Herkese selamlar,
Garmin kullanıcılarının bir sıkıntısıda satın aldıkları ürün kutusundan çok saçma bir şekilde 220 v şarj ve Pc Usb bağlantısı için gerekli kablo çıkmamasıdır.
N95 kullanan arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sa N95 satın aldıklarında ürünle birlikte gelen Usb kablolarını Garmin Nuvi 200w şarjı ve Pc Usb bağlantısında kullanabilirler.
Tarafımdan denenmiştir.Daha önce konu hakkında bilgi verilmişse kusura bakmayınız.Şarj ve Usb kablosunun piyasadaki en
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maliyeti 75 TL ila 100 TL arasındadır.Saygılarımla.
--------------- Ekleme ---------------
Paylaşım ve anlatım şahane.Bugün kurulum sonrası Kadıköy,Hasanpaşa,Yenisahra,Kayışdağ (İstanbul) istikametlerinde cihazı Garmin ile yaklaşık 2,5 saat sınadım.Garmin Nuvi 200w navigasyon sahibi biri olarak aradaki farkları paylaşmak isterim.N95 Gps sinyalleri konusunda doğal olarak bir navigasyon cihazı kadar güçlü olmasada şaşırtıcı derecede başarılı.Telefonu aracın tam olarak ön camında tutarsanız sorunsuz seyahat mümkün.N95 Garmin ile Nokia Maps a göre şaşırtıcı bir şekilde daha az pil gücü tüketiyor.2,5 saatlik test sonunda bataryam yarıya bile inmedi.Nokia Maps sadece uydu bulurken 1 bakla güc tüketiyor.N95, navigasyon cihazına göre yön konusunda sinyal full değilse daha hantal çalışıyor.Bir cep telefonu ile bir navigasyon cihazını elbette kıyaslamak çok doğru değil ancak yinede gözlemlerimi yazmak istedim.Farklı tecrübelerimide aklıma geldikçe paylaşacağım.Saygılarımla.