Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

cesimo

cesimo

Üye
Teşekkürler,elinize sağlık.Herşeyi sorunsuz hallettim.Lakin uyduyu buluyor kaybediyor buluyor kaybediyor.Ama iş göreceği belli.

aft123

Üye
Başarılı bir şekilde programı kullanıyorum. Erkek sesi veya başka bir kadın sesi bulabilirmiyim artık bu ses baydı:(

kibele55

Üye
Hocam konu için elinize sağlık ama benim sorunum hakkında yardımcı olacak kimse yok mu

c evap verecek kimse yokmu arkadaşlar????:s

Hocam selam tarih ve saatim doğru olduğu halde bana geçersiz sertifika diyo kurmak istediğimde en az 10 kere denedim ama halledemedim yardımcı olurmusunuz.

Şimdiden teşekkürler.....
bu arada tel 5800
Hocam bitek bana mı cevap verilmiyor bu forumda merak ettim ne yapmam gerekiyor acaba sorunuma cevap alabilmek için:(:(:(

muzombo

Üye
ya arkadaşlar ben anlamıyorum noktayı kaydettiğim zaman konumum diye direk isim veriyo büyük harfle kaydedemiyorum ki zaten. ya da noktayı orta seçim tuşuyla seçip kordinatlara gelince seçeneklerden kaydedip ismi düzeltiyorum ve büyük harf yapıyorum yine atıyor. reis ricam olacak noktayı büyük harfle kaydetmeyi detaylı anlatabilirmisin sana zahmet. şimdiden herkese teşekkürler...

necm

Üye
harikasın arkadaş...

cesimo

cesimo

Üye
Hem Garmin hem de McGuider programlarını kurup,bulunduğum yerin haritalarındaki farkları görmeye çalıştım.Garminin kullandığı harita,McGuider'in kullandığı haritadan çok önde.

HAVSAR

Üye
selam arkadaşım, n95 lerde harita için *** istediği zaman orta tuşa 2-3 saniye basılı tut, sonrasında gpmapsupp.unl dosyasının içinde yazan 25 haneli numarayı gir harita aktif hale geliyor, kolay gelsin...

--------------- Ekleme ---------------

Garmin - dosyasından aldığın map keyini gir.

gmapsupp.unl dosyasını iyi oluşturamamışsın. ;)
selam arkadaşım, n95 lerde harita için *** istediği zaman orta tuşa 2-3 saniye basılı tut, sonrasında gpmapsupp.unl dosyasının içinde yazan 25 haneli numarayı gir harita aktif hale geliyor, kolay gelsin...:oke:

lazuk

Üye
versiyonlar arasında ne fark var.artıları ne 5.20--5.30--5.40 versiyonun?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
sitesinde change log var.

yeni cihazlara destek geliyor falan.

innov8, 5800 vs

atlantisprensi

Üye
reis garmini kurdum harika bişeye benziyor çok teşekkürler yalnız sürekli uydulara ulaşılıyor diyor bir türlü bağlantı sağlayamıyor. ne yapmamız lazım yardımcı olur musun? şimdiden teşekkürler

blacklord0

Üye
ımei ne?

N95 8gb e klasör nasıl atılıyor
.sis uızantısını attım ama diğer 4 klasörü seçipte atamıyorum
pc suite var bende bluetooth yok :D

glassman

Üye
uzun zamandır kullandığım program. sürekli güncelliyorum. Çok işime yaradı. Reis-i Eagles' e teşekkürlerimi iletiyorum.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reis garmini kurdum harika bişeye benziyor çok teşekkürler yalnız sürekli uydulara ulaşılıyor diyor bir türlü bağlantı sağlayamıyor. ne yapmamız lazım yardımcı olur musun? şimdiden teşekkürler
açık havada 3-4dk durman lazım. daha hızlı bağlantı için (yani 10sn'de falan) şebeke desteğini açabilirsin ama kontör gider.

ımei ne?

N95 8gb e klasör nasıl atılıyor
.sis uızantısını attım ama diğer 4 klasörü seçipte atamıyorum
pc suite var bende bluetooth yok :D
IMEI cihazın TC kimlik nosu gibi 1şey. kimlik nosu diyim.
veri depolama ile bağlan. o şekilde at.

uzun zamandır kullandığım program. sürekli güncelliyorum. Çok işime yaradı. Reis-i Eagles' e teşekkürlerimi iletiyorum.
eyvallah. ;)

caglade

Üye
NOKIA N78
Yazılanların aynisini uyguladım.Uygulamadan sildim(otomatik kurulum gerçekleşmedi)Hafıza karttan kurulumu gerçekleştirdim sorunsuz kurulum tamamlandı.Yerleşik gps kendisi buldu araç ile denemesini yaptım herşey olması gerektiği gibi saygılar.:oke:

BUGATTI

Üye
Reis bir sorum olacak,uzum zamandır 4,20 sürümünü kullanıyordum ama artık hava durumu özelliğini kullanmama izin vermiyor program,sunucu reddetti satın alın falan yazısı çıkıyor ne yapmak lazım ?

biginjapan

Üye
Sayın Reis-i Eagels,
Öncelikle yeni versiyon için teşekkürler.
Ben 5-6 aydır v5.00 ı kullanıyordum ve sizinde belirttiğiniz gibi "konumlarımda" problemler oluyordu.Görür görmez v5.00.40 ı kurdum fakat aynı sorun devam ediyor ve hatta POI lerden seçtiğim bir adres için de "git" dediğimde programdan çıkıyor telefonum.Eski versiyonu kaldırdıktan sonra yenisini kurmama rağmen acaba benden kaynaklanan bir sorun mu var? N95 (ilk çıkanlardan, 8GB olmayan) Telefonumun da,Garmin inde dili TR
Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler

lcdps3z5500

lcdps3z5500

Üye
Arkadaşlar Garmin_Mobile_XT_v.4.10.60 versiyonu vardı N958GB telefonumda Reis-i Eagles™ arkadaşımın sitesinde bulunan ''GMAPSUPP'' isimli 132mb lık dosyayı indirip telefonumdakiyle değiştirdim tabi yedeğini aldım :) Şimdi ise Garmin e girdiğimde ''Enter the unlock code (25 characters)'' diye bir yazı çıkıyor. Ne yapmam gerekli yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim paylaşımlarınız çok güzel selametle...

heroman33

heroman33

Üye
Teşekkürler

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Reis-i Eagels,
Öncelikle yeni versiyon için teşekkürler.
Ben 5-6 aydır v5.00 ı kullanıyordum ve sizinde belirttiğiniz gibi "konumlarımda" problemler oluyordu.Görür görmez v5.00.40 ı kurdum fakat aynı sorun devam ediyor ve hatta POI lerden seçtiğim bir adres için de "git" dediğimde programdan çıkıyor telefonum.Eski versiyonu kaldırdıktan sonra yenisini kurmama rağmen acaba benden kaynaklanan bir sorun mu var? N95 (ilk çıkanlardan, 8GB olmayan) Telefonumun da,Garmin inde dili TR
Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
ENG dilinde problem yok. TR'de uyuşmazlık var.

Arkadaşlar Garmin_Mobile_XT_v.4.10.60 versiyonu vardı N958GB telefonumda Reis-i Eagles™ arkadaşımın sitesinde bulunan ''GMAPSUPP'' isimli 132mb lık dosyayı indirip telefonumdakiyle değiştirdim tabi yedeğini aldım :) Şimdi ise Garmin e girdiğimde ''Enter the unlock code (25 characters)'' diye bir yazı çıkıyor. Ne yapmam gerekli yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim paylaşımlarınız çok güzel selametle...
UNL kodlarını yeniden oluştur. Hata var. ;)

sahaste

Üye
arkadaşlar garmin 4.20 ve üzeri PROBLEMLİ TELEFONDA ŞARJ BIRAKMIYOR 4.20 ŞUAN İÇİN EN SORUNSUZ VERSİYONU

Üst Alt