Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

konoko44

Üye
telefonum 6220 C ve de bende sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim. bi sorum olacak : garmin online erişimi açık yapar isek, programın lisansız kullanıldığı bilgisi falan gitmez değil mi karşıya ? ( bilmem online erişim falan ya ? ) hava durumunu öğrenmek için kullanmalıyım da.. cevaplarsanız sevinirim...teşekkürler...

Bende onu sorcaktım o yüzden etkinleştirmeye tereddüt ettim

ceycey64

Üye
merhaba
belçika ve fransa haritalarını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

tutuqlu

Üye
ya kardeş kullanıyorum güzelde harita taraya giriyorum haritayı yaklaşıyorum bir süre sonra program donuyor programdan cıkamıyorum sonra ekrana hata mesajları geliyor tamam tamam diyorum peş peşe hata mesajı geliyor onlara tamam dedikten sonra program kapanıyor tekrar giriyorum yine aynı sorun oluyor bir süre sonra.
Nedendir acaba...????

Konu Sahibi
yazılım pek stabil değil. hepimizde takılıyor ama arka plana at uzun süre bekle kendine geliyor.

spleen

Üye
tatlikasigi

slm arkadaşlar, UNL dosyalarını notpad ile kayıt ederken uzantıları TXT kalıyor yani SW.UNL.TXT gibi. bunu düzeltmek için explorer dan klasör seçeneklerinde bilinen dosyaların uzantılarını sakla seçeneğini kaldırıp o şekilde uzantısınındaki txt silmeli ve gelen uyarıya tamam demelisiniz (vistada my computer/organize/folder and search options).

die bi yazi yazmissin
sana ne kadar tesekkur etsem az, bende XP var ancan soyledigin sekiode folder klasorunde options a girdim ve dedigin kutucugun isaretini kaldirdim, ben 3 gundur ugrasiyordum ki senin dedigini yapinca yuklemeyi basariyla tamamlayabildim yani sorun seninde dedigin gibi bilgisayarin dosyayi all files olarak kaydetmemesi biz isretlesekte o dosyayi tanidigi icin degistiriyor sw.unl ile sorunu olan butun arkadaslara bunu denemelerini tavsiye ediyorum ayrica burda zaman ayiran tum arkadaslara da cok tesekkurler.

paylaşım için teşekkürler

Çok teşekkürler dostum işe yaradı ve çok süper çalışıyor.

agulec

Üye
n85 için 1 saatlik bir çalışma ile başarı ile kuruldu, emeği geöenlere teşekkürler...

Paylaşım için ben de teşekkür ederim. Benim sorunum da şu; Sony Ericsson P1i telefonuma programı kurmak için anlatılanları tek tek yaptım. Kurulum aşamasında telefon yazılımı görüyor ve kur diyorum, uyumlu olmayabilir yine de devam edilsin mi diyor ben de devam diyorum ve belirtilen hafıza kartı bulunamadı kartın doğru takıldığından emin olun şeklinde bir uyarı çıkıyor. Dolayısıyla kurulum yapamıyorum. Bugün şehirlerarası yola çıkacağım. Acilen bu programa ihtiyacım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Konu Sahibi
eyv. herkese

2006.06 haritası illegal mi diye şüphelenmiş rapid. şuan blocklu. block kalkarsa upload etmeme gerek kalmaz. eğer block kalmaz da silinirse yeniden upload ederim.

bilgilerinize...

48624862

Üye
arkadaşlar yardım edin türkçe yapmuyo ya yardım edierseniz sevinirim

nokia e 51 telefonuma kurdum fakat "güvenlik nedeni ile açılmadığı" uyarıısını alıyorum yardımc olurmusnuz

Selam arkadaşlar...
Öncelikli olarak Resi-i Eagles sen ne yüce ve ne ulu bir insansın be hocam Ciddi anlamda konu hakkında bilir kişi olmuşsun. Eline emeğine sağlık.

Telefonum Nokia N79 .. Üzerinde şu anda Garmin kurulu. Haritayı da Map Garmin Navcity Turkey 2009.06 IKLTL (ingilizce) ile güncelledim. Lakin haritayı iyice uzaklaştırıp başka bir şehire gitmek istediğimde hani şu mouse işareti gibi olan imleç var ya.. adamı deli ediyor. Törenle hareket ediyor resmen. Haritayı uzaklaştırıp sağa sola gitmek benim için tam bir ızdırap. Acaba bunun nedeni ne olabilir ?

Şimdiden teşekkürler..
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-340700/reis-i-eagles/

--------------- Ekleme ---------------

Ha bu arada... Bazı arkadaşlar haritayı istemişler.. Çorbaya bir tutam tuzda ben atayım

Navcity Turkey 2009.06 IKLTL (Eng) Version

Bunun yanında bazı arkadaşlarda hangi gps yazılımı sorusunu sormuşlar.. Bu soruya biraz olsun bir açıklama getirilmiş verdiğim linkteki yazıda. Okuyun ve kararınızı siz verin arkadaşlar..

--------------- Ekleme ---------------

Ha bu arada... Bazı arkadaşlar haritayı istemişler.. Çorbaya bir tutam tuzda ben atayım

Navcity Turkey 2009.06 IKLTL (Eng) Version

Bunun yanında bazı arkadaşlarda hangi gps yazılımı sorusunu sormuşlar.. Bu soruya biraz olsun bir açıklama getirilmiş verdiğim linkteki yazıda. Okuyun ve kararınızı siz verin arkadaşlar..

hakan433

Üye
selam arkadaslar nokia n 85 e aynen yazılan şekilde kuruyorum ancak her defasında dosya bozuk hatası veriyor sebebi nedir?

kardeş çok sağoll problemi çözdüm şimdi kullanabiliyorum

madrew

Üye
gerçekten mükemmel

bu programı yükleyince kontör gidiyormu ücretsizmi oluyor