Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Dahili GPS olduğu için 1 şey yapmıyon. Uygulamayı açınca zaten o uyduları aramaya başlıyor.

zallas

Üye
henüz bağlanmamış halde yani? ama az 1az daha beklesen bağlanır sanıyorum çünkü 4 uydu bulmuş nihayetinde
ya simdi ilk açılıyor 10 dk bekliyorum bakıyorum 4 uydu bulmus ama hala kırmızı seviyede yani öyle oluyor diyorum :S

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Paylaşım ve anlatım için sağolasın :good:

dejavu46

Üye
Selam. Reis-i Eagles Eyvallah bilader. Konuyu çok sade ve güzel anlatmişsın. Eline sağlık. Adımları takip ettim tıkıt tıkır oldu. Şİmdi saat gibi çalışıyor. Bende N95 8 Gb var. Tam anlamıyla uydu. Hiç sorun yok.

ases2099

Üye
nokia n95 8gb kurdum çok teşekkür ederim eline koluna sağlık

trust-cloud

trust-cloud

Üye
gerçekten super bi bişe en iyisi bu bence arkasın dedıklerını yaparsanız iyi okuyun ve yapın sorun olmuyo aynende oluyo öok tşk ederim çoksğaool

goldcan

Üye
Ben private, sys ve resource dosyalarını karta atamıyorum
The file could not be copied. It may not exict or cannot be transferred.
skip-skip all-cancel penceresi açılıyor. Kartı biçimlendirdim atmadı. İçinde oluşturp private ismi vereyim dedim değiştirmedi.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
PC Suite modunda atma. Veri depolama modunda at.

murdybey

Üye
ustam saygılar ...eline sağlık...n95 8 gb ...harika çalışıyor...hatta ben topografik turkiye haritası attım onunla bile mükemmel çalışıyor...harita 250 mb civarında ama detayları harika ...aynı yöntemle kırılabiliniyor ...garmin kullanan herkeze tavsiye ederim...

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
selam bende 5.0 var yenisini kısa bi yöntemle kurma yolu var mı yoksa silip hepsini baştan mı yapmak zorundayım...bu arada gercekten ii paylaşım ii anlatım..

thehallowman

Üye
Aslında Bir Teşekkürden fazlasını hakettiğini düşünüyorum.. Yinede bundan fazlasını veremiyoruz :)

--------------- Ekleme ---------------

Nokia N95 8 gig Sorunsuz çalıştı..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
selam bende 5.0 var yenisini kısa bi yöntemle kurma yolu var mı yoksa silip hepsini baştan mı yapmak zorundayım...bu arada gercekten ii paylaşım ii anlatım..
harita ve unl'lerin kalsın. onun haricinde garmin klasörü içindekileri sil.

sonra normal kurulum yap. unlleri ve haritayı 1 daha atmak indirmek zorunda kalmassın ;)

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
sorunlarımızla anında ilgilendiğin için teşekkürler... bu arada yeni versiyonun belirgin farkları var mı 5.0 dan? konumlarım daki sorun ne durum da kapanıp çıkıo sanırım..? şimdiden teşekkürler..

goldcan

Üye
PC Suite modunda atma. Veri depolama modunda at.

Sayın arkadaşım yardımlarınız icin teşekkürler. Fakat private sys ve resoyrce dosyalarını (telefondan depolama yı seçtim PC suit yerine) buna rağmen kabul etmiyor ve skip skip all cancel seçeneklerini sunuyor. 1 haftadır uğraşmama ve konuyu takip etmeme rağmen yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
sorunlarımızla anında ilgilendiğin için teşekkürler... bu arada yeni versiyonun belirgin farkları var mı 5.0 dan? konumlarım daki sorun ne durum da kapanıp çıkıo sanırım..? şimdiden teşekkürler..
net bilmiyorum ama sitesinde var bilg.i innov8 desteği geldi mesela. Sadece nokia bazlı yenilik yok.

Sayın arkadaşım yardımlarınız icin teşekkürler. Fakat private sys ve resoyrce dosyalarını (telefondan depolama yı seçtim PC suit yerine) buna rağmen kabul etmiyor ve skip skip all cancel seçeneklerini sunuyor. 1 haftadır uğraşmama ve konuyu takip etmeme rağmen yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.
dosyalar korumalı mı ki? üstüne yazılmıyor mu yani?:allalla:

goldcan

Üye
net bilmiyorum ama sitesinde var bilg.i innov8 desteği geldi mesela. Sadece nokia bazlı yenilik yok.

dosyalar korumalı mı ki? üstüne yazılmıyor mu yani?:allalla:

dosyaların korumalı olup olmadığını bilmiyorum fakat depolama modunda iken dosyaları tutup karta attığımda bu üç dosyayı kabul etmiyor.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz neydi?

lepadekor

lepadekor

Üye
Mehhaba, öncelikle çok teşekkürler, ben de dediğin gibi uygulamayı telefona kurdum,Türkçe dili ve Metrik Birimini seçtikten sonra "Satın Al" "Deneme Başlat" "Ürün Kodu" "Garmin GPS'e bağlan" gibi sorular çıktı. Başta Generatör'de yaptığımız şifreyi kabul etmiyor, 8 haneli bir şifre istiyor. Ne yapmam lazım sence?
Cevabın için tekrar teşekkürler..

Üst Alt