Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Reis-i Eagles üstadım eline saglık. nokia maps için çok ugraştım yapamadım. ama garmini bu anlatımla tek seferde hallettim. emegine saglık..

nec1

Üye
reis ayrıntılı anlatım için teşekkürler.
benim 2. harita hakkında bir sorum olacak, 2 harita olarak bulgaristan haritasını yükledim senin anlattığın gibi, garmin haritayı görüyor, adres giriyorum git deyince rota hesaplamıyor, rota hesaplanamadı gibisinden bir uyarı veriyor. gps cihazı şuan tr de olduğu için 2. haritaya geçişmi yapamıyor acaba ?

teşekkürler.

ikra06

Üye
Arkadasim cok cok tesekkür ederim ben e71 yükledim tarifdekinin aynini yaptim hic bir problem cikmadi sagolasin yalniz ben avusturyadayim bana dach lagzim yani avrupa yada avusturya

makrovba

Üye
rkadaşlar Teşekkür ederim.Analatımızla Telefonuma kurdum. Süper bişi

reis ellerine emeğine sağlık...süper bir prog...samsung i450 kullanıyorum...takır takır çalışıyor...ama fena sarj yiyor bu arada...ama tek kelime ile harika...teşekkürler...

kmryldz

Üye
çok faydalı mükemmel bir paylaşım çok teşekkürler

luxerox

Üye
ya arkadaslar 5800 xm var bende herseyı yaptım ama 3 basın dıyorsunuz harıta öle gelcek onu nası yapcaz no map yazıyor birde daha iyi gprs dogrulugu ıcın beklenıyor yazıyor dısarı cıkmam mı lazım acaba

borado

Üye
Arkadaşlar kilitli bir harita yüklediniz diyor birim numarası xxxx kullanılarak harita açılamıyor satın alın veya ürün kodunu girin hatasını verdi. ne yapmam lazım?

avrupa haritasi varmi ben avrupa haritasini indiriyorum kuruyorum iki ay sonra nedense iptal oluyor tekrar indirip kuruyorum gene 2 ay sonra iptal oluyor bu neden olabilir YARDIMINIZI BEKLIYORUM ______?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar kilitli bir harita yüklediniz diyor birim numarası xxxx kullanılarak harita açılamıyor satın alın veya ürün kodunu girin hatasını verdi. ne yapmam lazım?
sw.unl

gmapsupp.unl boyle olacak

- yanlis olan sw.unl.txt gmapsupp.unl.txt boyle yap olmazsa harita indir

Reis arkadaşım eline,emeğine sağlık. Sağolasın.

Programı E71'e kurdum ve tıkır tıkır çalışıyor ,Konumlarım dosyasındaki kayıtlı yerlere girmeye çalışınca programın kapanması sorunu dışında.

Programı ilk kurduğumda uydu bulma sorunu var diye düşündüm. Navigasyonu ertesi gün açık havada denediğimde uydu bulma sorununun da olmadığı gördüm. Ayrıca geç falan da bağlanmıyor uyduya cihaz.

g.akkan

Üye
5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.

reis uzak gps açıyorum yeni gps eşleştir çıkıyor açıyorum gps cihazı aranıyor diyo hala yardımcı olabilirmisin reis-i eagles​

Sevgili Reis
Öncelikle harika anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler Telefonum nokia E52 . Kurulum sorunsuz . Fakat navigasyon olsun olmasın , programı açtıktan bi süre sonra , program kilitleniyor program derken ekran kilitleniyor . hız göstergesi çalışıyor fakat nereye harita donuyor , herhangi bi tuşa bastığımda ise tuş cevap vermiyor ve program tamamen kilitleniyor , mc guider ı kurduğumda ise bazen "unexpected error" deyip program kapanıyor . Telefonu yurt dışından almıştım senin tarif ettiğin şekilde türkçeleştirdim yani yazılımıda güncel . Fabrika ayarlarına döndüm, hard format attım , yazılım güncelledim nafile . Konu hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin .

bu proğram nokıa 5800 xpress Music de çalışıyormu? arkadaşlar . ben yükledim ancak Gps ye bağlanamadım.yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden teşekkür ederim

5800'da sorunsuz çalışıyor.assisted gps devrede değilken bile kısa sürede bağlanıyor diğer telefonlara göre...eyvallah reis

febega

Üye
sitesinde yeni türkçe ses dosyası yayınlanmış ben yükledim ama henüz denemedim.
denemek isteyenler için buyrun.

bycengiz

Üye

çok saol güzel paylaşım işime çooook yarayacak

kardesim ben uyduya nasil baglanicam no mapi yok etmek ve navigasyon yapmak icin navigasyonda yapamiyorum bluetooth tan girmeye calsiyo bi yardim etsen

zazhamo

Üye
güzel paylaşım çok teşekkürler emeğine sağlık.

2432

Üye
6220 classic kullanıyorum v4.20.20 yi yükledim ve sorunsuz kullanıyorum acaba v5.00.50 yi yüklesem yine kullanabilirmiyim?
ayrıyaten
2009.06 NT - ENG (IKLTL) adlı harita ingilizce mi yani bunu da tr kullanabilirmiyim.

teşekkürler

nencetin

Üye
bu program n73 te kullanılırmı ve nasıl neyle kullanılır