Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ılkdmr

ılkdmr

Üye
telefonum n 95 versiondan dolayı bu dosyalara ulaşmak imkansız gibi gözüküyor.nasıl ulaşacağız bi çözüm lütfen
Telefonu veri aktarma modunda bilgisayara bağla ve gizli dosyları aktif et.dosyaları bu şekilde görebilirsin.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
\sys\bin\CardRunner.dll
\resource\plugins\CardRunner.RSC

arkadaslar bu dosyaları sildiğiniz zaman garmin arka planda çalışıp pil yemiyor.özellikle denedim sarj 3-4 gün gidiyor.uydu bağlantısıda eskisi gibi bir sorun çıkmıyor..
Önceki sayfada da belirtmişlerdi; 1 dosyadaki değeri 1'den 0'a cevirince de halloluyordu.

leontheunseen

Üye
Arkadaşlar bende de E65 var ama Garmin'in 5.versiyondan itibaren pil bitirmesi sorunuu çözemedim. Söylenilen dosyaları siliyorum fakat garmin.ini klasörünün içerisinde KeeP=1 diye bir satır yok. Nasıl yapmak lazım? Hala 4.20 verisyonunun kullanıyorum. Diğer versiyonlar ile pil 1 gün dolmadan bitiyor.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları silsen de olur. silmeden 1'den 0'a getirsen de olur. 2 yol var yani.

bende de yoktu o.

suloözel

Üye
slm bende nokia 5800 var buna uygun ve guncel hangi harita olur acaba ,garmin 50040 yukledim calisiyor ama bir turlu turkiye haritasini calistiramadim.avrupa haritasi calisiyor.yardimci olursaniz sevinirim.

zaferjack

Üye
valla emegine saglık googlede arayıpta bakmadıgım yer kalmamıştı gerçekten de Allah senden razı olsun.yalnız ben şu poı leri anlamadım ne oluyor tşk

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
slm bende nokia 5800 var buna uygun ve guncel hangi harita olur acaba ,garmin 50040 yukledim calisiyor ama bir turlu turkiye haritasini calistiramadim.avrupa haritasi calisiyor.yardimci olursaniz sevinirim.
unl dosyalarında problem olmuş olabilir. harita kodu farklı onun 848. ayrıca uyduya bağlanınca haritayı tanır cihaz. ;)

zaferjack: POI: Point of Interest yani market bakkal eczane sinema müze vs aklına gelecek hertürlü bina ve servis hizmeti bilgilerinin harita üzerinde noktalandırılmış halidir. en yakın fırın nerde diye bakabilirsiniz, yol üstünde eczane var mı vs gibi şeyler de mümkün.

cemark

Üye
--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar bı yardım etsenız garmıne gırıyorum hersey tamam harıtaya basıyorum uydu aranıyor dıyo 15-20 dakka beklıo hala tık yok harıtayı yaklastırıyorum 500 metrelere ekran bembeyaz sadece araba var bende harıtadan dedım harıtayı 07.2008 ındırmıstım sımdı en son surum harıta 10.2008 A olanı ındırdım yıne aynı ustelık ben kotalı kullanıcıyım okadar dosya ındırıyorum yardımcı olabılıcek kımse yokmu acaba baska harıta ındırıyorum onu kuruyorum yıne ekran bembeyaz sadece araba var uydu aranıyor yazısı sabıt 20-25 dAkıka beklıyor ustelın apartmanın en ust katında oturyorum ve telefon camın oınunde bulundugum yerı goster dıyorum yıne bı 20 dakka beklıyo yıne baglanmıyo sorun nedır acaba telefona format attım hafıza kartını biçimledim sıfırdan kurdum yıne olmadı tekrar format attım yıne bıcımledım baska harıta denıyım dıye yıne aynı bı yardımcı olursanız sevınırım[/quote]

bendede aynı sorun var . bu problemın nedenı ne . bızım gps lerde agrıza mı var acaba

muratoguz

Üye
reis kardeş yurtdısındayım ve bu programa ihtiyacım var ben kuramadım yardımcı olursan sevınırım allaha emanet ol [email protected]

cemark

Üye

ya arkadaslar bı yardım etsenız garmıne gırıyorum hersey tamam harıtaya basıyorum uydu aranıyor dıyo 15-20 dakka beklıo hala tık yok harıtayı yaklastırıyorum 500 metrelere ekran bembeyaz sadece araba var bende harıtadan dedım harıtayı 07.2008 ındırmıstım sımdı en son surum harıta 10.2008 A olanı ındırdım yıne aynı ustelık ben kotalı kullanıcıyım okadar dosya ındırıyorum yardımcı olabılıcek kımse yokmu acaba baska harıta ındırıyorum onu kuruyorum yıne ekran bembeyaz sadece araba var uydu aranıyor yazısı sabıt 20-25 dAkıka beklıyor ustelın apartmanın en ust katında oturyorum ve telefon camın oınunde bulundugum yerı goster dıyorum yıne bı 20 dakka beklıyo yıne baglanmıyo sorun nedır acaba telefona format attım hafıza kartını biçimledim sıfırdan kurdum yıne olmadı tekrar format attım yıne bıcımledım baska harıta denıyım dıye yıne aynı bı yardımcı olursanız sevınırım

bendede aynı sorun var . bu problemın nedenı ne . bızım gps lerde agrıza mı var acaba[/quote]

buna ek olarak bı sorun daha gozume carptı
kamerayı calıstırdıgımda arka planda galıba gps calısıo , uydu arıo cıhaz , cunku mavı ısık yanıp sonuo bıde ekranda uyduya benzer bı ısaret belırıyo
bunun cozumu varmı, ztn sarjı cok uzun gıden bı telefon degıl bıde ıstemeden uydu ararsa yandık bı gunde bıter bunun pılı

legrand1974

Üye
reis bu işte bi yanlış var ama bendemı sendemı çözemedım.üç kere yukledım o dedıgın ayar bolumune gırılmı yo kardes.allah razı olsun emegıne saglık

boşuna ugrasma kardes zaten çalışmıyo.sende hata yok.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi

ya arkadaslar bı yardım etsenız garmıne gırıyorum hersey tamam harıtaya basıyorum uydu aranıyor dıyo 15-20 dakka beklıo hala tık yok harıtayı yaklastırıyorum 500 metrelere ekran bembeyaz sadece araba var bende harıtadan dedım harıtayı 07.2008 ındırmıstım sımdı en son surum harıta 10.2008 A olanı ındırdım yıne aynı ustelık ben kotalı kullanıcıyım okadar dosya ındırıyorum yardımcı olabılıcek kımse yokmu acaba baska harıta ındırıyorum onu kuruyorum yıne ekran bembeyaz sadece araba var uydu aranıyor yazısı sabıt 20-25 dAkıka beklıyor ustelın apartmanın en ust katında oturyorum ve telefon camın oınunde bulundugum yerı goster dıyorum yıne bı 20 dakka beklıyo yıne baglanmıyo sorun nedır acaba telefona format attım hafıza kartını biçimledim sıfırdan kurdum yıne olmadı tekrar format attım yıne bıcımledım baska harıta denıyım dıye yıne aynı bı yardımcı olursanız sevınırım

bendede aynı sorun var . bu problemın nedenı ne . bızım gps lerde agrıza mı var acaba[/quote]
GPS'inize 1 baktırın. İlk kurulumda uyduya

Arka planda GPS çalışması Garminle alakalı değil. Kamera ayarlarından geotagging yani konum kaydet özelliğini devre dışı bırak. o zaman yanmaz.

alidede

alidede

Üye
N82 TELEFONUMA yükledim herşey tamam daha öncede kullanmıştım ama tele yeni yazılık yüklendi şimdi sertifikanın süresi geçmiş yada geçerli değil diyip yüklemiyor napcaım kafayı yemek üzerereyim bi yardım edin

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
cihazın tarihini kontrol et.

alidede

alidede

Üye
Tarihi sürekli geçmiş ayarlıyordum bugun olarak ayrladım sorun çözüldü eskiden olduğıu gibi yin sorunsuz kullanıyorum teşekkürler

murdybey

Üye
arkadaşlar garmin türkiye sitesinde 2009.02 var...indirebilen oldumu???

vanhakan31

Üye
haitayı daha öncede kurmuştum cihaz değiştirdim n95 e kurdum ama ful değil satın al diyor ne yapmalıyın

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
araştıralım.

henüz nete düşen 2009.02 yok

Üst Alt