Hocam konu için elinize sağlık ama benim sorunum hakkında yardımcı olacak kimse yok mu
c evap verecek kimse yokmu arkadaşlar????![]()
Hocam bitek bana mı cevap verilmiyor bu forumda merak ettim ne yapmam gerekiyor acaba sorunuma cevap alabilmek içinHocam selam tarih ve saatim doğru olduğu halde bana geçersiz sertifika diyo kurmak istediğimde en az 10 kere denedim ama halledemedim yardımcı olurmusunuz.
Şimdiden teşekkürler.....
bu arada tel 5800

selam arkadaşım, n95 lerde harita için *** istediği zaman orta tuşa 2-3 saniye basılı tut, sonrasında gpmapsupp.unl dosyasının içinde yazan 25 haneli numarayı gir harita aktif hale geliyor, kolay gelsin...Garmin - dosyasından aldığın map keyini gir.
gmapsupp.unl dosyasını iyi oluşturamamışsın.![]()

açık havada 3-4dk durman lazım. daha hızlı bağlantı için (yani 10sn'de falan) şebeke desteğini açabilirsin ama kontör gider.reis garmini kurdum harika bişeye benziyor çok teşekkürler yalnız sürekli uydulara ulaşılıyor diyor bir türlü bağlantı sağlayamıyor. ne yapmamız lazım yardımcı olur musun? şimdiden teşekkürler
IMEI cihazın TC kimlik nosu gibi 1şey. kimlik nosu diyim.ımei ne?
--------------- Ekleme ---------------
N95 8gb e klasör nasıl atılıyor
.sis uızantısını attım ama diğer 4 klasörü seçipte atamıyorum
pc suite var bende bluetooth yok![]()
eyvallah.uzun zamandır kullandığım program. sürekli güncelliyorum. Çok işime yaradı. Reis-i Eagles' e teşekkürlerimi iletiyorum.
Şimdi ise Garmin e girdiğimde ''Enter the unlock code (25 characters)'' diye bir yazı çıkıyor. Ne yapmam gerekli yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim paylaşımlarınız çok güzel selametle...ENG dilinde problem yok. TR'de uyuşmazlık var.Sayın Reis-i Eagels,
Öncelikle yeni versiyon için teşekkürler.
Ben 5-6 aydır v5.00 ı kullanıyordum ve sizinde belirttiğiniz gibi "konumlarımda" problemler oluyordu.Görür görmez v5.00.40 ı kurdum fakat aynı sorun devam ediyor ve hatta POI lerden seçtiğim bir adres için de "git" dediğimde programdan çıkıyor telefonum.Eski versiyonu kaldırdıktan sonra yenisini kurmama rağmen acaba benden kaynaklanan bir sorun mu var? N95 (ilk çıkanlardan, 8GB olmayan) Telefonumun da,Garmin inde dili TR
Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
UNL kodlarını yeniden oluştur. Hata var.Arkadaşlar Garmin_Mobile_XT_v.4.10.60 versiyonu vardı N958GB telefonumda Reis-i Eagles™ arkadaşımın sitesinde bulunan ''GMAPSUPP'' isimli 132mb lık dosyayı indirip telefonumdakiyle değiştirdim tabi yedeğini aldımŞimdi ise Garmin e girdiğimde ''Enter the unlock code (25 characters)'' diye bir yazı çıkıyor. Ne yapmam gerekli yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim paylaşımlarınız çok güzel selametle...