Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

erdinc_seray

Üye
2009.02 harita güncellemesi garminin sitesinde yapılmış. Umarım en kısa sürede maxicep'te de görürüz...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
nete düşse vericem de düşmedi.

halil77

Üye
ben yukledim cok guzel calisiyor biraz sacma bir soru ama sesli olarak birtek turkce elinde baska dili olan varmi mesela hollandaca

yanlizim

Üye
arkadasim programin cok guzel cok guzel anlatmissin yanniz ben biyerde takildim ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın demisin calistirdim IMEI'nizi gerenkli yere yazın demisin ama IMEI ne onu anlamadim YARDIMLARIN ICIN TSK

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim programin cok guzel cok guzel anlatmissin yanniz ben biyerde takildim ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın demisin calistirdim IMEI'nizi gerenkli yere yazın demisin ama IMEI ne onu anlamadim YARDIMLARIN ICIN TSK
IMEI her cihaza özel 1 numaradır. Cihazın TC kimliği gibi. :)

*#06# yaparak öğrenebilirsin.

ben yukledim cok guzel calisiyor biraz sacma bir soru ama sesli olarak birtek turkce elinde baska dili olan varmi mesela hollandaca
Var tabi. :oke:

Google'a garmin x voice yaz tamam. ;) x yerine ülke işte.

cartmanee

Üye
herkese slmlar ben yeni bir n78 kullanıcısıyım garmin hangi verisyonu yüklemeliyim sizce?4.20 mi? 5.00 mı?

hasantan

Üye
bunu hangi klasöre atıcaz diğerlerini silcez mi bi yardım ederseniz?

bu zip dosyasını açın. içinden çıkacak olan GMAPSUPP.IMG dosyasını \Garmin klasörü altına kopyalayın. Eğer eski kullanıcı iseniz orada zaten aynı isimde bir dosya vardır. Onu bir yere kopyalayın yedek olarak. Ne olur ne olmaz, belki geri dönmek gerekebilir.

bubblue

Üye
Kullanan var mı arkadaşlar? Harita [zip olarak] 97,7 MB gösteriyor. Bir önceki 2008.10 132 MB idi.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Harita güncellemesi için teşekkürler. :oke: İlk sayfaya kendi uploadım'la ekleyeceğim.

arpsat

arpsat

Üye
saol hasantan ellerin dert görmesin emi.

cartmanee

Üye
herkese tekrar slmlar...
n78 de sorunsuz yükledim ve sorunsuz olarak çalıştırmaya başladım.
emegi gecenlere tşklerrrr

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesaja güncelledim, kendi uploadımla ekledim.

Harita bilgisini "tibisir" verdi o da "hasantan"dan aldı sanırım. :oke: 2nize de teşekkürler.

merickurtulus

Üye
nokia e66 da sorunsuz bir şekilde çalıştı güncel 2009.02 haritası.ben eskisinden pek bir fark göremedim ama periferde yerleşik oldugum için sanırım..eminim buyukşehirde yasayanlar fark görecektir.bu güncellemede de benim eczanemi almamış niyeyse benden 2-3 sene sonra acanlarınki var benimki yok gıcık oldum :)) emeği gecen arkadaslara cok cok teşekkürler..iyi çalışmalar..

murdybey

Üye
hasan emeğine sağlık ...

--------------- Ekleme ---------------

hasan 2009.02 mapsource halide varmı sende ...varsa paylaşırsan çok sevinirim

Üst Alt