Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

S3RIOUS

Üye
Çok teşekkürler... Gerçekten çok başarılı, kurulumu da çok kolay ve adım adım anlatılmış
Emeği geçen arkadaşların eline sağlık...

Bi noktayı vurgulayalım
Bu program ücretsiz
Ancak Asisted GPS olayını ayarlamak gerekiyor...

Sehzade

Üye
ellerine saglık nokia maps ile sorun yasayanlar icin super program

knlr

Üye

LİNKLER ölü

bn kurdum calısıyordu sımdı ıse qiriyorum kendılıqınden programdan cıkıp ana ekrana qelıyor bunu nden yapıor acaba?

--------------- Ekleme ---------------

bnde de aynı sorun var ne yapmalıyız yardim ltfennn

arkadaşlar bu sürüm 5800 xm de kurulabiliyotmu bu konuda yeniyim lütfen yardıncı olursanız sevinirim

S@H!N

Üye

kurdum dedim evet kuruldu ama ne hikmet bilmiyorum dün çalışıyordu bugün çalışmıyor ama konumla yönteminde ayarları değiştirdiğimde çalışıyor knt yiyor bu seferde ben oynadım 2 knt yine yedi ama bağlantı kurdu ??? ne yapacaz şimdi

2432

Üye
öncelikle elinize kolunuza emeğinize sağlık ,çok güzel bir iş yapmışsınız

ben de de 6220 classic var ve programı çalıştıracağım yeri bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum

ya bilmiyorum benim sorunumu daha önce yazan varmı. tam 187 sayfa dolmuş ben de yazıyorum işte inşallah biri okur da çözüm sunabilir bana.
uzuuuunca uğraştıktan sonra programı kurdum harita 4.20.20 olanı ve çok güzel oldu çalışıyordu. ancak programı bir kapattım bir daha da bu programı çalıştıracağım yeri bulamadım. bas konuş yerindeki tuşa basıyorum telefonun orjinal haritası çıkıyor ve nokia nın lisansını uzatmak istiyor. halbuki garmin çok güzel çalışıyordu.

BENİM SORUNUM TEKRAR GARMİN İ NEREDEN AÇACAĞIM. çok utanıyorum ama programı başlatacağım yeri bulamadım saygılar...

Kardeş UYGULAMALAR bölümünden çalıştırabilirsin

kyton

Üye
paylaşım çok güzel olmuş . emeği geçen herkese teşekkürler .. yanlzı benim bikaç sorum olcak .

1 - bu program Nokia N86 8MP de çalışırmı ?
2 - programı bu telefonda kullanmak istediğimde kontor gider mi ? bu konu hakkında herkes ayrı bişey söylüyor o yüzden emin olmak istedim =)

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..

levoo52

Üye
Ellerin dert görmesin harika yaa kullanıyorum şuan )

merhaba arkadaşım bu verdiğin link lerin hepsi error veriyor Adım-1: Gerenkli dosyaları edinme: İndirmek için ilgili bağlantılara tıklayın.
a-) root.rar: Haritasız ana dosyalar
v5.00.50: veya
v4.20.20: veya
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2009.06 NT - ENG (IKLTL) veya 2009.02 TKLTL: veya
2008.10A: veya
2008.10: veya
2008.07: veya
c-) ilac.rar: veya

hocam yverdiğin bilgiler için teşekküe edrim ben daha dosyaları indiriyorum henüz kuramadım sorum şu: gprs bağlanmak ücretlimi

çok teşekkür ederim...
e71 kullanıyorum ama bir türlü ne nokia maps de ne de garmin de gps uydusu bulamıyor
napmam lazım???
saygılar..

emir_ua

Üye
arkadaşlar gprs ve gps birbirinden farklı terimler. Bu programın gprs ile hiç bir bağlantısı yok. Dahili yada harici GPS iniz var ise uyduya bağlanıp program aracılığı ile nerede olduğunuzu görür yada gideceğiniz yeri hesap ettirirsiniz. Ben ben 1 aydır N73 te harici gps ile kullanıyorum tek kelime ile harika. sirfstarIII chipli GPS ile kaçrdığınız rotayı yeniden çizmesi 2 sn sürüyor. Seslendirme zamanında söylenen mesafe uyuyor. "1.7 kilometre sonra dönel kavşağa gir ve sola dön " arabanın km sine baktım cuk 1.7 km sonra kavşaktayım gerçekten inanamadım. POI leri harika Ank için konuşuyorum Ankamall yaz buluyo, 06 pavyon yaz buluyo ya bulamayacağı mahalle sokak yok ank da. emin olun harika resimde görülenler eski arayüzü linkte yenisi verilmiş ama fotolar eski. yeni arayüz daha güzel ve kullanışlı. Tavsiye ederim ama dikkatli olun ona bakıcam onunla ilgilenicem diye kaza yapma şansınız çok mu çok yüksek. sesini dinleyin yeter. iyi seyirler.

amabile

Üye
Program için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumunu bir türlü başlatamadım.Yüklenemiyor sonucunu veriyor.Telefonumda Nokia map yüklü acaba o nedenle mi yükleme yapılamıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hycron

Üye
arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar aranıza yeni katılıyorum.Benim 6220 c telefonum var yeni aldım sayılır sizden ricam garmini yüklemeye çalıştım ama başarılı olamadım ücretsiz navigasyonu telefonuma nasıl kurabilirim baştan sona kadar ayrıntılı bi şekilde izah edebilirseniz çok sevineceğim saygılar.(bu arada hafıza kartında olan nokia maps silmem gerekirmi)

raelon

Üye
garmin omnia da faturaya yansımadan (yani interneti kullanmadan) bağlanıyor değil mi arkadaşlar??

arkadaşlar ayarlar kısmından yardımlı gps ve tümleşik gps den başka hiç bir yeri işaretmezseniz tamamiyle ücretsiz çalışır.program direkt uyduya bağlanıyor yani ücretsiz.