Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

cengiz2279

Üye
Arkadaşlar Programı ilk sayfada anlatıldığı gibi kurdum, Konum adı değiştirince programdan atma sorunu hariç çok güzel çalışıyor.
Emeği geçen gerkese teşekkürler.
Fazla pil harcaması ile alakalı olarak;
\sys\bin\CardRunner.dll
\resource\plugins\CardRunner.RSC
Dosyaları silinip
KEEP_TSR=1
Bunu:
KEEP_TSR=0 (Gerçi bende burası zaten 0 dı.)
olarak değiştirildikten sonra
Fazla pil harcama durumu devam ediyormu arkadaşlar deneyen varmı ?

hasantan

Üye
Arkadaşlar Programı ilk sayfada anlatıldığı gibi kurdum, Konum adı değiştirince programdan atma sorunu hariç çok güzel çalışıyor.
Emeği geçen gerkese teşekkürler.
Fazla pil harcaması ile alakalı olarak;
\sys\bin\CardRunner.dll
Dosyaları silinip
KEEP_TSR=1
Bunu:
KEEP_TSR=0 (Gerçi bende burası zaten 0 dı.)
olarak değiştirildikten sonra
Fazla pil harcama durumu devam ediyormu arkadaşlar deneyen varmı ?

ben denedim. kesinlikle faydası oldu. daha önce pil 1 günde bitiyordu. artık yeni pil almayı düşünüp fiyatlara bakar olmuştum. fakat bu işlemlerden sonra normal kullanımla 4 günde bitiyor.

February

February

Üye
ben gmapsup2 diye biliyorum. yani p düşüyor 2 geliyor diye

evet. doğru. p düşecek.

umarım çalışmıştır.

yav, bide alıntı yapmayı beceremedim bi türlü, şunu bi anlatsanıza, nasıl yapılıyor?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
evet. doğru. p düşecek.

umarım çalışmıştır.

yav, bide alıntı yapmayı beceremedim bi türlü, şunu bi anlatsanıza, nasıl yapılıyor?
kişi mesajının sağ altında turuncu ikon var alıntı diye ona bas :oke:

bitiş kodundan sonra kendi yazını yaz.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
root klasorundekı dosyaları hafıza kartına atmak ıstedıgımde atmıyor aygıt uzerınde aynı ada sahıp ve aynı klasor var dıyor seceneklerde ıse atla tumunuatla ve ıptal var sorun nerde acaba? telefon hafızasına bıle atamıyorum

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
PC Suite ile bağlanma. Veri depolama ile bağlan.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
dedıklerını aynısını yaptım yalnız programı actıktan sonra satın al kullan deneme baslat urun kodu gır dıye secenekler sundu burda ne yapmalıyım

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
unl dosyaların olmamış ya imei'ni eksik girdin yanlış kod aldın,
ya da uzantıların .unl.txt oldu ;)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
--------------- Ekleme ---------------

evet herseyı bastan yaptıgımda sorunsuzca kurdum calıstı emegıne saglık arkadasım son bısey daha sorucam harıtaya baglandıgımda konumuma veya havadurumunu ogrenmek ıstedıgımde gprs den felan baglanmıyor dımı ekran gokyuzune dogru tutulup baglantı kurması beklenıcek dogrumu?

yalnız harıtaya tıkladıgımda uydu aranıyor yazıyo ve altta küçük no map yazyor ekran beyaz sadece mavı bı araba ıconu var bunun ıcın ne yapmalıyız

belirli bı süre sonra kaydet ve geri yazısı cıkıyor sagda ve solda bıde kucuk ok cıkıyo 3 e basıyorum 300-500-80 yaklasıyorum ekran yınede beyaz harıta yok ben harıta olarak 07.2008 olanı ındırdım bu arada

masterboy

Üye
dosyaları attık 1. sayfadaki gibi ama garminmobilext.sis dosyası için dosya bozuk der sizde öyle bişi oldumu ?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
dosyaları attık 1. sayfadaki gibi ama garminmobilext.sis dosyası için dosya bozuk der sizde öyle bişi oldumu ?
bende oyle bısey demedı dosyaları yuklerken verı aktarma modunda atıcakmıssın hafıza kartına root dosyasını degıl ıcındekı klasorlerı atıcaksın hafıza kartına telefon ne marka model bu arada

telefonun 6600 sanırım eger oyleyse bu programı o telefona kuramazsın arkadasım 6600 da gps yok cunkı sen bı symbıan uygulamalarına bak ıstersen burası symbıan s60 3v bölümü

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar bı yardım etsenız garmıne gırıyorum hersey tamam harıtaya basıyorum uydu aranıyor dıyo 15-20 dakka beklıo hala tık yok harıtayı yaklastırıyorum 500 metrelere ekran bembeyaz sadece araba var bende harıtadan dedım harıtayı 07.2008 ındırmıstım sımdı en son surum harıta 10.2008 A olanı ındırdım yıne aynı ustelık ben kotalı kullanıcıyım okadar dosya ındırıyorum yardımcı olabılıcek kımse yokmu acaba baska harıta ındırıyorum onu kuruyorum yıne ekran bembeyaz sadece araba var uydu aranıyor yazısı sabıt 20-25 dAkıka beklıyor ustelın apartmanın en ust katında oturyorum ve telefon camın oınunde bulundugum yerı goster dıyorum yıne bı 20 dakka beklıyo yıne baglanmıyo sorun nedır acaba telefona format attım hafıza kartını biçimledim sıfırdan kurdum yıne olmadı tekrar format attım yıne bıcımledım baska harıta denıyım dıye yıne aynı bı yardımcı olursanız sevınırım

masterboy

Üye
bende oyle bısey demedı dosyaları yuklerken verı aktarma modunda atıcakmıssın hafıza kartına root dosyasını degıl ıcındekı klasorlerı atıcaksın hafıza kartına telefon ne marka model bu arada

telefonun 6600 sanırım eger oyleyse bu programı o telefona kuramazsın arkadasım 6600 da gps yok cunkı sen bı symbıan uygulamalarına bak ıstersen burası symbıan s60 3v bölümü

eywallah dostum saolasın :oke:

bmw_64

Üye
bir arkadas yazmis gmapsupp2 degil gmapsup2 olacak herseyi denedim olmuyor türkiye haritasi verilerimi yönetinicinde 117 mb görünüyor ama avrupa haritasi yok
bunun tam cözümlemesini yapacak bir arkadas yokmu
:vur:aman2::aman2:

zeyunal

zeyunal

Üye
Şimdi tekrar denedim. Bende sorunsuz çalışıyor yukarıda anlattığım gibi.
versiyondan farkedebilir mi diye düşünüyorum.
4.0633.74.00
04-09-08
RM-208
Nokia E65

dostum benimde versiyon aynen 4.0633.74.00, sanırım pilin kısa gitmesi buradaki 3g sebekesini kullandıgımızdan dolayı galiba o zaman..

saltiner

Üye
Selam. İlk önce çok teşekkür ederim. Programı Nokia N81 telefonuma kurdum ve harici bir GPS (GlobalSat BT-368) ile kullanmaya başladım. Bu akşam ilk ciddi testimi yapacğım. Ama sonuç başarılı olacaktır eminim.
Tekrar teşekkür ederim.:oke:

hommucu

Üye
arkadaslar ben bi yukleyemedim garmini. kurlumda memory stick belirtilen yolu bulamıyor diyor.. en az 10 kere yaptım harfiyen neden olabilir anlamadım hem p990 da hem p1 de denedim.. nafile. sizce neden

hunterbey

Üye
Herşey yolunda ama konumlarımı BÜYÜK harfle kaydetmeme rağmen yinede program kapanıyor.

biltek47

Üye
merhabalar bende blackberry 9000 bold aldım acaba buna göre navigasyon program nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

ılkdmr

ılkdmr

Üye
\sys\bin\CardRunner.dll

arkadaslar bu dosyaları sildiğiniz zaman garmin arka planda çalışıp pil yemiyor.özellikle denedim sarj 3-4 gün gidiyor.uydu bağlantısıda eskisi gibi bir sorun çıkmıyor..

muratertan1972

Üye
\sys\bin\CardRunner.dll

arkadaslar bu dosyaları sildiğiniz zaman garmin arka planda çalışıp pil yemiyor.özellikle denedim sarj 3-4 gün gidiyor.uydu bağlantısıda eskisi gibi bir sorun çıkmıyor..
telefonum n 95 versiondan dolayı bu dosyalara ulaşmak imkansız gibi gözüküyor.nasıl ulaşacağız bi çözüm lütfen

Üst Alt