ya simdi ilk açılıyor 10 dk bekliyorum bakıyorum 4 uydu bulmus ama hala kırmızı seviyede yani öyle oluyor diyorum :Shenüz bağlanmamış halde yani? ama az 1az daha beklesen bağlanır sanıyorum çünkü 4 uydu bulmuş nihayetinde
Başka 1 yazılmla dene. Mesela Nokia Maps falan. Ama cihaza reset atıp dene.ya simdi ilk açılıyor 10 dk bekliyorum bakıyorum 4 uydu bulmus ama hala kırmızı seviyede yani öyle oluyor diyorum :S

Eyvallah...Paylaşım ve anlatım için sağolasın
harita ve unl'lerin kalsın. onun haricinde garmin klasörü içindekileri sil.selam bende 5.0 var yenisini kısa bi yöntemle kurma yolu var mı yoksa silip hepsini baştan mı yapmak zorundayım...bu arada gercekten ii paylaşım ii anlatım..
PC Suite modunda atma. Veri depolama modunda at.
net bilmiyorum ama sitesinde var bilg.i innov8 desteği geldi mesela. Sadece nokia bazlı yenilik yok.sorunlarımızla anında ilgilendiğin için teşekkürler... bu arada yeni versiyonun belirgin farkları var mı 5.0 dan? konumlarım daki sorun ne durum da kapanıp çıkıo sanırım..? şimdiden teşekkürler..
dosyalar korumalı mı ki? üstüne yazılmıyor mu yani?Sayın arkadaşım yardımlarınız icin teşekkürler. Fakat private sys ve resoyrce dosyalarını (telefondan depolama yı seçtim PC suit yerine) buna rağmen kabul etmiyor ve skip skip all cancel seçeneklerini sunuyor. 1 haftadır uğraşmama ve konuyu takip etmeme rağmen yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

net bilmiyorum ama sitesinde var bilg.i innov8 desteği geldi mesela. Sadece nokia bazlı yenilik yok.
dosyalar korumalı mı ki? üstüne yazılmıyor mu yani?![]()
Cihaz neydi?