Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

navara

navara

Üye
E-51 de çalışır ancak önce bir adet BT GPS Alıcı temin etmeniz lazım. Ben öyle kullanıyorum, mükemmel çalışıyor.

hk35

Üye
teşekkürler dostum

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca... ;)

zekioz

Üye
ya arkadaşlar sinir oldum5800 yükledim menu dil sçeneğinden sonra ilerleyemiorum ya ileriye basıorum gitmio alet

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
5800 uyumlu 1 sürüm değil. inşallah çıkar

zeyunal

zeyunal

Üye
Ben de v50020 yüklü olmasına rağmen mmc kartımdan garmin dizinini silip, garminxt programını uygulama yöneticisinden kaldırdım... Tekrar Garmin v50020 yi telefonuma kurdum ve unl kodlarını yeniden oluşturdum... Adres arayamama sorunu çözüldü !!!

Şu anda 2008.10 haritası ile adres araması yapabiliyorum...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> Garmin Navcity 2008.10 Haritası "Detaylı Harita Gereklidir." Uyarısı Çözümü by Reis-i Eagles&#8482; <===

Çözüm kendi çözüm yolumdur. Anlatımı adım adım yapmanız gerekiyor. Tam anlamıyla adım adım... Çünkü en az 10 kez kurulum denemesi yaptım ve bu yol başarılı oldu. 1. ve 6. adım çok önemli.

İşi Bilenler İçin Özet: Uygulamayı kesin olarak Uygulama Yöneticisinden kaldırın. Garmin dizini komple silin. root klasörü içindeki 4 dosya ve sis dosyasını direkt karta atın. Harita ve 0'dan oluşturduğunuz UNL dosyalarını Garmin'in içine atın. Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. Cihazın kendiliğinden Yükleniyor demesini bekleyin. Uygulama yüklenemeyecektir. Kesin olarak Uygulama Yöneticisine gidin. Yüklenmedi yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Daha sonra karta attığınız kurulum dosyasıyla kurulumu yapın. Son olarak Nereye?-Adresler kısmını kontrol edin.

Kurulum:
1-) Uygulama Yöneticisine gidin. Uygulamayı kesin olarak "Uygulama Yöneticisi"nden kaldırın. Menü'den kaldırmayın.
2-) Daha sonra veri depolama ya da kart okuyucunuz ile bilgisayara bağlanın. Garmin dizinini komple silin. (Ben tekrar deneyişimde Garmin'in içinde harita ve UNL'leri de bırakmıştım, oldu. Siz garantiye alın.)
3-) tıklayarak Garmin v5.00.20 kök dosyalarını yükleyin. (Zaten sizde varsa indirmenize gerenk yok.)
4-) Yine tıklayarak 132mb'lik en güncel ve tam sürüm (2008.10) haritayı indirin. (Zaten sizde varsa indirmenize gerenk yok.)
5-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası) direkt karta atın. (root'u direkt atmayın ya da yeni 1 klasör açıp içine atmayın. Direkt olarak karta atın.) 2008.10 Haritanızı da Garmin'in içine atın. UNL dosyalarınızı "0"dan oluşturup onları da Garmin'in içine atın.
6-) Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. 1az bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin.
7-) Dosya yöneticinizle az önce karta attığınız GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumu başlatın. Hem dilde hem ses dosyasında Türkçe'yi seçin.

Son olarak Nereye? - Adresler kısmını kontrol edin. Artık hata almayacaksınız. :oke:

©2004-2009 Reis-i Eagles&#8482; - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

excan12

Üye
aynen dediklerini yapiyorum ancak karti taktigimda yukleniyor yazisi gelmiyor bekle bekle ama uygulama yoneticisine girince yuklenmedi diyeni ni garmin dosyasi var diyo siliyorum sonra attigimizi kuruyorum ok kuruluyo ama gene adres aramasi olmadi deli oldum

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Çok ince 1 ayar var o zaman ama hala çözemedim. :S

mustimustich

Üye
emegin icin tskler umarim 5800 da calisir

excan12

Üye
yani benim telde dediklerini yapinca yukleniyor diyip yuklenemedi olayi olmuyo cok bekledim ama uygulama yoneticisinde yuklenmedi diye duruyo acaba route66 var onu silip mi denesem ne yapsam

murdybey

Üye
reis, garmin türkiye sitesinde yeni harita versiyonu olarak 2008.10A var (bu "A" yeni bir şey galiba) acaba bu adres sorununa bir çözüm bulunmuş olabilir mi?????

lepadekor

lepadekor

Üye
Reis Abiciğim, bir önceki harita ile kurulum yapmış ve bir sürü Konum ve Rota oluşturmuştum.
Şimdi komple silip de son harita ile yeniden yükleme yapınca bu oluşturmuş olduğum Konum ve Rotalar silinecek mi? Eğer böyle ise bunları silmeden yeni harita yüklemenin bir yolu yok mu dur? her yeni harita güncellemesinde böyle mi olacak? sayın abicim. Herşey için çok çok teşekkürler,:sukur: Saygılar...

pc_maniaaa

Üye
reis-ieagles ustam söylediklerinizi aynen yaptım fakat adresler kısmı yine de çalışmadı. yine de teşekkürler uğraştığınız için

oflukahin

Üye
arkadaşlar be onca uğraşmama rağmen kuramadım... biri bana yardım etsin lütfenn [email protected]

hassan27

hassan27

Üye
sagol kanka

excan12

Üye
versiyon 4.00.20 de deneyen varmi onda sorunsuz diyolar

leandros23

Üye
ustam ben söyledikerinin hepsini yapdım ama dosyayı yüklemek istediğimde dosya bozuk uyarısı veriyo yardımcı olabilir misin:vur

celllat

Üye
versiyon 4.00.20 de deneyen varmi onda sorunsuz diyolar

beyler 4.00.20 de denedim n95 8gb de yine aynı problem devam ediyor.boşuna 5.00.20 yi silmeyin.5.00.20 de 121mb lik eski harita da sorun yok ben onu kullanıyorum.

febega

Üye
Reis-i Eagles harita güncellemesinin aynısını bende uyguladım fakat aynı hatayı veriyor

Üst Alt