Reis-i Eagles
Üye
-
Konu Sahibi
-
Root klasörünü direkt atma ya da yeni klasör açıp içine atma klasör ve dosyaları. direkt ana dizinde olması gerekiyor.ben dediklerinizi yaptım program kuruldu ama aç dedigimde hiç bişey olmuyor yardımcı olabilirmisin?
bakayım, 1 çözüm bulmaya çalışayımyeni harita ile konumlarım kaydı porblemi yeniden başladı eski metodlar işe yaramadı.Bir fikrin var mı? REİS
açık havada 4-5dk beklegarmin programını çalıştırıyorum çıkan ekranda "Kabul Ediyorum" dedikten sonra ana menü geliyor karşıma ve oradan "Harita gör." diyorum üstte "Uydu Aranıyor" diyor sağ altta başlık yazısının üzerinde no map yazıyor. uyduya bağlanmıyor. nokianın kendi haritasındanda bağlanmıyorum sorun ne olabilir garmine harita yüklemekte gerekiyor mu ? şimdiden tşk ederim cevaplarınız için ve Kandiliniz mübarek olsun.
Şebekeye üzerinden internete giriyor ve kontör düşüyorsa Menü-Araçlar-Ayarlar-Genel-Konumlama’dan Şebeke Tabanlı’yı kaldırın.garmin her kullanıldığında internete bağlanıyor mu?
ben garmin kurduktan sonra faturamda çok kısa süreli internete bir çok kez girip çıktığımı gördüm?
bunu garmini kullandığım zamalara denk geldiğini düşünüyorum?
değiştiremiyorum kiHocam artık ilk sayfadakini değiştirmek gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?