Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Navcity Turkey 2009.02 | Garmin Mobile XT Türkiye Haritası

Şuan en düzgün çalışan harita versiyonudur. POI'ler ve adres arama kısmında problem yoktur. Yalnız önemli 1 nokta var: Garminde yazı yazarken daima büyük harf kullanın.

Kurulum:
Eski haritanızı silin ya da yedeğini alın. Bunu da yine Garmin klasörünün içine atın. (Dosyayı açmaya çalışmayın.)

İndirmek için:

Harita bilgisi için tibisir & hasantan'a teşekkürler.

hasantan

Üye
hasan emeğine sağlık ...

--------------- Ekleme ---------------

hasan 2009.02 mapsource halide varmı sende ...varsa paylaşırsan çok sevinirim

2009.02 mapsource versiyonu

murdybey

Üye
tekrar teşekkürler hasantan...eline sağlık ...mapsource için ayrıca çok tşk. :)

hasantan

Üye
tekrar teşekkürler hasantan...eline sağlık ...mapsource için ayrıca çok tşk. :)

rica ederim. paylaşmak iyidir :)
garmin türkiye çok iyi iş çıkartıyor ve güncel tutuyor haritaları

hulusikilic19

Üye
teşekkürler ,elinize sağlik güzel anlatmişsınız

sefai77

sefai77

Üye
kayıt kodu istedi bende ama bunu nasıl çözeceğiz

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
İlk sayfadaki UNL işlemlerini yapın. Dikkat edin .UNL.TXT olmasın.

Sizinki bundan olabilir.

February

February

Üye
yeni harita icin herkese tesekkurler. bu arada map source ne ise yarıyo????????

syavuz13

Üye
ben dosyaları indirdim telefona aktardım .programı telefona yükledim.programı aç diyorum ekrana garmin temasıgeliyo kendiliğinden programdan çıkıyo yardım edermisiniz:@

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
yeni harita icin herkese tesekkurler. bu arada map source ne ise yarıyo????????
Harita kaynağı. Haritalar paket halinde. Normalde 8-9 harita parçasından oluşuyor. Güncelleme olunca artıyor falan. :oke:

Harita düzenlemek & yeniden .img oluşturmak için bunlar kullanılır.

Bildiğim bunlar.

---

syavuz13 Garmin dizinin yanlış. 4 klasör ve kurulum dosyasını direkt karta at. yeni 1 klasör açıp içine atma ya da root'u klasör olarak atma.

Mre85

Üye
bir türlü veri aktarma yapamadığımdan card reader vasıtasıyla root içindeki 4 dosya + GarminMobileXT.sis dosyalarını memory card a attım. hafıza kartını takıp açtıktan sonra telefon çok yavaş çalışır hale geldi. Yükleme yazısı gelmeyince dosya yöneticisinden GarminMobileXT.sis dosyasını çalıştırmayı denedim ama hata verdi. Telefonu açıp kapadım bir kaç kere ama hala çok yavaş ve garmin yüklenmedi yardımcı olabilirmisiniz ??

Teşekkürler

merickurtulus

Üye
bir türlü veri aktarma yapamadığımdan card reader vasıtasıyla root içindeki 4 dosya + GarminMobileXT.sis dosyalarını memory card a attım. hafıza kartını takıp açtıktan sonra telefon çok yavaş çalışır hale geldi. Yükleme yazısı gelmeyince dosya yöneticisinden GarminMobileXT.sis dosyasını çalıştırmayı denedim ama hata verdi. Telefonu açıp kapadım bir kaç kere ama hala çok yavaş ve garmin yüklenmedi yardımcı olabilirmisiniz ??

Teşekkürler

sayın Mre85 bunun iki sebebi olabilir veri aktarırken bozuk aktarılmış olabilir yada hafıza kartından kaynaklanabilir.bence önce kartındakileri pc ne yedekle sonra kartı biçimlendir.. bir kaç kere biçimlendir sağlam olsun :) sonra yedektekileri tekrar içine at ve burada anlatıldıgı gibi garmin yükleme işlemlerini baştan tekrar yap ..kolay gelsin inş. olur..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
pc suite ile sağlıklı aktarım olmaz. 1 şekilde veri depolama ile bağlan. ;) kartı çıkar yeniden tak açık uygulamalar kapanır zaten.

syavuz13

Üye
yardımın için teşekkürler emeğeğinize sağlık:oke:

salp

Üye
tesekkürler n95 8gb hersey tamam ama uydu bulamadı

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
açık havada uzun süre beklemenizi tavsiye ederim. 3-4dk bulabilir.

salp

Üye
tesekkürler ancak n95 8gb gmapsupp.img'yi tanımıyor

mach_3

Üye
e71 ime yükledim çalılıyor.ellerine sağlık

farnear

Üye
sonunda gözbebeğime kavuştum n82:) navigasyonda en stabil çalışan telefon arkadaşlar... n85/n95-8gb da kullandım bu n82 bir efsane daha önce vardı satmıştım o kadar pişman olmuştum ki geçenlerde çok uygun bir fiyata buldum ve n95-8 gb ı hemen satılığa verdim:):oke:
2009-2 yi de atayım hemen telefona..birşey daha reis sen biliyorsundur belki şu y methodu ile hack n82 de oluyormu n95-8gb da yapmıştım ve oldu..

2009.02 mapsource versiyonu
mrb.. arkadaşım map source de ayrıntılı haritayı açmak için harita açma kodu istiyor..bu kod cd *** mi yoksa telefonda aldığımız unl kodumu

hasantan

Üye
sonunda gözbebeğime kavuştum n82:) navigasyonda en stabil çalışan telefon arkadaşlar... n85/n95-8gb da kullandım bu n82 bir efsane daha önce vardı satmıştım o kadar pişman olmuştum ki geçenlerde çok uygun bir fiyata buldum ve n95-8 gb ı hemen satılığa verdim:):oke:
2009-2 yi de atayım hemen telefona..birşey daha reis sen biliyorsundur belki şu y methodu ile hack n82 de oluyormu n95-8gb da yapmıştım ve oldu..

mrb.. arkadaşım map source de ayrıntılı haritayı açmak için harita açma kodu istiyor..bu kod cd *** mi yoksa telefonda aldığımız unl kodumu

CD *** yazmanız gerekir.

Üst Alt