Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

bora_16

Üye
program için çok teşekkürler dost ancak harita için lisans kodu kaç onu bulamıyorum bi türlü yardımcı olursan sevinirim

slm arkadaslar garmin i yukledım fakat ekli gps dıye bır sey yok her dedıgınızı yaptım fakat olmadı yardım edersenız sevınırım sımdıden tsskler telefon n 79

Konu Sahibi
UNL dosyaların hatalıdır.

HOT file linkleri:

3 'e basın demişssin 5800 da nasıl basalım ? :S

slmlar, 1. sayfadaki anlatılan kurulumu ilk kez taptım telefonuma(N95), yani daha önce herhangi bir versiyon kullanmadım. Karttan otomatik başlatması, dosya yöneticisinden bulup kurdum. İkon geldi menüye ama basınca garmin ekranı görünüp kayboluyor ve program başlamadan kendi menüsüne dönüyor telefon. Yardımcı olabilir misin?

data10

Üye
merhaba...
Bende 5800 var. Garmini kurdum.Denildiği gibi herşeyi yaptım fakat bir türlü uyduya bağlanmıyor.Açık havada 10 dk kadar bekliyorum.ama bir türlü bağlanmıyor.Sinyal gücü 1.kademede kalıyor. Haritayı açtığımdada no map gelmeye devam ediyor. + tuşuna dokunarak yakınlaşıyorum ama harita gelmiyor. Nerede hata yapıyorum acaba.
ayrıca online kısmına girerek bir sıkıntı yaşarmıyız garmin firmasından.

nokia 6220c kullanıyorum..çalıştı süper..çok teşekkürler

zeyunal

Üye
Nokia E52 de çalışmıyor.

spaykmen

Üye
arkadaşlar bu rapisanenin allah belasını versin

chass

Üye
emeğine sağlık kardeşim hemen deniyorum. eğer olursa çok güzel olacak.

arkadaslar anlatıldıgı sekilde garmini indirip kodları kaydedip telefonum nokia 6700 ın kartına attım fakat GarminMobileXT.sis dosyasını acarak kuruluma baslayamadım desteklenmeyen dosya diye yazı cıkıyor cep telefonumda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

chass

Üye
belki senin telefonun o modeli desteklemiyor olabilir

nolies

Üye
dün akşam anlatımı harfiyen uyguladım ve n78 telefonumda sorunsuz çalışıyor. hatta verilen haritayı değil daha yeni bir haritayı koydum. şu anda çok güzel çalışıyor. teşekkürler reis i eagle

nokia 6700 classic kullanan yok mu arkadaslar? 6700 da e ve N serileri ile benzer zamanlarda üretilmiş ve nokia maps özelliğine sahip 3g destekli bir telefondur bu sebeple navigasyon özelliğinin çalışması gerekir diye düşünüyorum 99 euro karsılıgı senede nokia navigasyon lisansı alınıyor ama çok pahalı. şu navigasyon konusunda yardımcı olursanız çok memnun olucam.

çok teşekkür ederim Reis, dün gece aynen anlatıldığı gibi 6220C cihazıma kurdum ve dakika geçmeden Uşak gibi küçük bir ilde kapı Numarama kadar yerimide buldum..

ama bu sabah kalktığımda uyduya bağlanamadım hava açık aynı yerden bağlanmayı denedim sonra caddeye indim şehrin göbeğinden denedim ama bir türlü bağlanamadım sinyal 1 çubuk gösteriyor daha yukarı çıkmıyor dün gece ilk kurulumda herşey sorunsuzdu bugün nie böle oldu

aklıma birşey geliyor bu sabah galeride telefonun açamadığı 2 resim vardı ben bu resimleri buraya attığımı hatırlamıyorum hatta resim olduklarınıda sanmıyorum zaten açamadım.. bende galeriden sildim bunları bununla ilgisi olabilirmi

tconline

Üye
slamlar ben gmobileın eski 4 versiyonunu kullanıyordum bu yeni versiyonu kurdum telefonuma ancak şu son yazan haritayı atım şheri içinde bi problem yok gayet detaylı ancak sehir dışına çıkınca hiç bir köy adını yazmıyor ayarlardan herşeyi denedim ama olmadı eski haritayı attım gene yok köy adları görünmüyor haritada çözümünü bileniniz varmı arkadaşlar yada ben eski klasorlarıntamamını silmeden kurdum yeni versiyonu ondanmı acaba diyorum denemediiğim bi o kaldı yardımcı olan arkadaşamımız olursa memnun olurum.

erdil69

Üye
n96 kurmayı denedim. gmapsupp.ing de hata ,veriyor. soru işareti çıkıyor. bunu nasıl çözebiliriz. teşekkürler.