, harita kodu:378

zeyunal

zeyunal

Üye
çok teşekkürler türkiye haritası süper çalışıyor. ancak avrupa haritasını bi türlü yükleyemedim. bilgisayarda Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 kurulu, oradan istediğim haritayı atıyorum cep telefonuna, isminide GMAPSUPP2.IMG olarak adlandırıyorum, tabi ki GMAPSUPP2.UNL dosyasınıda oluşturuyorum ama olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.

dostum p nin tekini silip 2 yazıp oyle bir dene. yani ;
GMAPSUP2.IMG
GMAPSUP2.UNL

kolay gelsin...

pnkflyd

Üye
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ama olmadı.ikisini de denedim ama nafile türkiye dışında harita yok. acaba GMAPSUP2.UNL dosyasını oluştururken mi hata yapıyorum? ben ***** dosyasıyla yaratıyorum şifreyi ama eski SW.UNL dosyasına dokunmuyorum, yani ondaki şifreyi yeni şifreyle değiştirmiyorum, sadece yeni bir GMAPSUP2.UNL dosyası oluşturup harita kodunu giriyorum...!!!!nerede yanlış yapıyorum acaba.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
ikisinin de adı gmapsup2 ise yani tek p ve 2 varsa harita kodu da doğruysa yanlış 1 şey olmaması lazım.

Üst Alt