Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi

leandros23

Üye
kardeş öyle yaptım ama dosya bozuk diyo acaba benim e71 uyumlu değil mi acaba?

hsngr

hsngr

Üye
merhaba arkadaşlar ben yeni bir nakia 5800 aldım ve garmin mobile 5,00(20) kurdum fakat çalışmadı açılışta prola sordu neden dir acaba. ( GPS kendisinde var telefonun )

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
UNL dosyalarını yapmamışsındır.

mantas

Üye
dun 1 haftalik surecden sonra taksim cevresinde gps`e baglanabildim havada oldukca bulutlu ve kapapliydi ilginctir.. avrupa yakasinda benzer baglanamama sorunlari ya$iyanlar varmI ?

HERBO

Üye
Noia e71'de garmin'in (5.0.20) adres fonkisyonunu bir turlu çalıştıramıyorum. uygulama yöneticisinden kaldrıdım Garmin'i
dosya yoneticiyle kurdum ama yine olmadı. Yardım edebilir misiniz ltf.

cok tesekkurler...

brus77

Üye
Arkadaşlar, GARMIN için avrupa haritalarını nereden bulabilirim?

HERBO

Üye
nokia e71'e garmin 5.0.20 belirtildiği gibi kurdum ama adresi bir türlü çalıştıramadım. Acaba garmin bu Türkiye 2008.10 haritasının şifresine özel birseyler mi yapmiş adres konsiyonu klullnaılmaması için?
arkadaslar 2008.10 türkiye haritasıyla adres fonksiyonunu kuullanabilen var mi?
bana bunu düşündüren şu oldu. ingiltere haritasını yükledim ve adres fonkisyonu hemen çalıştı. Yani olay yğklemeden ziyade bence haritada (mı) acvaba?

fikri olan??

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
===> Garmin Navcity 2008.10 Haritası "Detaylı Harita Gereklidir." Uyarısı Çözümü by Reis-i Eagles&#8482; <===

Çözüm kendi çözüm yolumdur. Anlatımı adım adım yapmanız gerekiyor. Tam anlamıyla adım adım... Çünkü en az 10 kez kurulum denemesi yaptım ve bu yol başarılı oldu. 1. ve 6. adım çok önemli.

İşi Bilenler İçin Özet: Uygulamayı kesin olarak Uygulama Yöneticisinden kaldırın. Garmin dizini komple silin. root klasörü içindeki 4 dosya ve sis dosyasını direkt karta atın. Harita ve 0'dan oluşturduğunuz UNL dosyalarını Garmin'in içine atın. Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. Cihazın kendiliğinden Yükleniyor demesini bekleyin. Uygulama yüklenemeyecektir. Kesin olarak Uygulama Yöneticisine gidin. Yüklenmedi yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Daha sonra karta attığınız kurulum dosyasıyla kurulumu yapın. Son olarak Nereye?-Adresler kısmını kontrol edin.

Kurulum:
1-) Uygulama Yöneticisine gidin. Uygulamayı kesin olarak "Uygulama Yöneticisi"nden kaldırın. Menü'den kaldırmayın.
2-) Daha sonra veri depolama ya da kart okuyucunuz ile bilgisayara bağlanın. Garmin dizinini komple silin. (Ben tekrar deneyişimde Garmin'in içinde harita ve UNL'leri de bırakmıştım, oldu. Siz garantiye alın.)
3-) tıklayarak Garmin v5.00.20 kök dosyalarını yükleyin. (Zaten sizde varsa indirmenize gerenk yok.)
4-) Yine tıklayarak 132mb'lik en güncel ve tam sürüm (2008.10) haritayı indirin. (Zaten sizde varsa indirmenize gerenk yok.)
5-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası) direkt karta atın. (root'u direkt atmayın ya da yeni 1 klasör açıp içine atmayın. Direkt olarak karta atın.) 2008.10 Haritanızı da Garmin'in içine atın. UNL dosyalarınızı "0"dan oluşturup onları da Garmin'in içine atın.
6-) Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. 1az bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin.
7-) Dosya yöneticinizle az önce karta attığınız GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumu başlatın. Hem dilde hem ses dosyasında Türkçe'yi seçin.

Son olarak Nereye? - Adresler kısmını kontrol edin. Artık hata almayacaksınız. :oke:

©2004-2009 Reis-i Eagles&#8482; - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

HOCAM selam, emeğin için tekrar teşekkürler.Sanırım yeni bir sorun ile karşı karşıyasın, bende yükleme başlıyor ve kuruyor.
GarminMobile_PA bende hiç gözükmüyor.garmin sis'i kuruyorum herşey çalışıyor. adreslere girince detaylı harita gerekmektedir diyor.

dekrar uygulama yöneticisine gidiyorum orada sadece GARMİN mevcut oda YÜKLÜ diyor.

nasıl yapıcaz hocam.?

HERBO

Üye
dosyaları karta yükledim.
telefonu bilgisayardan ayirdiktan sonra ekranda yükleniyor yazısı cıkmıyor..
Ama buna karşılık yine uygulama yöneticisine gidip ordan garmin mobie PA_yi silip dosya yöneticisinden Garmin Mobie XT'yi yükledim.
sonuç olarak belirtilen şekilde asağı yukarı 4-5 kere kurdum.

ama adres fonksiyonu ne yazık ki yine çalışmıyor.

ne yazik ki yine sonuçsuz.

tesekkurler...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bence sonucta bu adres olayı kesinlikle haritayla alakalı bir olay başka bir harita yukledim. (diğer bir ingiltere haritası) sonucta o problemsiz çalıştı. Yani diyeceğim bu 2008.10 Türkiye haritasi herhalde çalışmıyor?
Daha önce çalışan bir Türkiye haritası olup da 2008.10'u yükleyince çalışmayan bir arkadas var mi acaba hiç?

reis sen ne dersin?

fikri olan?

tsk..

arkadaslar Garmin mobile xt 'te 2008.10 Türkiye haritasında adres foonksiyonunun çalışmadığından bahsedip duruyordum. En son söyle bir cözüm buldum.
2008.10 yerine 2008.07 haritasını yükledim ve adres fonksiyonu çalıştı yani problem benim tahmin ettiğimi gibi yüklemede değil haritada.
herhalde garmin bu haritaya birşeyler yaptı ve adres fonkisyonu çalışmıyor.
Neyse adres fonkisyonu çalışmayan varsa bhaberi olsun 2008.07 haritasında adres fonkisyonu çalışıyor.

Beni uyandıran 2 tane ayrı ingiltere haritasında bu olayin canavar gibi çalışması oldu. Şu anda hem ingiltere hem de Türkiye haritası var yüklü..

neyse yüklemek bir gün sürdü..
ama değdi..

deff

Üye
reis kardeş bu meretin blackberry bold için olanı varmı yahu netin altını üstüne getirdim senin gibi konu açan bulamadım bi yardım edersen çok sevinirim

hassan27

hassan27

Üye
allah razı olsun dostum,güzel paylaşım

ferox80

ferox80

Üye
merhaba daha önceden kurdum garmini ama bir türlü uyduya bağlanmıyor sinyal seviyesi en düşükte hep istanbulun çeşitli yerlerinde denedim ama değişmedi hep sinyal en düşükte uyduya bağlanmadı bir türlü,birde bendeki garmin xt şimdiki yanınlanan sürümle aynı olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim aynı değilse bunu yükleyecem yardım ederseniz sevinirim paylaşımlar için teşekürler

ANIL2

Üye
arkadaşlar garmin yada bi başka proğram farketmez elinde sudan haritası olan yada bilen varmı önemli bilen var ise cevap versin lutfen....

arkadaşlar garmin yada bi başka proğram farketmez elinde sudan haritası olan yada bilen varmı önemli bilen var ise cevap versin lutfen....

africa bölgeside olabilir

ertech

ertech

Üye
reis kardeş bu meretin blackberry bold için olanı varmı yahu netin altını üstüne getirdim senin gibi konu açan bulamadım bi yardım edersen çok sevinirim

merhaba,

bana da blackberry için Garmin lazım.
diğer programlar çok basit ve kullanışsız kalıyor, Garmin'i N95 8gb cihazıma kaurmuştum. Süper.

Blackberry 8310 kullanıyorum.

yardımınız rica...

davincis

Üye
10.2008 tarihli haritanın fll olduğuna emin misiniz? eski haritayı kullanıyordum yeni haritayı eskisinin yerine ekledim. Ama adresler seçeneği çalışmıyor. Eski haritayı yeniden yükledim o çalışıyor.

selimsitki

Üye
arkadaşlar merhaba
benım sormak ıstdiğim bır konu var
ben e71 kullanıyorum ve tel de maps yuklu
garmın ı kurduğumda her 2 programı da istediğim zaman kullanabilir miyim ?

Eagle öncelikle tüm yardımların için sana teşekkür ediyorum.Aşağıdaki konularda da yardımcı olursan sevinirim
1. garmin in son sürümü hangisidir ve en son güncel harita 122846KB olan mıdır ?
2. garmin de açık adresi nasıl bulabilirim ?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
5.00.20 son yazılım sürümü
138.000 küsür kb'lik olan son harita ama adres arama sorunlu olabiliyor o yüzden 127.000 küsür kblik olan en güncel diyebiliriz.

2 uygulamayı da istediğin zaman kullana bilirsin.

nereye-adresler bölümünden açık adresi bulabilirsin.

ob1111

Üye
Sayın Reis-i Eagles
Programlar ve son derece düzgün ve detaylı anlatım için teşekkür ederim.
Program gayet güzel çalışıyor ve açıklamalarınız aynen tarif edilgiği gibi uygulanırsa herhangi bir sıkıntı çıkmıyor.
Tekrar teşekkürler

sarkanarya

sarkanarya

Üye
Nokia 5800 telefonum var.Garmin Mobile XT v5.00.20 telefona uyumlumu,kursam çalıştırırırmı.yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt